Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Crvenokosa prvi deo

Kako godine prolaze čovek počinje da shvata da ništa i nikoga ne treba da čeka. Mene za putovanje nikad ne treba dva puta da se nagovara, ali moji drugovi su počeli da matore te im se neda dugo voziti, te nemaju kom da ostave decu, te im se neda prespavati vani ili u autu.. . Tako sedim ja prije neke tri godine sa drugom i pijemo pivo. Bio je to početak augusta, petak popodne i bilo je sparno i vruće. Nakon neuspelog nagovaranja da odemo na subotu i nedelju na more razišli smo se oko 10 časova uveče i krenuli svaki u svoj stan. Ušao sam u stan u kojem se od sparine nije dalo živeti. Sednem na balkon, beše to jedan od onih trenutaka kada sam želeo da sam pušač da i da pripalim cigaru, ali samo sam sedeo i gledao u mrak. Rekao sam sam sebi ko ga jebe jednom se živi. Ustao sam se uzeo par komada odeće koji su bili nadohvat ruke, ladan sok iz fiždera, pasoš i ključ od auta te izleteo iz stana.. .

Nakon par minuta već sam u autu sedeo i krenuo na more. Voleo bi da je neko samnom ali šta je tu je. Pojačao sam muziku, iz zvučnika je zatreštala 442, a ja sam dodao gas. Nakon duge vožnje oku 11 časova sam stigao u jedno malo mesto u Dalmaciji. Ostavio sam kola u ladovini i krenuo na dobro znano mesto usred guste borove šume. Tu sam kao dete znao dolaziti s materom i ćaćom i uživati u miru i tišini. Na moje opšte zadovoljstvo nije bilo nikoga u mojoj uvali. Svukao sam sve sa sebe i otišao u more. Nakon dobrih sat vremena izašao sam, legao ispod prvog bora i zaspao. Oko pet časova popodne probudilo me šuškanje. Pomislio sam tko sad dolazi da me smeta, ali u pola misli sam zastao jer sam ugledao nju. Bila je gotovo identična kao idealna žena koju sam zamislio. Bila je prilično visoka, rekao bi nešto manje od 1, 80m. Bila je svetle puti i imala je duge vitke noge koje su krasile duga uska stopala. Guza joj je bila kao iz filmova, savršeno utegnuta i zaobljena. Sise su bile jaka trojka. Malo je bila mršava za moj ukus, ali je imala divlji, nesputanu kovrčavu crvenu kosu. I to jedna od retkih prirodnih crvenokosih činilo se. Smestila se na stenu uz samo more. Namazala se uljem za sunčanje, a vetar je miris kokosa doneo do mene. Siguran sam da me ne vidi zbog grma jer se ponaša kao da nikog nema. Pomislio sam, nadam se da voli da se kupa gola. Na samu pomisao kurac mi se ukrutio i mislim da sam mogao stenu da polupam s njim. Na moje opšte razočaranje skinula se i u jednodelnom kostimu otišla da se kupa. Pomalo razočaran legao sam i proverio fudbalske rezultate na mobitelu. Nakon 10-ak minuta izašla je iz mora i stala na stenu. Pogledala je oko sebe, i u mom smeru je pogledala, ali me očito nije videla jer pogled nije zaustavila. U tom času počela je da skida naramenice i pustila je svoje prekrasne sise na slobodu. Bile su savršene. Stajale su čvrto s povećom bradavicom na vrhu koja je stršala od hladnog mora. Očigledno je bilo da se voli sunčati ponekad gola jer su se ocrtavale linije dvodelnog kostima i gurdi su bile nešto svetlije od ostatka tela. Zavodljivo je namazala sise uljem i sela da se sunča. Ja sam nesvesno već počeo da ga lagano natežem. U tom momentu skinula je kostim do kraja, a kada je legla na leđa imao sam šta i da vidim. Imala je najleši busen koji sam video uživo i beše crven. Pomislim u sebi konačno prava cvenokosa, probat ću da joj uletim pa makar mi zadnje bilo. Nikako nisam mogao da se rešim erekcije pa sam ga odlučio izdrkati da splasnu tenzije. Vrlo brzo sam svršio i zašpricao okolnu travu. Obrisao sam se, navukao gaće i krenuo prema njoj.. .

Prišao sam joj polako, ona se sunčala i čitala knjigu. Na moment sam oko skinuo s nje i pogledao naslov knjige. Čitala je Stranca. Lagano sam se nakašljo i reko kroz smeh, osim šta izgledaš kao da nisi s ovoga sveta imaš i dobar ukus za knjige. Na moment se trznula jer me nije očekivala, ali brzo se smirila. Rekao sam izvini ako ti je neugodno otići ću. Nema potrebe rekla je, slobodno mi se pridruži. Saznao sam da je iz obližnjeg većeg grada ali voli doći u ovaj mir sama i čitati knjige. Dan je bio vruć i s jako malo vetra pa sam predložio da odemo da se okupamo. Krenuo sam prema moru ali me zaustavila i rekla: ne može tako, i ti mora da se skineš. U istom tenu gaće su postale prošlost i kupali smo se goli. Otplivali smo 50-ak metara od obale te se zaustavili i počeli pričati. Svako malo nogom mi je prolazila kraj prepone i okrznula mi je kurac. Bio sam sve krući. Zastala je u jednom mometnu i samo me pitala: da li me možeš držati ako se primim za tebe a da ne potonemo? Naravno rekao sam. Doplivala mi je iza leđa i stavila mi lijevu ruku na rame. Žmarci su mi prošli kroz kičmu. Desnom rukom je zgrabila nabrekli kurac i počela ga natezati. Istovremenu me grizla za uho i leđa. Nisam dugo izdržao i eksplodirao sam jedva nas održavajući iznad površine. Nasmijala se i rekla dođi sad je red na tebi. Otplivali smo do obale i ja sam legao na leđa u pličinu. Popela se na mene i sjela mi na prsa. Hajde rekla je i približila mokri crveni grm mojim ustima. Sa zadovoljstvom sam zaroni u njega i upijao svaku kapljicu okusa. Probio sam se do klitorisa i lagano sam ga počeo provocirati jezikom. Postepeno sam išao sve brže oko njega kružnim pokretima povremeno zabijajući jezik duboko u njenu pičku. Počela je da stenje. Ja sam ponovo bio krut kao pajser. Rukama sam zgrabio njene sise i borio se da dođem do daha dok sam ispijao kombinaciju njenih sokova i slanog mora. Počela se izvijati od užitka unazad i zgrabila me za kurac te se počela tresti i grčiti. Vikala je nemoj stati. Brzo je ustala namjestila se na moj tvrdi nabrekli kurac i pokušala sjesti. Nije išlo, morala je polako dok njena uska pička nije progutala i zadnji centimetar moje kurčine. Nabijala se na kurac sve brže i brže. Kamenčići su mi se zabijali u leđa ali nije bilo bitno jer je to bio najbolji seks u mom životu. Svršila je nekoliko puta za redom i kada je već posustala rekao sam joj da ću i ja da uskoro svršim. Rekla je možeš u meni na pilulama sam. Svršio sam duboko u njoj a ona je nastavila da me jaše dok nije isterala i zadnju kap. Nagnula se nad mene onako zadihana i krenula da me ljubi. Nakon par minuta ustala je s mog kurca a topla sperma je krenula da curi iz pičke u more i po njenom crvenom busenu. Gledao sam je kako se pere i pomislio ne znam odakle mi više snage ali sad bi mogao opet da je jebem.. .

Izašli smo na obalu već je bilo skoro 8 časova. Pitala je gde sam uzeo apartman i rekao sam nigde. Rekla je možeš da prespavaš kod mene živim sama. Nakon pola sata krenuli smo kod nje.. .. Nastavak u drugom delu.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija