Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cura sa fakulteta

Dok sam išao u prvu godinu fakulteta palila me jedna cura , bila je visoka plava gledao bi je svaki dan i strpljivo čekao da se ustane sa stolice kako bi pogledao u njezinu guzu a onda kada bi došao doma bacio bi torbu ušao u svoju sobu i izdrkao ga kao lud palila me je užasno.
Kada bi igrali tjelesni uvijek sam gledao nju to me je još više palilo pažljivo bi nju promatrao nosila je tajice crne gdje se oslikavala slatka pica i slatka guza a ja sam čekao samo kada ću doma.

Na mom kurcu su iskočile vene drkajući na nju , inače nisam se baš družio s njom ali sam imao prilike da popričam nekada s njom djelovala malko uspaljeno.
Prošle su četri godine sada smo peta godina ništa se nije još dogodilo bila mi je želja prije nego što završim da sprčim nju što će mi se na kraju ostvariti.
Pa smo tako jedan dan imali tjelesni i otišli smo u svlačionicu mi muški u svoju ženske u svoju istuširali smo se i izašli smo iz svlačionice a zatim mi je prijatelj rekao da su odškrinuta vrata od ženske svlačionice da ih gledamo kako se oblače.
Kada smo povirili bila je samo ona sve su cure več izašle , vidjeli smo njezine sise dok je oblačila grudnjak a zatim nas je primjetila i iza svega glasa kaže šta gledate vi , a zatim je prijatelj slagao da je moja to ideja bila da gledamo a ona kaže ma znam primjetila sam ja kako me gleda.

Rekla je uđite i zatvorite vrata da nas netko ne vidi ušli smo začuđeni skinula je grudnjak i rekla da dodirnemo sise mazili smo je po sisama a onda je skinula gaćice i vidjeli su prelijepu picu na koju sam drkao četri godine prešli smo rukom samo preko nje kurac mi se nadigao jako sam uspaljen bio.
Počeo sam joj da ližem pičku na sekund se opirala a onda prepustila se užitku sjele je na klupu a ja sam počeo da ližem po klitorisu dok sam joj lizao pičku govorila je prijatelju šta čeka da vadi kurac i da joj ga stavi usta i tako je uradio , ona je njemu pušila a ja njoj lizao pičku odjedanput se počela grčit stisnula me jako nogama svršavala je.

Prijatelj je također nedugo iza nje svršio izvadio joj ga iz usta i svršio joj po ustama niz bradu joj se cjedila sperma , prijatelj se odmaknuo malo od nas i čekao mene da završim naguzila se prema meni držala se za klupu a ja ga onako zguza počeo derat dok sam je guzio nisam mogao vjerovati da ju jebem a nisam znao da je tako laka bila.
I tako guzio sam je držala se za klupu čvrsto koja se pomalo micala i škripila a onda sam ja sjeo na klupu a ona na mene je sjela stavila ga u pičku i počela skakati iskustvo je na njezinoj strani bilo to se vidjelo ubrzo prijatelj se pridružio i stavio joj ga u guzu tako da su bila dva u njoj jedan u pički a drugi u njezinoj guzi.
Dok je jahala mazio sam sise i lickao ih ali su se tresle ko lude kako je ludo samo jahala.
Ubrzo mi je došlo da svršim rekao sam joj da se digne sa mene digla se uhvatio sam je za kosu i svršio joj po licu ja sam stao sa strane a prijatelj je nastavio jebati digla je jednu nogu stavila na njegovo rame a on je jebao silovito u pičku dok je tako jebao tj gledajuću to opet sam se napalio.

Pa ubrzo sam se priključio prijatelj je prepustio mene da je jebem u pičku i bili smo u onoj pozi dok sam ja gledao njih dvoje , počeo sam i ja silovito jebati najjače što sam mogao dok je prijatelju ona pušila i opet mi je došlo do svršim ovoga puta kluknula je ispred nas i drkali smo prema njezinom licu bilo smo spremni obadvojica da svršimo.
Jednom rukom sam joj mazio picu a jednom drkao on je prvi svršio njoj po licu ne zadugo i ja sam isto lice joj je cjelo bilo od umazano od sperme .
Taman kada sam ja svršio zaboravili smo zaključati vrata te ulazi jedna cura isto sa našeg faksa zatekne nas onako ona klečeći ispred kurčeva ostane u čudu ništa nije rekla uzeme stvari što je zaboravila izađe i zatvori vrata.
Dok je ova otišla pod tuš saprati spermu sa lica ja i prijatelj smo se nabrzinu navukli i izašli iz svlačionice zadovoljni , pogotovo ja jer je mene baš palila i drkao sam na nju lud.
Prošlo je tri godine ne znam šta je s tom curom prijatelj mi je rekao da ju je vidio tri četri puta ako je slijdeći put vidi da će pokušat da na opet nešto sredi nakon tri godine dugačke strašno se veselim tome

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija