Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čistačica

Činio se još jedan dan u uredu kao svaki drugi. Dosadan posao sa hrpom statistike. Ured se nalazi u velikoj zgradi koja ima gotovo sve što je potrebno nekoj tvrtki uključujući i servis za čišćenje. Mnogo ljudi svaki dan prolazi tuda i uvek zapravo vidiš nekog novog. U zadnje vreme počeo sam da viđaj zgodnu mladu čistačicu u ranim dvadesetima. Uvek bi se nasmešila meni u prolazu i lepo pozdravila. Video sam je i to jutro, bila je nekako zgodnija nego pre. Skratila je svoju smeđu kosu i sada joj se lepo isticalo slatko lice a njen osmeh je još više dolazio do izražaja. Bila je lepo popunjena s malo širim bokovima i oblom guzom. Sise su joj bile solidna trojka i nekako se uvek činilo da ispod radne opreme ne nosi brus…

To jutro radnici su nešta radili u uredima na nižim spratovima i činilo se da će da mi glava eksplodira. Morao sam na wc pa sam odlučio da odem na zadnji sprat na kojem još uvek nije bilo nikoga ali je wc pušten u funkciju. Ušao sam u wc i otišao do zadnjeg pisoara s kojeg puca lep pogled kroz prozor. Izvadio sam kurac i počeo da pišam. Volim taj osećaj olakšanja kada pišam nakon šta mi je dugo bilo sila. Potpun užitak mi je pokvarila činjenica da se i na zadnjem spratu čuje buka. Završio sam s pišanjem te sam ga otresao. Bio je polu krut pošto već danima nisam drkao. Prošlo mi je kroz glavu da bi mogao da ga izdrkam brzinski sigurno će da me opusti. Počeo sam lagano da ga natežem dok zamišljam čistačicu i ubrzo je bio jako tvrd. U tom trenu osetio sam kako me netko obujmio rukama i začuo njen glas koji je samo šapnuo ne okreći se. Zgrabila me za kurac i krenula luđački da ga drka. Tako je to dobro radila.

U njenoj ruci beše tvrđi nego ikad. Pritisnula je sise na moja leđa i ubrzala tempo. Nisam dugo izdržao i svršio sam po celom wc-u. Dok se kurac još trzao okrenula me i stavila ga u usta de oblizala sve do zadnje kapi sperme. Eto čist si. Smena mi završava u 2 pa ko želiš mogu i ured da ti očistim rekla je sa smeškom. Rado reko promucao sam. Beži sad, rekla je. Oprao sam ruke na brzinu i otišao u ured.
Ne moram ni da spominjem da nisam mogao da se skoncentriram na posao. Čekao sam da prođe dva ali vreme kao da je stajalo. Napokon malo iza dva došla je do mene. Zaključala je vrata za sobom i rekla gde smo ono stali. Imala je na sebi top ispod kojeg nije imala brus. Krute bradavice su već stršale. Nosila je suknju koja nije sezala ni do koljena. Zgrabio sam je i poljubio a moj kurac je bio ponovo krut. Svukla je sve sa mene i rekla sedi u stolicu. Kleknula je i krenula da oblizuje glavić i polako ga stavlja u usta. Išla je sve dublje i dublje dok joj nije ušo u grlo. Nabijala se žestoko ustima na kurac i dovodila me do ludila. Pripremao sam se da svršim kada je stala. Ostao sam da sedim a kruti kurac se trzao luđački. Sačekala je da se malo smirim a onda me opkoračila i zadigla suknju taman da se nasadi na njega. Bila je vlažna i lako sam skliznuo u nju celim kurcem. Mešala je lagano a zatim kada se namestila krenula je da se nabija na kurac sve jače. Skinuo sam joj top i zaronio u njene fantastične sise. Lizao sam joj nabrekle bradavice što ju je izluđivalo. Zadigao sam joj suknju i igrao se njenim klitorisom dok se nabadala na moju kurčinu. Imala je savršeno oblikovani grm. Zatim sam zgrabio njene oble guzove i pomogao joj da se nabija još jače. Počela je da stenje sve glasnije, a u trenutku kada sam joj zavukao prst u šupak počela je da stenje bez kontrole. Ceo sprat je mogao da je čuje a ja sam izgubio kontrolu i svršio u nju. Nastavila je da jaše dok nije i zadnju kap iscedila. Šteta rekla je. A taman sam trebala da svršim. Sad ću da ti se odužim rekao sam. Poseo sam je u stolac i krenuo da je ližem. Zabadao sam jezik u njenu sočnu pičku i igrao se klitorisom. Gurnuo sam joj prst u šupak i primetio da joj savršeno odgovara. Znao sam kako ću da je nateram da svrši. Ponovo sam bio krut. Digao sam je i polegnuo preko stola. Skinuo sam suknu s nje i zabio kurac u njenu pičku.

Krenuo sam da je lagano jebem dok sam joj gurnuo prst u šupak. Nedugo zatim gurno sam i drugi i pojačao ritam uboda. Pička joj je bila mokra i kremasta. Osetio sam da je blizu vrhuncu. Izvukao sam joj prste iz šupka i kurac iz pičke i brzo da se nije ni snašla zabio ga u njen šupak do jaja. To jebi me jako vikala je. Zgrabio sam je za kosu i povukao unazad i nabijao kao nikad u životu. Ubrzo je počela da svršava i viće nemoj da staneš slučajno. Njen uski šupak je krvnički davio moj kurac i da već nisam danas dvaput svršio ne bi dugo izdržao. Ovako sam je nabijao i pružao joj orgazam za orgazmom dok napokon nakon 10-ak minuta nije mogla više. Stani molim te rekla je. Izvukao sam kurac i obrisao ga te joj ga nabio u grlo i stao njenu glavu nabijati na njega dok je držim za kosu. Nakon 10-ak sekundi svršio sam joj u grlu. Izvukao sam ga van i dao da ga obliže. Iscrpljeni smo legli na kauč i ležali nepomično pola sata. Pokupili smo stvari zatim i otišli kod mene u stan da nastavimo gde smo stali.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija