Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cura s plaže

Ovo je priča kako mi je cura nesvjesno pomogla da jebem predivnu djevojku na plaži. Prije par dana kada mi je cura bila u školi, dopisivali smo se na telefon. Bio sam strašno napaljen pa sam joj odlučio pričat erotsku priču. Cijeli sat sam joj pričao, ona je rekla da se baš jako napalila i da će mi se osvetiti za ovo. Par dana poslije ona je trebala doma ostat za maturu pa sam ja otišao s frendovima. Lijepo smo se zabavljali, a onda su oni morali doma proć, a ja sam se odlučio ostati sunčat.

Ležao sam i pričao sam s curom. Onda je ona odlučila mene napalit. Počela je pričat strašne perverzije. Stvari koje nikada nije radila. Kurac mi je narastao i vidjela se velika izbočina pa sam nabrzinu sjeo kako se nebi primjetila. Ogledavao sam uokolo da vidim dali je itko vidio i u tom trenutku sam ugledao djevojku u dvadesetima kako me gleda i smješka se. Nisam znao šta da napravim od srama, a ona se ustala i krenula prema meni. Inaće ženska je bila visoka crnka, dobre čvrste guze i grudi koje su dolazile do izražaja u kupaćem. Ništa nije rekla samo je sjela pored mene i uhvatila ga kroz kupaće. Stisla ga je čvrsto, izmjerila ga, te par puta povukla kožicu. Osmjeh joj nije silazio s lica, nagnula se prema meni i šapnula je "Jesi li za kakvu jebačinu? Dugo nisam dobila ništa tvrdoga. Ako si za idemo do mog auta pa ću nas odvest negdje". Ja sam samo kimnuo glavom, ustao sam se i krenuli smo prema njenom autu.

Cijelo vrijeme mi je bio nadignut dok smo došli do auta. Rekla mi je da vozim samo ravno do jednog skretanja i da je tamo puteljak koji vodi u šumicu gdje nitko ne ulazi. Dok sam vozio već mi ga je gladila, prišla je blizu i počela ga pušiti. Dok ga je pušila, jezik mi je prelazio po kurcu. Pušila ga je do pola kurca, kada sam stao u toj šumici uzdigla se i promrmljala je "Zabi mi ga do kraja da se gušim na tvome kurcu". Ponovno ga je stavila u usta, a ja sam joj glavu zabijao prema mojim jajima. Nije mogla doći do zraka, iz nje je curila slina po meni a ja sam joj glavu zabio do kraja i svršio joj u grlo. Nasmješila se i rekla je da predemo u stražnje sjedište. Otišli smo tamo svukao sam joj kupaći i počeo joj ljubiti i masirati grudi. Bile su dosta velike pa sam se zabio u njih i počeo lickati bradavice. U isto vrijeme sam joj gladio pičkicu koja je već bila vlažna. Sišao sam dolje i pokupio pičkine sokove s nje i nastavio sam lizati. Ona je glasno stenjala dok je svršavala ravno u moja usta. Nakon što sam je dobro izlizao, namjestio sam je, te sam joj prvo samo trljao pičkicu kurcem.

Onda sam joj ga zabio duboko do kraja. Nabijao sam ga šta sam brže mogao, svršavala je cijelo vrijeme dok su joj se grudi tresle od žestokog seksa. Vikala je glasno, neki ljudi su prolazili, ali nas nije bilo briga. U jednom trenutku sam osjetio da ću svršiti pa sam joj ga zabio do kraja i svršio u pičkicu. Izvadio sam ga van, a ona je odmah prokomentirala "Ajde mi i guzu izjebi". Počeo sam joj lagano trljati guzu prsticem, onda sam došao jezikom i počeo sam lickati da je dobro navlažim. Onda sam joj počeo lagano gurati do kraja prstić da ga pripremim za moju kurčinu. Lagano sam ga stavio unutra, poćeo ga ga gurati unutra pa van. Ona je uživala u mom ritmu, a i ja u njenoj guzi jel je bila mnogo uska. Samo sam osjetio da će svršiti, pa sam joj lagano i guzu ispunio. Izvadio sam ga van, ona ga je očistila pa smo oboje otišli svojim putem bez da smo se upoznali i da sam joj saznao ime.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija