Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čistačica Ivana

Posao i zadovoljstvo ne treba miješati, ali neki put ta pravila ne važe.. . Tako sam i ja prekršio to pravilo.

Vlasnik sam kafića koji solidno posluje, a koji ne. I nakon duge potrage za dobrom čistačicom konačno sam našao Ivanu. Visoka, plava, jakih nogu, ma općenito ženska kao za igrat ragbi. Ali bila je zgodna usprkos fizičkoj snazi, te malo kao sramežljiva. Udara, jedno dijete, vukovarka, a muž na baušteli u Njemačkoj. Malu su joj čuvali starci, a ona je po sezoni radila na moru uglavnom kao čistačica. U početku joj je trebalo da se malo opusti, i bila je uvijek u nekim širokim hlačama, a onda je počela dolaziti u uskim tajicama. Ona krupna guza se ocrtavala u njima, a i majice su bile sve uže. Ja sam ju uglavnom viđao jednom tjedno jer sam imao curu koja je otvarala kafić i posluživala ujutro. Do tog dana.

Ova cura se razbolila i neće je biti par dana, pa sam ja preuzeo jutarnje smjene, i nije mi bilo teško. A sve to vrijeme sam mjerkao Ivaninu bujnu guzu i bujne sise. Stalno se nešto saginjala i prćila, a kasnije je bila vesela i razgovorljiva. Sušta suprotnost onoj Ivani koja je prvi put došla. Treće jutro, bilo je oblačno i kišno i nigdje ni pasa na cesti. Ivana je imala bijele skoro prozirne tajice i ispod njih crne tange koje su se ocrtavale, a iz majice su one sise skoro ispadale kad se saginjala. Kurac mi je napinjao hlače i jednostavno sam odlučio da ju moram pojebati, makar mi dala momentalni otkaz. Samo kako.

Kad je završila sjela je uz šank, a ja nam napravio kavu i sjeo uz nju. Počeli smo pričati i u jednom trenutku sam stavio ruku na njenu butinu. Nije reagirala, a ja sam ju počeo milovati po njoj i opet ništa. A onda je ona stavila svoju ruku na moj kurac i samo pomilovala onu izbočinu zadovoljno se osmjehnuvši kao da je potvrdila svoja očekivanja, pa ustala sa stolice i počela mi otkapčati hlače. Brzo sam joj pomogao i uskoro je moj macan od 20 solidnih centimetara bio vani, te u njenim ustima. Pušila ga je svojski, ali nije mi dala da svršim.

Nakon 5 minuta se uspravila i otišla do vrata da zaključa, pa krenula u prostor iza šanka, a ja sa klatećim kurcem za njom. Spustila je tajice i gaćice do koljena i naguzila se. Imala je malo dlakaviju pičku koja je bila već mora, i naslonila se na gajbe sa pivom dok sam se ja namještao iza nje i polako joj ga ugurao u pičku. Uzdahnula je i još malo, koliko je mogla, raširila noge, a ja sam ju primio za bokove i počeo ju jebati. Ispočetka polako, a onda sve brže. Potražio sam jednom rukom njene sise i primio jednu mekanu, ali čvrstu sisu i počeo ju mijesiti u ritmu jebanja. Uzdisala je i stenjala, a i ja sam dahtao kao lovački pas kad nanjuši plijen. Boce u gajbama su zveckale dok se ona odupirala mojim naletima. Kao da je znala da ću svršiti zamolila je da ga ne vadim, već da svršim u nju. Meni je bilo svejedno i nakon dvije minute sam počeo sa pražnjenjem u njenu pičku. Uzdahnula je duboko i za jecala, te i ona počela svršavati. Zalila mi je jaja i kurac svojim sokovima, a mene je to oduševilo, pa sam joj zauzvrat oblizao pičku i tamni šupak. Nije to očekivala, ali joj se svidjelo. Nakon toga je otišla u svoj iznajmljeni stan.

Naredna dva dana se sve ponovilo, ali sam ju sad jebao čim sam došao, bez da ju pričekam da očisti. Bila je prava napaljena kučka. Nakon toga sam ju upitao bi li došla čistiti kod mene u stan, za istu satnicu. Bez razmišljanja je pristala. Dao sam joj rezervni ključ, pa sam sad imao svako jutro pušenje kurca za buđenje i poslije dva sata intenzivno seksa u krevetu. Probali smo i analni seks i u početku joj se baš i nije svidio, ali kad ima menzes obavezno je guzim iako nema ništa protiv i da joj ga zabijem u krvavu pičku. Sviđa joj se ovaj aranžman, bar dok joj muž ne dođe doma, a tada ću biti mjesec dana bez čistačica lokala i mog kurca.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija