Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Crvenokosa treći deo

Ocjena: Nije ocjenjeno

Bila je nedelja ujutro. Probudila me nesnosna vrućina iako je tek bilo 8 ujutro. Pogledao sam prema njoj koja je spokojno spavala dok su joj crveni uvojci ležali na jastuku. Ustao sam tiho da je ne probudim i otišao da se tuširam. Kupatilo je bilo lepo sređeno s prostranim mestom za tuširanje bez kade i sa odvodom u podu. Pustio sam prohladnu vodu da me razbudi a ujedno i da me reši one neugodne jutarnje erekcije. Sklopio sam oči i razmišljao kako moram nazad kući danas, a nikako mi se neda. U tom momentu ona se prišuljala jer je nisam čuo od zvuka vode koja je lupala po podu. Nije ništa govorila samo je kleknula i stavila moj od jutarnje erekcije otvrdli kurac u usta. Treznuo sam se i otvorio oči a ona je kroz smeh samo rekla pa neću ga odgristi. Izvini samo si me prepala rekao sam. Slobodno nastavi.

Inače za sebe smatram da pušenje i nije nešta šta me napaljuje. Kada bolje razmislim nikad nisam niti svršio od pušenja. Ali ona je pušenju dala sasvim drugu dimenziju. Jezikom je prelazila preko glavića i dražila me dok se korac nije počeo trzati. Stavila ga je u usta i cuclala dok je iz njega već lagano od napaljenosti počelo curiti malo sperme. Opustio sam se i počeo uživati u njenim pokretima i zvukovima koje je proizvodila. Videlo se da uživa. Sve je radila bez ruku. U jednom momentu me samo zgrabila za guzove i privukla sebi nabijajući kurac sebi duboko u grlo. Držala ga je tako nekoliko sekundi i zatim izvukla. Ponovila je to nekoliko puta do momenta kada se nisam mogao suzdržati. Zgrabio sam njenu kuštravu kosu s obje ruke te počeo žestoko nabijati kurac u njena usta duboko koliko sam mogao. Nakon nekoliko minuta svršio sam joj u grlo enormnu količinu sperme. Odgurnula me da se ne uguši i zgrabila moj kurac te oblizala i zadnju kap s njega. Otuširali smo se i seli na balkon na doručak.. .


Pričali smo i reč po reč vreme je letelo. Rekao sam morat ću uskoro da pođem, sutra imam važan sastanak. Ostani još malo rekla je, ajde da se barem okupamo na našoj plaži. Naravno pristao sam jer takvu ženu se ne odbija. Bilo je oko 11 kada smo krenuli na more. U uvali nije bilo nikoga te smo se odmah skinuli goli i ušli u more. Sedeli smo u pličini, ona na mene naslonjena leđima i ja lagano ljubio u vrat dok sam se igra s njenim sisama i grmom. Ne želim da ovo ikad završi rekao sam svestan da verovatno neću više nikad da je vidim. Zabacila je glavu unazad i bez reči samo me poljubila. Kurac je vrlo brzo ponovo bio spreman za akciju. Kada je osetila da joj se zabada u leđa brzo se okrenula te mi sela u krilo i nabila se na njega. Krenula je da me divljački jaše istovremeno me ljubeći. Stiskao sam njenu guzicu tako jako da i danas sigurno ima otiske moji prstiju na njoj. Nakon 10-ak minuta rekao sam svršit ću.. . Već rekla je, ali ja još nisam gotova. Nema veze jedva sam izustio. Ti nastavi da se nabijaš brzo će on ponovo biti krut. Svršio sam u nju ali ona se nije zaustavljala i ja sam ubrzo ponovo bio krut. Jahala me bez prestanka još 10-ak minuta i počela svršavati. Svršila je sigurno 3 puta šta sam opazio. Na kraju sam svršio još jednom te smo nepomični legli u pličak. Nakon pola sata ustali smo izašli iz vode i obukli se.. .

Stajali smo kraj auta i ljubili se. Nikako se nismo mogli rastati. Dala mi je svoj broj te sam teška srca seo u auta i krenuo kući. Celo vreme sam mislio na nju. Kada sam došao kući poslao sam joj poruku ali nije bilo odgovora. Mislio sam kasno je možda spava. Sutradan sam pokušao da je nazovem ali sam dobio nekakvu radnju. Dala mi je krivi broj i nikad je više nisam čuo ni video. Nikome nisam niti pričao o tome.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija