Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cjelodnevni sex

Goga mi je još sinoć poslala poruku da bi došla oko 8 ujutro do mene, ako ja nemam ništa protiv, naravno. Pa šta bih imao protiv toga da dođe kod mene tako rano, pa ništa. I tako smo se na brzaka dogovorili, da bude već rano ujutro kod mene.

Naravno da me probudila, jer sam sinoć do kasno gledao neki film, pošto sam bio malo nervozan zbog toga što će doći kod mene. U početku nisam shvatio tko mi zvoni na vrata, a na vratima sam se pojavio u ljetnoj pidžami sa jutarnjom erekcijom i otvorio vrata ugledavši Gogu kojoj je odmah pogled pao na moj napeti kurac. Ušla je i poljubila me, te tiho rekla:

- Ajde, bar je netko od vas dvojice budan i spreman.
- Jutro i tebi.. -rekao sam poljubivši je, te krenuo u kupaonicu.

Olakšao sam se i umio, a kad sam izašao osjetio sam miris kave koja je upravo zavrijala, pa sam se nasmješio. A kad sam vidio da je Goga potpuno gola za štednjakom digao mi se trenutno. Nasmješila mi se i samo rekla da se ne zamaram presvlačenjem, te da dođem na kavicu. Otišao sam u sobu koju sam nabrzaka pospremio, te se skinuo i gol sa poludignutim kurcem otšao u kuhinju. Goga je već pijuckala kavicu, a ja sam sad tek uočio da vani pada kišica i da je Goga stavila hlače preko stolca da joj se osuše nogavice. Sjeo sam do nje na stolicu i srknuo vruču kavu koja me malo vratila iz obamrlosti, pa sam ju zagrlio i počeli smo se ljubiti, da bi njena ruka kliznula između mojih nogu i primila se mog kurca, te ga počela lagano drkati. Bio mi je sve tvrđi i tvrđi, a njena ruka ga je sve brže drkala, pa sam se zavalio na stolici dok je ona sad sa obje ruke natezala moj kurac. Nije imala nikakvu namjeru da stane, pa se ubrzo sagnula do bi joj glavić završio u ustima i sad ga je cuclala dok je i dalje drkala, a onda sam ispalio salvu sperme u njena usta. Nije mogla sve progutati, pa je dio kliznuo niz moj kurac na njene prste, tako da ih je uzela u usta i oblizala, a onda i kurac oblizala do kraja, pa mi uvalila jezik u usta, tako da sam osjetio i svoju spermu na njemu. Malo smo se ljubili, a onda smo popili kavu do kraja, pa mi je rekla:

- Danas svršavaj u mene, jer sam na pilulama, pa nema frke..
- Kao da mi čitaš misli.. -rekao sam i poljubio ju ponovo u usta, pa ju podigao od stola i odveo ju u sobu.

Zatvorio sam prozor koji sam otvorio ranije, pa sam ju polegao na krevet i legao kraj nje, te smo se počeli maziti, da bi ju ja ubrzo počeo ljubiti i krenuo sam joj od lica niz vrat do sisa koje sam uclao jednu po jednu, a onda ih ljubio, da bi ih malo i gricnuo, te krenuo niz njen trbuh klizeći jezikom oko njenog pupka, pa opet na niže i do danas potpuno izbrijane i glatke pice. Zadrhtala je kad sam jezikom prešao preko usmina, da bi se sad smjestio između njenih raširenih nogu i počeo joj širiti usmine prstima i jezik uguravati u njenu mokru picu. Sokovi su samo curili iz nje, a ja ih jezikom skupljao i lizao je sve do šupčića na koji su se slijevali. Podigla je noge i primila ih rukama kako bi ju mogao bolje lizati i oko šupčića. Poslije mi je rekla da joj bivši dečko nije htio ni lizati picu, a kamoli šupčić.

Lizao sam ju sada kao lud, a ona je sve više i više stenjala, da bi nakon minute svršila uz prigušeni vrisak i iz njene pice je špricnulo zalivši mi lice. Nisam se bunio već sam polizao sve, njenu mješavinu sokova i mokraće koja mi je bila slasna iako je bila slankasta. Oblizao sam ju cijelu, a onda dok je bila još onako na izvolte uspravio se i zabio joj svoj tvrdi kurac u picu. Zastenjala je i pustila noge koje je raširila koliko je mogla, pa me obgrila rukama:

- Jebi me.. molim te da me samo jebeš.. -prošaptala mi je na uho, a ja sam ju nastavio jebati zabijajući joj kurac duboko u vrelu picu osjećajući svaki njen mišić koji se stezao oko mog kurca. Krevet je škripao ispod nas dok sam se divljački zabijao u nju, a njene noge su bile u zraku. Nakon desetak iscrpljujućih minuta sam počeo svršavati i počeo joj puniti vrelu picu svojom spermom. Obgrlila me nogama kako ga ne bi izvukao iz nje, pa sam sad ležao na njoj dok mi je kurac pulsirao u njenoj pici. Polako smo se oporavljali od seksa, pa se izvalili na krevetu u zagrljaju. Malo smo neobavezno razgovarali, da bi ju ja upitao:

- Voliš ga zajahati?
- Još pitaš? -rekla je sa smješkom i počela mi odmah drkati još sluzav kurac, a onda ga strpala u usta, te ga narednih pet minuta pušila, jer mi je toliko trebalo da se oporavim i da se digne ponovo.

Zatim me je zajahala i nabila se na njega do kraja, pa se oslonila rukama uz moja ramena, dok sam joj ja milovao i mijesio čvrste sise. Polako se odizala i spuštala niz moj kurac, a onda je polako počinjala ubrzavati da bi se sad namjestila u čućanj i počela se svom snagom nabijati na moj kurac. Ja sam prstima stimulirao njen klitoris pa je ubrzo svršila, a nakon početnog grča kojim je stisla moj kurac, opustila se i nastavila sa nabijanjem na moj kurac. U jednom trenutku je ispao iz njene pice i zaustavio se na ulazu u njen šupčić koji se malo raširio, pa je ušao malo u nju. Zastala je i zastenjala, pa se htjela podići, ali sam ju zaustavio:

- Pa možemo i u tu rupicu, ako hoćeš? -malo me je gledala, pa se nasmješila.
- Zbilja bi mi ga stavio u guzu?
- Aha.. -samo sam kimnuo glavom.
- Hajde onda.. -rekla je i skinula se sa mene, pa se naguzila na sve četiri, a ja sam kleknuo iza nje i namočio prste u njenoj pici, te ju počeo polako jebati prvo jednim prstom u guzu, a onda još jednim.

Malo je stenjala, ali je pokušavala rukama raširiti guzove kako bi joj lakše ulazilo. Vratio sam kurac u njenu picu i malo ga gurnuo unutra i van, pa se namjestio na ulaz u njen šupčić i počeo joj ga uguravati. Malo je stenjala i dahtala, ali sam ulazio sve više i više u nju, a kad sam pola kurca ugurao pljunuo sam na šupčić i počeo ju jebati. Bilo je usko, jako usko, a ona je sve više stenjala dok sam ju jebao sve brže. Nismo dugo izdržali, te smo nakon bolnih pet minuta oboje počeli svršavati. Ja sam punio njenu guzu, a ona je špricala po mojim jajima i nogama. Sad smo oboje bili totalno iscrpljeni i samo smo se izvalili na krevet, a onda otišli u kupaonicu na zajedničko tuširanje kako bi se osvježili. Naravno da je tuširanje prošlo u milovanju i trljanju, te međusobnom pranju. Ja sam njoj dobro istrljao picu i guzu, a ona meni kurac. Nakon toga smo ogrnuti ručnicima otišli nešto pojesti u kuhinju, te se izvalili u dnevni pred TV. Malo smo gledali, a malo se ljubili i mazili, da bi uskoro maženje krenulo u novu rundu i tako sve do navečer kad je morala ići kući. Na kraju mi je rekla da joj je ovo do sada najbolji seks koji je imala u životu, a od tada smo svaki njen slobodni dan provodili kod mene, jer sam i ja tako uzimao slobodne dane, pa smo se mogli jebati kako smo htjeli.

I dalje se jebemo, iako sad pazimo pošto je u drugom stanju već par mjeseci. Ne planiramo neku svadbu, jer nam je i ovako dobro.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija