Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cuckold, hotwife i bull 4.

Nakon što je moj radni kolega postao ljubavnikom moje žene, seksualni život u braku nam se radikalno izmijenio na bolje. Imao sam konstantne jake erekcije, kako jutarnje, večernje, a vikendima također do podnevne i poslijepodnevne. Iako je i ona sama imala izrazito razvijen libido, češće sam posezao za njenom picom nego tijekom našeg medenog mjeseca, nadmašio sam samog sebe pa sam se pribojavao da se ne počne pitati odakle mi tolika neuobičajena želja za seksom, nakon dugog razdoblja apstinencije i odbijanja njenih seksualnih nasrtaja. Pratila me ipak bez prigovora i pitanja u svim mojim seksualnim vratolomijama, pica joj je stalno bila vlažna i pripravna pa pretpostavljam da je i nju uzbuđivala i napaljivala pomisao što ima ljubavnika. U svakom slučaju nisam pogriješio, a naš ljubavni život je proživljavao pravu renesansu.

Na kavi kolega mi je priznao da bi volio imati s mojom suprugom analni seks pošto mu to žena uskraćuje, a pozamašna prćasta guza moje supruge je po njemu upravo stvorena za taj čin i pozivala na analne aktivnosti, koje će najbolje istaknuti ljepote njene prćaste stražnjice. Dirnula me njegova iskrena briga o tomu dali mi bi smetala dotična seksualna aktivnost, bio je dobar radni kolega i pravi prijatelj. Kako sam bio čovjek širokih pogleda na svijet, rekao sam mu da mi to ne smeta te da ga naprotiv potičem da to učini s obzirom da je i mene oduvijek privlačila stražnja rupica, čiji pristup mi je žena konstantno odbijala. Nekoliko puta sam to pokušao učiniti prstom, prethodno umočenim u vazelin, ali bi ona uvijek jauknula uslijed akcije, a ja bih ubrzo prestao s time.

Upravi zato me oduševila pomisao da moj dragi kolega razradi njenu stražnju rupicu u čemu ja nisam uspio sve te godine te ju pripremi i uleti kao prethodnica za moj penis. U toj igri su svi bi bili na dobitku, supruga bi dobila novi izvor seksualnih užitaka, kolega bi ispunio svoju želju da isproba ono što mu vlastita žena uskraćuje, a ja najveći dobitnik u tomu, bih dobio na raspolaganju razrađenu rupicu za nove seksualne vrhunce. Brzo smo napravili ratni plan, dok ja budem navodno na poslu u drugom dijelu grada, a u stvarnosti u mojoj podzemnoj garaži, on će doći po neke poslovne papire, koje sam tobože zaboravio doma te će iskoristiti moju suprugu za inicijaciju u analnom seksu. Dva dana nakon našeg dogovora sjedio sam u garaži te na mobitelu preko pomno postavljene kamere gledao prizor dnevne sobe i supruge, koja je naslonjena na trosjedu gledala televiziju, u jednom trenutku je ustala i išla otvoriti vrata te je ušla u prostoriju skupa s kolegom.

Odmah se bacila na njegov šlic, otkopčala ga te čitav penis ugurala u usta i pušila ga kao da joj život ovisi o tom činu. Za to vrijeme kolega je objema rukama mijesio njene nadražene bradavice i govorio joj da bi htio s njom istražiti čari analnog sexa, na što mu je odgovorila da nije nikada probala te da je to plaši. Kolega je odgovorio da s takvom prekrasnom stražnjicom bi bila greška to ne učiniti, ne iskazati joj na takvi način dužno poštovanje te da je uz dobru pripremu s obiljem vazelina to sasvim bezbolno i da taj čin otvara vrata neviđenim seksualnim užicima. Rekao joj je da trbuhom legne na trosjedu, koljena stavi na podu, isturi stražnjicu u zraku, kako bi joj anus bio na raspolaganju. Zgrabio je vazelin te obilno namazao svoj penis pa je krenuo prstima namazati i njen anus.

Najprije joj je lagano gurnuo jedan prst pa drugi i lagano širio njenu rupicu, za razliku od mog nesretnog pokušaja nije uopće burno reagirala, samo je lagano stenjala i teže disala što je zoran primjer kako supruge ono što uskraćuju muževima rado daju ljubavnicima. Zahvaljujući izvrsnoj kameri nisam propustio ni jedan prizor, ni najmanji uzdah, pravo moderno čudo tehnike. Nakon kratke analne predigre, bez opiranja raširila je još više guzove te sama rukom dohvatila i gurnula njegov ponos sebi u anus. Ušao je u njenu stražnju rupicu naglo i oštro poput noža u maslac, njezina nerazrađena guza progutala ga je cijelog iako se radilo o pozamašnoj veličini od 17 cm, polako i nježno joj ga je gurao i izvlačio dok je prstima trljao njen klitoris. Nakon nekoliko minuta žestoke obrade klitorisa, supruga je svršila, jecajući i trzajući se poput napaljene kobile, dok je kolega izvadio penis iz njene guze te ispustio veliku količinu sperme u nekoliko jakih mlazova po njenoj guzi.

Ostali su tako pripijeni, jedno uz drugo goli neko vrijeme dok se nisu sabrali i obrisali seksualne izlučevine papirnatim ubrusima i obukli pa je moj kolega napustio stan uz napomenu da to trebaju što prije ponoviti s čime se moja supruga složila. Ugasio sam na mobitelu aplikaciju povezanu s kamerom, odustao od započete masturbacije, smatrajući da je bolje energiju sačuvati za večerašnji susret s suprugom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija