Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cura sa interneta

Ta cura je bila posebna, nisam ju upoznao uživo nego sam ju našao preko jedne aplikacije za upoznavanje. Isprva nisam ništa očekivao i nisam mislio da će biti nešto. Počeli smo se tako dopisivati, upoznali se. Dopisivali smo se danonoćno. Odjednom mi je počela značiti, ni sam ne znam kako, ali je.

Dopisivali smo se svaki dan i to je trajalo 2 tjedna. Prvi put sam ju tada pitao dali je spavala s nekim, rekla je da je. Od tada smo se počeli dopisivati o sexu i kako ćemo spavati jedno s drugim. Rekla mi je da me želi vidjeti i znao sam da moram naći način da se vidimo. Dogovorili smo da se nađemo sljedeći vikend i tako je i bilo.

Kupio sam kartu, sredio se, kupio cvijeće, bombonjeru i lijepo se obukao za taj dan. Došao je taj dan, obukao sam se i krenio na bus. Put je trajao cca. 4 sata. Ona me čekala na kolodvoru. Kad sam ju vidio srce mi je počelo ubrzano kucati. Izašao sam iz busa i potrčao u njezin zagrljaj. Tako sam bio sretan što ju vidim. Poljubio sam ju i odvela me kod sebe.

Bila je sama kod kuće i ponudila me sokom i ručkom. Normalno, prihvatio sam. Zatim smo gledali tv, i uživali u danu. Došla je noć. Rekla je da me želi i na drugi način. Znao sam točno na što misli. Počeli smo se ljubiti. Dugo smo se ljubili i uživali. Onda se počela skidati i nije mi dala da ju diram. Izazivala me, palila me. Skinula se skroz i nisam vise mogao izdržati. Uhvatio sam ju za struk i maknuo sa sebe. Polegnuo sam ju na krevet i počeo izluđivati jezikom.

Nisam ju dugo lizao, nego tek toliko da bude vlažna. Malo sam počeo gurati i prstiće u nju kako bi uživala još više. Zatim sam se skinuo skroz i počeo joj gurati kurac u picu. Ahh tako je bilo ugodno dok je ulazio. Počeo sam ju lagano jebati, ali ona je rekla: "Ma samo ga nabi srećo, jebi me kao da sutra ne postoji". Pomislio sam si: "Očito voli grub sex" i počeo ju jebati brže. Svakim mojim ulaskom zastenjala je. Ulazio je skroz.

Jebao sam ju tako i počeo ju jebati još brže, samo je stenjala od užitka: "Ah..ah..ah...nabi ga jače....ah...nemoj stati...mmm...nemoj stati...". Nabijao sam ju brzo, stenjala je, uživala. Jebao sam i jebao, rekla je: "Mogu ja bit gore sada?..ahhh...mmm". Izvadio sam ga iz nje i dao joj da ga puši. Počela ga je pušiti jako dobro, i kad ga je stavila u usta počela je proizvoditi vibracije ustima govoreći: mmmmm. Normalno to godi jako i nisam htio da stane. Uživao sam u svakoj minuti tog pušenja.

Prestala mi je pušiti i sjela na kurac. Počela se nabijati jako. Vrištala je koliko joj je dobro bilo. Stenjala je jako. Nabijala se tako neko vrijeme, a ja sam joj mjesio grudi. Mmmm, kako smo uživali oboje. Uhvatio sam ju za guzu i počeo ju i sam nabijati jako. Tako je vrištala od užitka. Rekao sam kako ću svršiti, a ona se samo digla s mene. I krenula negdje, gledao sam: "To tako neće moći" uhvatio sam ju ruku i gurnuo na pod s guzom prema gore, rekao sam da ja još uvijek nisam svršio i počeo ju jebati tako snažno da je stenjala još glasnije, ubrzao sam i jebao ju jako brzo. Onda sam ga izvadio iz nje i počeo svršavati po njenoj guzi. Udario sam ju par puta po guzi, a ona je samo rekla: "To mi je bio i cilj, da budeš malo grublji" zatim se nasmješila i otišla do kupatila.

Kraj.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija