Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Crvenokosa prodavačica

Veliki gradovi su uvijek užurbani, gužva je i neka napetost, te nervoza, a zbog toga je volim manja mjesta. Ovo mjesto u kojem ja živim je manje od pola sata udaljeno od velikog grada, a toliko ti treba u gradu da dođeš do posla iz svog stana na drugom kraju grada. U manjem gradu skoro svakog znaš, a svi znaju tebe i sve o tebi, čak i stvari koje ti nikad nisi znao, a navodno si ih napravio. Nervira, ali je i na neki način simpatično.

I tako sam se upoznao sa njom, Elvirom. Radila je u trgovini i bila je jako simpatična. Znao sam da je u braku, baš kao i ja, ali sam se iznenadio kad sam shvatio da smo vršnjaci. Jedan dan mi je ponudila da si uzmem karticu vjernosti, jer sam stalno kupovao kod njih, a na karticu bi dobivao i 10% popusta, pa zašto ne. I tako se ona prihvatila ispunjavanja kartice, pa uz ime i prezime došli do datuma rođenja, a ona se nasmijala:

- Pa mi smo vršnjaci! ! !
- Daj Elvira, ne zezaj.. -rekao sam i odmahnuo rukom- Nema šanse da je tebi 44! ? !
- Jeee.. -rekla je i otišla iza, te došla sa novčanikom i izvukla osobnu, te mi ju pružila, a ja sam vidio da sam stariji od nje manje od mjesec dana, pa sam se samo nasmijao.
- Znači, oboje smo zimska djeca.. -tu smo se oboje počeli smijati, a ona je nastavila.
- Da, nekad su se zimske noći kvalitetno provodile.. -tu me pogledala i namignula mi- .. vručim aktivnostima u krevetu..
- E da, danas nas ubija televizija.. -rekao sam i ja uzdahnuvši sjetno i vratio joj osobnu, pa ju je spremila u novčanik i krenula iza, a ja sam ju sad po prvi put malo bolje promotrio.

Iako je bila niža od mene za skoro dvije glave, bila je jebozovna. Duga crvena kosa, prodorne plave oči i guza koja kao da samo čeka da joj nešto tvrdo uđe. Čak su i velike sise na njoj djelovale skladno i privlačno. Nakon toga smo se još malo zezali na naš račun, a onda je ona rekla da bi voljela više seksa, samo kaj joj muža nikad nema doma. Na moj upit kako to, samo je rekla da je on vozač i da je cijeli tjedan na putu, a vikend više provodi u obližnjem kafiću sa društvom, pa je nesposoban za bilo šta. Na to sam se našalio, da se meni može javiti za pomoć, ako joj zatreba. Prasnula je u smijeh, ali je samo rekla da će zapamtiti to. Nakon toga sam otišao i nakon dva dana već zaboravio na to.

Do tog dana. Naše cure su trebale ići na nekakav izlet sa svojim razredom, a išla je i moja supruga koja je predavala u školi, ali ne njima, pa me podsjetila da im kupim peciva i nešto za složiti sendviče. I tako sam otišao u trgovinu, koja je bila prazna, a u ovo vrijeme je i obično tako. Ušao sam, nije bilo nikoga, pa sam malo pričekao, a onda se pojavila Elvira, sva zajapurena u licu:

- Ooo.. ti si, reci? -oprala je ruke u umivaoniku kraj vratiju koja vode u skladište, pa došla za pult.
- Trebao bih par peciva, nešto salame i sira da curama složim sendviče, jer su sutra na izletu cijeli dan.. -rekao sam sa smješkom, pa nastavio- A od čega si ti tako crvena?
- Ma ništa, pokušavam nešto složiti otraga, ali je teško, a i visoko mi je, pa se mučim.. nego koju ćeš salamu? -pokazao sam joj koja salama i sir, a ona mi je narezala.
- Jel ti mogu pomoć? Ionako nemam šta raditi.. -rekao sam i slegnuo ramenima, pa dodao- Na godišnjem sam..
- Može, baš bi mi trebala pomoć.. -rekla je i nasmješila se.

Ubrzo je bila gotova sa rezanjem, naplatila mi, pa mi pokazala put u skladište, a onda se nakratko vratila da uzme nešto iz trgovine. U skladištu je bila samo jedna dugačka lampa, pa sam se pomalo privikavao na polumrak kad je ušla Elvira i krenula uz mene očešavši se sa sisama uz mene iako je bilo dosta mjesta za prolaz. Krenuo sam za njom, pa smo došli do nekih kutija, po reklami sam vidio da je tjestenina, koje je trebalo podići. Uzeo sam jedan i podigao ga na policu malo iznad mene, a za njim i drugi. Dok sam podizao kutiju osjetio sam njenu ruku na svojoj stražnjici. Stavio sam kutu na mjesto i okrenuo se prema njoj, a ona je tiho rekla:

- Rekao si da te mogu pitati za malo zadovoljavanje potreba..
- Aha.. -rekao sam i stavio joj ruku na rame, a ona je svoju stavila na moje prepone i sad mi masirala kurac ispod hlača.

Privukao sam ju i poljubio, pa sam spustio ruku na njenu čvrstu i jedru stražnjicu i privukao ju k sebi. Ljubili smo se dok mi je ona stiskala kurac preko hlača. Uto sam se trgnuo i rekao da bi netko mogao naići, a ona je samo tiho rekla da je zaključala vrata, pa mi počela otkopčavati hlače i zatim je gurnula ruku unutra i uskoro su njeni prsti obuhvatili moj kurac, te ga je lagano počela drkati. Odvezao sam joj onu pregaču koju je nosila i zatim otkopčao hlače, pa smo onda svaki svoje spustili niz noge skupa sa gaćama, a ona je ostala sagnuta i primila mi kurac koji je ubrzo završio u njenim ustima. Pušila je kurac sa takvom strašću, da sam se pitao kad ga je zadnji put dobila. Ubrzo mi je bio kao kamen, pa sam ju okrenuo sa guzom prema sebi i ona se naslonila rukama na policu, a ja sam malo skvrčio noge, namjestio kurac na ulaz u njenu vlažnu pičku i samo sam ga gurnuo. Zastenjala je glasno kad joj je ušao skoro do kraja, a onda je samo zadahtala kad sam joj ga počeo zabijati sve jače držeći ju za bokove. Imala je lijepu guzu koja se lijepo nabijala na moj trbuh, a moj kurac je samo ulazio i izlazio iz njene poplavljene pičke. Čak se i stalaža tresla pod našim naletima. Elvira je stenjala i mumljala, dok se njena pička stezala oko mog kurca koji ju je neumorno bušio, a onda je samo ciknula i počela se trest, te je skoro pokleknula kad je doživjela orgazam. Iz njene pičke je curilo kao ludo, a ja sam nastavio sa ubadanjem, pa sam uskoro i ja počeo svršavati izvukavši ga na vrijeme, pa sam joj sad zalijevao guzu sa svojom spermom. Malo sam ga trljao između njenih guzova, a onda sam se odmaknuo, pa se ona mogla uspraviti. Bila je crvena u licu, ali zadovoljnog osmjeha koji joj je bio preko cijelog lica. Dohvatio sam rolu papira sa police i obrisao si kurac, a onda dao i njoj da si obriše pičku dok sam joj ja brisao stražnjicu. Obukli smo se i ja sam krenuo van, ali me zaustavila, pa je prvo ona ušla u trgovinu i vidjevši da nema nikoga pozvala me.

Poljubila me i upitala da li bi mogao i sutra navratiti da joj 'ponovo pomognem u skladištu', a to je popratila smješkom. Pogladio sam ju po guzi i rekao da se vidimo sutra. Otišao sam djelomično ispražnjenih jaja jedva čekajući da sutra ponovo zabijem kurac u njenu pohotnu pičku.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija