Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čišćenje snijega

Preko noći nam je napadalo skoro metar snijega, pa sam se ujutro uhvatio čišćenja. Napravio sam prolaz do ceste, pa je supruga mogla otići na posao, a ja sam se polako uhvatio čišćenja ostalog snijega ispred garaže i oko kuće.

Do nas je stanovala susjeda Ela koja je ostala udovica prije dvije godine kad joj je muž stradao u prometnoj nesreći. Nije baš izlazila, iako nije bila baš ni stara sa svoje 42 godine. Jednostavno se nekako povukla, a čak je i crninu nosila do prije par mjeseci. Upravo sam završio oko kuće kad sam ju vidio da čisti stepenice ispred kuće samo sa metlom. Odmah sam joj se ponudio da ću ja očistiti, pa mi se odmah zahvalno nasmješila.

Probio sam joj stazu do ceste, pa je izašla jer je morala do trgovine, a dok se ona vratila ja sam već proširio stazu i bio kod kuće u presvlačenju iz mokre odjeće u suhu. Uto je zazvonilo na vratima, pa sam samo u donjem dijelu trenirke i majici otišao otvoriti misleći da je možda poštar ili nešto slićno, kad ono Ela.

- Bok Ivo, nisam ti se zahvalila na čišćenju.. -rekla je sa smješkom, a prije nego što sam išta stigao reči nastavila je- .. nadam se sa imaš vremena za kavu?
- Paaa.. imam, ionako sam na godišnjem, samo da se obučem -rekao sam i ja sa osmjehom.
- Odlično, ajde dođi za pet minuta i kava bu gotova do tada. -rekla je i otišla do svoje kuće, a ja sam se u potpunosti odjenuo i otišao do nje.

Na ulici nije bilo nikoga jer je večina ljudi radila, pa sam uskoro pokucao Eli na vrata. Čulo se samo 'Naprijed! ! ', pa sam ušao unutra. Nisam bio u toj kući već jako dugo, otkako je Damir stradao u biti. Nije se puno toga promjenilo, osim Ele. Bila je žena za kojom su se muškarci okretali, nije da ni sad ne bi, ali sad je bila neka čudna aureola koja je odbijala oko nje.

Sjeli smo u kuhinju i uz kavu i rakiju pričali o svemu i svačemu, ali još uvijek ne znam kako smo došli na intimne teme i na to kako nije imala seksa već više od dvije godine. Tj još iz vremena prije nego je Damir stradao. Bio sam iznenađen time, a onda sam osjetio njenu nogu uz svoju i sve je nekako krenulo samo od sebe. Njena ruka na mojoj nozi, a moja ruka ispod njene kućne haljine i uskoro su moji prsti bili u njenima najlonkama i gaćicama, dok je ona stiskala moj kurac preko trenirke.
Podigao sam ju sa stolice i povukao joj najlonke i gaćice niz noge, pa sam rasčistio stol od šalica i čašica za rakiju, pa nju posjeo na stol, raširio joj noge i privukao ju k sebi. Kad sam usnama i jezikom počeo lizati i ljubiti njene usmine, te klitoris samo je zajecala od strasti. Naslonila se rukama na stol, a uskoro su njene noge bile na mojim ramenima dok sam ju lizao i cuclao joj klit. Nije dugo potrajalo i svršila je obilno. Već dugo nisam doživio da neka žena tako puno svrši kao što je to bilo sada sa Elom. Jecala je i uzdisala od strasti i od orgazma, a mene je kurac već pritiskao dobrano u gaćama, pa sam ustao sa stolca i skinuo trenirku, a sa njom i gaće, pa je moja mrcina izašla na zrak. Ela ga je sa oduševljenjem gledala i samo je prostenjala:

- Uhhh.. jedva ga čekam u svojoj pički..

Nisam htio da previše čeka, pa sam ju privukao bliže rubu stola, stavio glavić na usmine i malo ga protrljao po njima što je ona popratila laganom drhtavicom, a onda sam joj ga gurnuo. Išlo je polako jer je bila jako uska, pa se trzala na svaki moj ubod i trebalo mi je malo duže da joj cijeli kurac uguram u picu. Kad sam uspio u tome, primio sam ju za butine i počeo ju žestoko jebati na stolu dok je ona glasno stenjala i dahtala, a ponekad bi zajecala od užitka ili bola, to nisam znao.

Jebao sam ju tako nekih desetak minuta, pa sam odlučio da promjenimo pozu i povukao sam ju sa stola i okrenuo ju leđima prema sebi, te ju nagnuo nad stol. Zadigao sam joj haljinu i ugurao kurac između nogu u njenu mokru picu. Zastenjala je kad joj je ponovo ušao do kraja, a ja ju primio za bokove i počeo ju jebati žestoko. Svršavala je kao luda, a i ja sam osjećao da sam blizu, pa sam još ubrzao tempo i uskoro sam joj napunio picu vrelim sokovima iz mojih jaja. Ostali smo priljubljeni jedno uz drugo još jedno vrijeme, a onda sam ga izvukao i sjeo na stolicu. Ona se okrenula i pogledala me dok su joj se pomješani sokovi slijevali niz noge iz pičke. Samo je rekla:

- Ovo je bilo savršeno, ali.. -zastala je i pogledala me- .. ja bi još, ako možeš naravno..
- Mogu -rekao sam i nasmješio se pa nastavio- ali ćeš ga morati malo podići..

Brzo je kleknula između mojih nogu i počela ga pušiti. Nakon pet minuta njenog intenzivnog pušenja kurac je bio ponovo spreman. Povela me do spavaće sobe i tamo smo se skinuli do kraja, pa me natjerala na krevet, a ona se popela na mene i opkoračila me. Njene velike sise su se ljuljale u ritmu njenog nabijanja na moj kurac, za koji sam znao da se sad neće prazniti barem pola sata.

Milovao sam joj sise dok se nabijala na moj kurac, pa se kružno vrtila po njemu, a onda sam ju bacio na leđa. Ciknula je, ali joj nisam dao previše vremena da bude iznenađena, jer sam se smjestio između njenih nogu u klasičnu misionarsku pozu i sad sam joj ga ja zabijao. Nastavili smo tako još nekih desetak minuta dok oboje nismo bili mokri od znoja kao da smo cijelu ulicu očistili od snijega. Ona je svršila već nekoliko puta, a sada sam napokon i ja. Ponovo sam se ispraznio u nju, jer joj izgleda to nije smetalo. Ležali smo još neko vrijeme izvaljeni na njenom krevetu, a onda sam napokon morao otići. Na kraju je rekla da se nada da ću još koji put navratiti da očistim njenu rupicu kojoj je to bilo prijeko potrebno.

I jesam, došao sam, ne samo jednom, a sad su svi primječivali da Ela ponovo blista što je moja supruga prokomentirala 'Sigurno je našla nekoga tko ju oprašuje! ', a ja sam se nasmijao i samo rekao 'Da, baš je kod nas nekoga našla a da ga nismo do sada vidjeli? ! ? '. Nakon toga mi je samo odbrusila da ja nemam pojma o ženama i da je sigurno netko tko nije odavde.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija