Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čistaćica

Ovo se desilo kada sam se preselio u stan u Zagrebu jer sam završio srednju školu i jedini grad u kojem je bio moj faks je bio Zagreb. Tako da sam našao stan za pristojnu cijenu ali je bio malo zapušten jer nitko nije živio u njemu dvije godine. Tako da sam pokušao naći nekog koji čisti, uzeo sam oglase i počeo tražiti i našao sam jednu ženu koja čisti a nije bila preskupa. Nazvao sam je i dogovorio se koji dana da dođe do mene za čišćenje. Tako da je došla u stan, bila oko 40 godina stara žena ali zato je izgledala odlično. Imala je velike sise i dupe, uzak struka i smeđu kosu.

Na sebi je imala usku majicu sa velikim dekolteom i uske traperice. Tako je počela čistiti dok je tako čistila meni su misli prolazile kako bi je rado volio skinuti golu a kurac mi se sve više i više stiskao u hlačama. Nakon što je sve počistila uzeo sam novac i krenuo da joj platim i kako sam ustao i počeo hodati prema njoj od njezinih sisa nisam obraćao pozornost na lavor koji je bio ispred mene tako da sam stao u njega. Srećom nisam ga prosuo nego sam samo stao i nogavica mi je bila skroz mokra. Kad je ona to vidjela brzo mi je došla sa krpom i počela da mi briše nogavicu. " Ne možeš biti u mokrim hlačama, daj da ti ih skinem da ih stavim na pranje" rekla mi je dok mi je otkopčavala remen. A meni je samo u pameti bilo kako mi je kurac nadignut kao nikad prije i pokušao sam se osloboditi kako ne bi mislila da sam perveznjak jer mi je kurac bio nadignut ali nisam uspio. Skinula mi je hlače a kroz bokserice se moglo poprilično jasno vidjeti da mi je kurac nadignut. " Uh srećo ti si baš neki nevaljalac" rekla mi je i lagano smiješakala. Zatim ni je uzela hlače i stavila u perilicu a ja sam sjeo na krevet.

Kad je došla iz kupatila sjela je pokraj mene i rekla mi svojim glasom kako bi se mogli malo zabaviti dok mi se hlače peru. Zatim mi je stavila ruku na prsa i počela da spušta ruku sve do kurca, kad me je uhvatila za njega rekla mi je na uho kako se rastala sa mužem prije nekoliko godina i da od tada je nitko nije jebao i da neće propustiti ovakvu priliku. Zatim je kleknula ispred mene i skinula mi bokserice i počela da mi ga liže jezikom od jaja pa sve do vrha kurca. A ja sam samo legao na leđa i uživao dok mi je ona pušila kurac i milovala mi jaja. Zatim sam je skinuo a ona je legal na krevet i raširila noge a ja sam joj počeo lizati pičku. Dok sam je tako lizao ona je samo stenjala i tražila još. Dok sam joj lizao klitoris sve je curilo iz nje. Nakon toga sam se ustao i stavio joj kurac u pičku što sam dublje mogao. " Aaaa polagano malo mali, znam da želiš me iskusiti ali nisam se dugo jebala i uska sam" rekla mi je a ja sam zatim joj lagano stavio kurac i par puta sam tako lagano da joj proširim tu usku pičku.

Nakon toga sam je jebao iz sve snage a ona mi je vrištala i stenjala kao luda. Tako sam je jebao nekoliko minuta kad sam je naguzio i isto to napravio sa šupkom prvo sam lagano a onda žestoko. Dok sam je tako jebao u šupak uhvatio sam je za njezine velike sise i sa jednom rukom sam joj stiskao sisu a sa drugom trljao klitoris i ljubio je po vratu. Toliko sam je napalio da je počela svrstavati po krevetu u jednom trenu. Tresla se kao prut. Zatim sam ponovo legao a ona mi je počela da mi ga ponovo puši i da mi ga drka sa sisama. Nakon nekoliko minuta sam joj rekao da ću svršiti a ona je brzo sjela na mene i stavila si kurac u pičku i rekla " svrši u mene maleni ne brini se samo me napuni" tako da sam je napunio do kraja. Nakon što sam joj svršio kurac mi je bio i dalje u njoj a ona mi se spustila sa glavom prema mojoj i počela da me ljubi i govori kako sam je jebo bolje od njezinog muža dok je bila sa njim. Nakon toga se ona obukla i dala mi broj mobitela i rekla kao budem ikad napaljen neka je samo nazovem. Tako smo se par puta jebali u stanu a zatim sam prešao u njezin jer je ona imala stan od muža a meni je bilo lakše do faksa. Tako da smo se jebali skoro svaki dan bilo gdje smo stigli.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija