Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Crnkinja

Palio sam se na milfare, starije i mlađe i taman kada sam pomislio da sam sve isprobao , grdno sam se prevario.
Jedne večeri ja i moja dva prijatelja provozali smo se autom kao i svake večeri ništa posebno, dotaknuli smo se teme koje su najbolje žene za seks , obadvojica su tvrdili crnkinje! crnkinje!
Jesi li ikada probao crnkinju? upitaju oni mene, rekoh ne, Marko koji je vozio naglo je zakočio autom i rekao MOLIM! dok se Ivan koji je sjedio do suvozačevo mjesto hvatao se za glavu.
Moraš jebati neku crnkinju dok si još tu, prije nego što odeš u jebenu Hrvatsku reće Marko.
Ivan kaže Marku pa dobro on je još mlad ima vremena a na to če Marko kada če ako neće sada, inače oni su stariji od mene deset godina.

Odjedanput Marko negdje skrene s autom u drugom pravcu , ja i Ivan se čudimo gdje će on .
Stao je sa autom ispred neke zgrade i vidim neka dva nabildana frajera ispred te zgrade , a na zgradi poviše tih vrata piše Striptiz klub.

Ajde izlazite iz auta kaže Marko , pri ulazku u klub Marko reče meni mali ja častim samo se opusti .
Ušli smo i nije bilo neke gužve tek su se počeli skupljati, sjeli smo u prvi red , gledali smo kako neke dvije sisate crnkinje pleše oko štange .

Na jedanput jedna od njih dođe do Marka sjedne na njega i počne twerkat , gledaj mali reče on i pljesne je dva tri puta po velikoj guzici a zatim i gnječiti.
Marko je govori pljesni je po guzici slobodno ništa se ne boj , pljesnuo sam je dobro samo vidiš kako se ona guza ljulja .
Na jedanput sjela je na mene i počela je trljati guzom , izvanredno je to radila lijevo desno sa guzom , osjećao sam da ću svršiti tako da sam i svršio u hlače.
Otišla je na Ivana i isto napravila Ivanu što i meni , ostali smo još malo gledat kako plešu oko štange a onda doma otišli.

Budim se oko 12 h sati kao i svaki dan , i gledam kakvih pički crnkinji ima na oglasu .
Inače volim malo jače pa sam se odlučio javiti jednog takoj crnkinji, sve je več dogovoreno samo trebam doći u vrijeme kada smo se dogovorili.

Pozvonio sam na vrata i da stvarno je bila onakva kao sa slike malo jača, sisata , jakih bokova , jakih listova, punijih usta , guza velika zaobljena ma šta više reči odlično za mene.
Nisam ni ušao a več smo počeli, ljubakali smo se jezicima , ja sam je uhvatio za guzu i cijeli vrijeme mećio dok smo se ljubakli.
Rekla mi je da legnem , skinula mi hlače i počela i pušit mi kurac , grkljkala je ali ga nije ispuštala iz usta.
Skinala je gaćice i stavila mi pičku na usta , bilo je odlično lizati njezinu vlažnu crnu pičku koja je na sebi imala malo dlačica.
Kako sam lizao i lizao bila je sve vlažnija i vlažnija, na jedaput digne se sa moga lica i sa komode koja se nalazila do kreveta uzme kondom , stavila na kurac navuče ga ustima i sjedne na kurac.
Počela je jahati nježno a ja sam je povremeno dirao za guzu i i sise .
Odjedanput počela je žešće jahati na mom kurcu gledajući kako bijela kita ulazi u crnu picu znao sam da neču dugo moći izdržati počeo sam svšavati.

Digla se sa moga kuraca a kurac je ispao iz njene pičke onako mlitav, nasmijala se a zatim smo nakon pet minuta opet isto ponovilo samo što sam ovaj put više izdržao .
Vratio sam se doma sav sretan , sutradan nalazim se sa dva budalasta frenda i ništa im ne govorim još .
Malo kroz priču kažu oni meni slušaj mi smo ti odlučili pomoći, mi smo ipak frendovi zar ne ? Našli smo ti neku crnkinju da jebeš.

A ja njima a tko vam kaže da ja nisam jebao crnkinju? ostali su u čudu pogledavajući se.
Kako ste mi odlučili pomoći ? upitam ja njih , a oni če sredili smo ti jednu crnkinju da jebeš .
Ja kažem ok a gdje je ona ? evo je dolazi kaže Ivan i izdaleka vidim stvarno neku crnkinju koja dolazi prema nama.
Kada je došla bliže primjetio sam da je to ona od jučer što sam je jebao ali nisam je nikako odbacio naravno
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija