Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cura sa recepcije

Otišao sam vanka raditi, stanovao sam u jednom hostelu blizu moga posla.
Uvijek kada bi se vraćao s posla u hostel onako umoran na šalteru tj na recepciji bi uvijek bila jedna lijepa i uvijek nasmješena cura koja je tu radila.
Bila je tako slatka kao med imala je slatko lice, slatke okrugle oči nije imala nešto sisa ali imala je guzu dobru baš onako da se udari po guzi nekoliko puta.
I tako iz dana u dan ništa se nije značajno događalo.

Sve dok jednom pošta nije došla za mene ulazio sam na vrata ona me je zovnula onako sa smješkom imaš poštu otišao sam uzeo i počeo je ispitivati odakle je ? koliko ima godina i tako ?
Rekla je da je iz Španjolske i da ima 27 god u glavi mi je odzvanjalo meni taman jer je pet godina starija .
Primjetio sam jednoga dečka kako stalno dolazi i ljubi je a pomislio sam nije ni čudo da ovakva pička nema dečka.
Taj dečko je iz dana u dan dolazio sve dok nisam čuo svađu između njih i tada nije više bila nasmješena bila je ljuta danima a ni on nije dolazio.
Bio sam vanka izlazio i vraćao se u hostel vidio sam nju kako izlazi iz hostela i taman da prođemo jedno do drugoga pitao sam je nešto a zatim sasvim neočekivano poljubio.
Ostala je u šoku i a i ja ali se nasmijala i nastavila hodati a zatim se okrenula došla do mene i uzvratila poljubac nisam mogao vjerovati uhvatila me je za ruku i pitala želim li imati s njom zabavu ko iz topa sam rekao da.
Dovukla me je do nekakvoga stana ušli smo u taj stan sjeo sam na krevet i počela me romantički ljubiti uhvatio sam je bacio na krevet i od sisa preko trbuha pa do pice počeo ljubiti drhtala je sva.
Onda sam je skinuo do kraja i počeo joj ljubiti pičku a onda je mene uhvatila za glavu i uvalila mi jezik trljao sam joj pičku brzinski i ubrzo je svršavala.
Skinuo sam se ja i počela mi je prvo lizati jaja pa onda kurac stavio sam joj ga usta cucla ga je samo tako nije bilo odmora za nju.

Zatim sam joj rekao da je hoću jebati zguza stavio sam joj zguza u toplu i vlažnu pičku i jebao je a onda smo promjenili pozu rekao sam joj da moram viditi kako jaše na meni jahala je stvarno dobro previše sam se uzbudio skinuo je sa sebe i po pički joj svršio .
Vratio sam joj osmjeh a lice ponovno od sada kada bi ušao u hostel vidio bi ju nasmješenu ali rekla je da bi ona opet ono ponovila rekao sam joj nema problema.
Zadnji dan mi je bio u hostelu vidjevši mene da moram ići zinula je i bila je razočarana rekao sam joj da ne brine da ćemo se još viđati ona je rekla da se nađemo oko deset sati navečer rekao sam da može otišli smo u neki kafić držali se za ruke i pitao je za onoga dečka rekla je da je to gotovo i da nema ona šta s njim pitao sam je mogu li ja biti tvoj novi nasmijala se i rekla je od prvog dana od kako sam u hostelu od kako me je vidjela zaljubila se u mene rekao sam pa i ja tako , postao sam njezin novi dečko taj dan smo se isto kresnuli kod nje i sada znam da je to samo moja rupa tj njezina pička
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija