Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Čudesna trojka

Ines se razvela prije 2 godine. Sin je pripao njoj, ali je u drugom gradu u srednjoj školi, pa većinu dana provodi sama. Od tada je posvećena samo poslu. Radi kao recepcionerka u jednom velikom hotelu.

Što se njenog ljubavnog života tiče, izašla je sa dva tri muškarca posle razvoda i samo jednom imala seks. Nije je išlo sa muškarcima iako izgleda dosta dobro. Crna ispeglana kosa, lijepo lice, malko izbačeni zubi, taman ten, visina ojko 165 cm, savršeno čvrsto dupe i grudi malo manje od prosječne muške šake. Stomaka ima malo, što za njenih 36 godina i nije čudno.

Posle posla došla je u stan i htjela da spava i odmori od napornog dana. Pogledala je u telefon i vidjela da ima poruku na viberu. Bila je slika od njene drugarice Ivane. Ivana je lokalna političarka i vrlo ugledna, udana žena od 30 godina, bar za javnost. Ines je zna drugačiju. Znaju se već nekoliko godina i postale su najbolje drugarice. Ivana joj se povjeravala i znala je da vara muža jako često, da nije nimalo čedna i da je u životu baš svašta probala.
Mislila je da joj Ivana i ovaj put šalje sliku iz nekog kafića ili restorana, ali kad ju je ugledal, vidjela je sliku pozamašnog kurca, čistog i obrijanog.

-Šta je ovo. Jesi to promjenila pol?
-Vidi ga kako je moćan. Jutros sam ga jahala, večeras možeš i ti.
-Ma šta pričaš ti?
-Budi kod kuće, dolazim za pola sata, pa ti pričam sve.
Ines se razočarala što joj nema odmora, ali ajde, nije prvi put da joj Ivana tako poremeti planove, a i zanimalo ju je o čemu se radi. Malo se i ponadala da će zaista pasti neki seks jer joj je falio poprilično. Istuširala se, obukla helanke i majicu i čekala Ivanu.
Ivana je stigla ubrzo. Bila je obučena u poslovnu, ali seksi kombinaciju. Ivana je visoka, crvenokosa djevojka, sa dugim nogama, uskim strukom i ogromnim grudima. Lice joj nije nešto lijepo, ali pored savršenog dupeta, prelijepih grudi i nogu, niko lice ni ne primjećuje.
Ispričala joj je kako je na slici koju joj je poslala, Bob, menadžer jednog trgovinskog lanca iz Belgije koji je došao tu sa namjerom da njegova firma investira u posao. Posle sastanka su otišli na piće, a onda i kod njega u stan koji je iznajmio. Pričala joj je kako je vatren i kako dugo nije imala bolji seks kao ida ju je zamolio da nađe nekog za trojku, jer to uvijek voli da radi kad je na putu. Inače je oženjen i ima dvoje djece.
Ines se protivila jer joj je sve to novo, ali Ivana joj pređe rukom preko pičke, onako preko helanki i šapnu, ne foliraj, znam da će ti dobro doći. Ines u momentu ovlaži i jedva se suzdržala da ne zastenje tu pred Ivanom.
-Ok, doći ću. Na koju adresu.
-Čekam te ja u devet ispred zgrade i vozim te. Obuci onu svoju crvenu haljinu i ispod ništa, to me je zamolio.

Ines se samo stidljivo nasmija.
Kad je Ivana otišla, Ines se izdepilira i spremi za večeras. U devet sati je bila spremna i obučena kako joj je Ivana rekla.
Ivana je došla po nju u crnoj uskoj haljini uz tijelo.
Kad su stigle do Bobovog stana, Ines htjede da se predomisli, ali Ivana nije htjela ni da čuje.
Vrata im je otvorio Bob. Bio je samo u boksericama. Znao je zašto dolaze i nije htio mnogo da se sprema. Bob je visok, blago tamnoput, ćelav i mišićav muškarac. Ines kroz bokerice primjeti da je itekako obdaren i da im neće biti nimalo lako večeras.
Bob sa vrata poljubi Ivanu, a zatim i Ines. Brzo joj nađe put ispoed suknje i gurnu joj prst. Ines ostade zatečena, uzbuđena i uplašena. Bob se izmače, sa Ivana ju pribi uz zid i poljubi. Ovo je za Ines bio još veći šok jer se nikad nije ljubila sa ženom. Onda se odvoji od nje i Ines ostade drhtavih nogu, premišljajući se da li da bježi ili da se prepusti.
Bob im nasu po piće i oni iskapiše, a zatim po još jedno. Tad Bob leže na leđa na krevet i na savršenom engleskom ih pozva da vidi šta znaju. Ivana reče:
-Ti se pobrini za gornji dio, a ja ću da se pozabavim gospodinom.
Ines mu priđe i počeše da se ljube. Počela je da mu ljubi vrat i prsa. Okrenu se i ugleda Ivanu kako mu već uveliko puši. Sad ga je Ines tek vidjela u punoj veličini i djelovao je još veći nego na slici, iako su mu muda nesrazmjerno mala.
Ivana se odvoji od Boba i pokaza Ines da priđe. Ova je i posluša, kleknu na pod i uze ga u usta. Dok mu je ona pušila, Ivana joj je skidala haljinu i ljubila je po leđima. Za čas je Ines bila gola i drhtala je od uzbuđenja, ali nije prestajala sa pušenjem. Nije ga mogla progutati ni pola, ali nije se dala i snažno se borila.
Ivana je uhvati za kosu, podiže i reče:
-Vrijeme je za tvoju nagradu.
Ines pogleda u Bobov kurac koji je stajao pravo kao strijela i znala je da je to to, konačno će da ga osjeti u sebi posle toliko vremena. Opkoračila ga je, namjestila ga na ulaz i počela lagano da se spušta. Glavić je ulazio lagano, a onda je počela jače da se nabija. Nije joj trebala priprema, bila je toliko napaljena da je ulazio bez problema. Uskoro je cijeli bio u njoj. Ivana ju je sa leđa ljubila po vratu i mazila joj grudi.

Ines je bila na sedmom nebu. Počela je da se nabija, dizala se do pola i onda do kraja jako nabijala. Nije je više bilo briga ni za Boba ni za Ivanu, oni su postali samo igračka njene požude. Osonila se nazad na Bobove noge i nabijala se snažno, jahala kao nikad, dok ju je Ivana i dalje ljubila i mazila joj grudi. Trebao joj je tri minuta da svrši. A svršila je jako, jecala je. Pala je na krevet pored Boba, što je Ivana iskoristila da zauzme njeno mjesto. Ona se nabila snažno, onako još u haljini. Ines je, čim je došla sebi, ustala i svukla Ivani haljinu dok se ova snažno nabijala. Bila je fascinirana oblikom, veličinom i čvstoćom sisa koje su poskakivale u ritmu nabijanja. Ipak, došla je da uživa i nije više marila za tuđi užitak. Zato je ostavila Ivanu da uživa, a ona opkoračila Bobovo lice i sjela mu na usta. On je to spremno prihvatio i njegov jezik je odmah počeo da rovari po njenoj unutražnjosti. Uživala je što u spretnosti Bobovog jezika, što u pogledu na Ivanu koja je van sebe od užitka. I onda ju je čula kako je počela da vrišti. Prvi put je gledala svoju drugaricu dok svršava i prizor je bio božanstven. Kako je Ivana pala na krevet, Ines je osjetila da je Bob gura sa svog lica. Rekao joj je da se postavi na sve četiri što je Ines poslušno i uradila. Bob joj je prišao sazada i stavio glavić na sam ulaz. Držao ju je za dupe i nije dao da se sama nabije. Stiskao ju je rukama i ona je ludila. Onda je krenuo polako, milimetar po milimetar da joj ga gura. Ines je uživala u svakom milimetru. Onda joj ga je, kad je došao do pola, naglo nabio. Ines je jauknula. Bilo je tu i boli i užitka. Bob ju je uhvatio za kosu i jebao šestoko. Ona do tada, takav seks nije doživjela. Mješali su se bol i užitak. Drugom rukom Bob joj se igrao sa bradavicom.
Dok je Inas uživala, Ivana joj priđe kod lica i raširi noge. Ines je gledala u nju par tenutaka. Za večeru joj je servirana pička najbolje drugarice u kojoj je maloprije bio stranac koji je sad u njoj. Ta pomisao ju je još više uzbudila i samo je pružila jezik i bacila se na posao. Iako to nikad prije nije radila, trudila se da bude najbolja. Malo se igrala klitorisom, alo gurala jezik u Ivaninu slasnu unutrašnjost. Ipak, uz sav trud, nije više mogla da izdrži i dovede Ivanu do vrhunca. Osjetila je trnce koji joj idu niz leđa. Samo je zabila glavu u jastuk i snažno svršavala. Ovaj orgazam je bio snažniji i ljepši nego prvi. Bob ga nije vadio dok god nije skroz klonula. Onda je prešao na Ivanu koja je ležala na leđima. Jebali su se tik pored Inesinog lica i to joj nije smetalo. Uživala je u pogledu. Nije prošlo ni minut, a Bob je počeo da svršava. Punio je Ivaninu unutrašnjost iz koje se izlivala sprema. Kad se potpuno ispraznio, Ines je prišla i jezikom pokupila sve što je iscurilo i razlilo se. Bob je pogledao u Ivani rekao
-Dobar izbor, hvala ti za ovo
Ivana se samo nasmiješila, i sama se čudeći svemu što je noćas doživjela od inače čedne drugarice

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija