Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Crno-bijelo u duplikatu

Marina i Branka nekada su zajedno išle u razred, a srele su se u kupovini u jednom trgovačkom centru, nako što se dulje vremena nisu vidjele.. Srdačno su se zagrlile i Marina je utvrdila:“Stara ti si se promijenila, to je vidljivo iz aviona. ““ Rastala sam se od muža, nije htio u krevetu što sam htjela ja pa sam si to uzimala sa strane“. Odgovorila je Branka, „I što sad? “ zanimalo je Marinu. “Sad sam slobodna i ševim se s kim hoću i upravo sada uživam u ševi koju nikad neću zaboraviti. “Branka će, “S kim? “ pita dalje Marina “S jednim praktikantom iz tvrtke, hoćeš ga vidjeti? “ upita Branka vadeći mobitel iz torbice. “Jasno da hoću“ bio je odgovor.


Ostala je šokirana kad je ugledala golog mladog crnca s velikim topom između nogu. „Ti si luda, pa koliko je taj velik? “ „Toliko koliko je i tu, 27cm, ne raste u duljinu, samo postaje deblji. ““Ti nisi normalna, pa stane li taj u tebe? “ pita opet Marina. “Jasno da stane, pa građene smo tako da stane, jedini mi je problem što ga jedva uguram u usta kad mu ga hoću pušit, imam osjećaj da mi se vilice rastavljaju, hahaha“ odgovorila je Branka.


Prije nego su se rastale pitala je Marina bi li ga mogla upoznati, pa da bude kako im je bilo kad su uhvatile Srećka iz razreda ili dedu Franju iz zgrade. Srećko je bio stidljivi kolega iz razreda na kojega su udicu bacile njih dvije, mlade i divlje poigrale su se s njim i bez obzira na njegovo neiskustvo zapamtile su ga.


Namamile su ga u Brankinu sobu s izgovorom da bi zajednički učili. Prije nego se je uopće snašao Branka mu je otpozadi svukla kratke sportske gaće u kojima je bio, dok je Marina klečući pred njim odmah počela pušit njegov kurac. Srećko nije ni znao što ga je dopalo, a čim mu je kurac, po nji hovoj ocjeni postao dovoljno uspravan i tvrd povukla ga je Branka na pod i rekla „a sada jebanje“, svukla je svoje gaćice i pokazala mu svoju dlakavu pičkicu.


Toliko je bio narajcan da se , bez obzira na apsolutno neiskustvo, bacio na Marinu i jebao ju kao pas pušten s lanca, da se sve prašilo, a Marina ga je morala podsjećati da ostavi nešto i za nju, da i ona hoće svoju porciju. Na kraju ga je morala zaustavljati da ne svrši u nju i dobila je cijeli sadržaj njegovih jaja u lice.


Deda Franjo je bio susjed iz kuće, a uvijek im je dobacivao dvosmislene poruke, pa su odlučile da se, bez obzira na razliku u godinama, on je imao preko 60 malo našale i narajcaju ga. Pozvonile su mu na vrata i kad je on otvorio Marina ga je pitala:“Hej deda kako stojiš s jebanjem, diže li ti se još? “ Ono što se zatim dogodilo ih je zaskočilo i iznenadilo. Deda je širom otvorio vrata i rekao:“ Da svakako, ulazite“.


Čim su ušle u stan podigle su svoje topiće i isprsile svoje gole grudi prema njemu. Sljedeće što su vidjele ih je zaprepastilo, jer je deda, ne oklijevajući, raskopčao hlače i izvukao na sunce svoju mrcinu. “Kako hoćete, ajmo na trosjed, obje, hoću vidjet vaše guze i sve ostalo i onda ću vas jebati, a po to ste i došle, zar ne? “ Obje su se naguzile na trosjedu kao kokoši na štangi u kokošnjcu i on ih je naizmjence jebao s guza ubadajući malo jedno, pa malo drugu, dok su si one masirale rukom klitić, uspio ih je jebati dok obje nisu svršile.


Svjesne da su se zeznule, vjerujući da se starom ne diže, a želeći do maksimuma iskoristiti priliku pitale su se može li on još? Kako je deda ležao na trosjedu s još uvijek dignutom i tvrdom batinom popele su se na njega, Branka se nabila na njega, dok mu je Marina sjela na lice i bilo im je zabavno kako se deda muči da dođe do zraka. Sve u svemu deda im je bio ugodno iznenađenje.


Svega se toga Marina prisjećala dok je ležala u kadi punoj tople vode dok se pripremala za susret koji je bio dogovoren za taj dan, a bio je petak. Muž je sa svojom malonogometnom ekipom otputovao na utakmicu u Split i vratit će se tek sutradan. Obrijala si je noge i usput i narasle stidne dlačice. Dok ih je mazala kremom osjetila je trnce, zamišljajući kako ju dodiruje divovski pimpač.


Obukla je tanku, kratku crnu haljinicu koja joj se pripijala uz tijelo, a ispod svjetloplavi prozirni komplet gaćice i grudnjak, kojima je nekada napaljivala muža, štikle na visoke pete. Tako obrijana, namazana i obučena krenula je do Branke. Prepala se kad je došla i kad joj je Branka rekla “ništa danas od njega“, ali se vidjevši osmijeh na njenom licu i kad je dodala „neće doći sam, nego će dovesti svog prijatelja“ razveselila svemu što ih čeka.


Branka je pohvalila njen izgled i dodala “gaćice ćeš skinut, dečki vole kad nemaš ništa ispod“. Sjele su se na trosjed i natočile si čašu pjenušca za raspoloženje i ohrabrenje. Onda su dečki došli i obojica su je zadivili. Brankin novi prijatelj je imao 1, 90, vitak i imala je osjećaj da može gledati kroz njegove hlače, a ono što ima u hlačama vidjela je na slici. S napetim zanimanjem gledala je ovog drugog, on je bio niži, jače građe, kosa s povezanom Rasta frizurom, a užasno ju je zanimalo što on pak ima u hlačama.


Nakon što su se međusobno ispozdravljali pokušali su se razgovarati, no to im, s obzirom na razlog susreta i nije osobito uspijevalo. Branka je pokušala unijeti dozu opuštenosti i pozvala je Marinu da zaplešu zajedno i usred plesa počela joj je raskapčati haljinu i uskoro je njena gola guza bljeskala pred njihovim očima. Odmah je uslijedila njihova reakcija, oboje su ustali i svukli hlače do gležnja. Marinu nije više zanimao Brankin dečko, nju je zanimao prijatelj i kad je vidjela njegovu batinu stresla se od uzbuđenja, ne zbog njegove duljine, bio je kraći od ovog drugog, već njegove debljine, bio je debeo kao njena podlaktica i iz njega je isijavala čista snaga.


Oboje su sjedili i smiješili se. Branka je svukla svoju suknju i pokazala pičkicu. Lagano se primakla dečkima i povukla Marinu za sobom, “dođi idemo im napumpati topove“. Marina je bila još pomalo rezervirana, ali kad je Branka počela pušiti probala je i ona, dečko je pokušao pomoći i uskoro mu je batina bila dvostruko deblja i imala je muke kako bi ga obuhvatila usnama. Kao da su se natjecale koja će ga dublje uvući u usta, mjeriti nisu trebale, to vidjelo do kuda je bio rub sline vidljive na batinama. Željele su biti jebane, za to nisu trebale riječi


Marinin jebač ju je položio na kauč ispred sebe, raširio joj noge što je više mogao, malo se sramila tako raskrečena, ali je željela tu kurčinu sebi. Osjetila je kako njegov glavić širi njene usmine, još, još, da bi ga odjednom jednim ubodom osjetila duboko u sebi. Ni jedan muškarac ju još nije tako ispunio, htjela je još, htjela je da ju rasturi“jebi me, jebi me“ vikala je. I on ju je jebao kao da ga svi vragovi tjeraju, ona je stenjala, jaukala, tresla se, uzdiisala, grčila se, dok ju je on punio enormnom količinom sperme.. Izvukao ga je iz nje i dao joj da ga poliže do čistoga.


Branka je sišla sa svoga kojega je do tada cijelo vrijeme jahala, nabijala se na njega, osjećajući ga kao do pod bradu. Pozvala je Marinu k sebi i nastupilo je mješovito jebanje, dečki su ih jebali naizmjence i uskoro niti jedna više nije znala koji je u njoj. Cure su uživale i ništa im drugo nije bilo važno. Marina je došla kući izjebana uzduž i poprijeko, kako bi se reklo i od tada definitivno priznaje samo velike batine.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija