Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cura za jednu noć

Nisam preterani pobornik sexa za jednu noć ali sušni period me naterao da počnem da razmišljam i o takvim opcijama. Kako god otrcano zvuči ali mislim da nakon nje nikad neću da budem materijal za pravu vezu, jer kako biti u vezi ako nakon svih tih godina i dalje pripadaš nekom u svakom smislu osim fizičkom. Četo sam razmišljao da krenem dalje ali uvek kada se i stvorila neka šansa odustao sam jer sam smatrao da nije fer prema drugim devojkama da ih navlačim za nos i zavaravam.

Jedino rešenje je bilo da nađem nekoga tko ne očekuje obavezu, tko traži samo fizički kontakt i zadovoljenje životinjskih poriva. A moji su izlazili sve više na površinu jer apstinencija je trajala puno predugo. Godine su bile u pitanju. I tako sedim u kafani, vruć dan ponedeljak, sreda il koji već ne pamtim i ispijam pivo koje je već malako od stajanja. Mislim u sebi ovo je odvratna žabokrečina baš poput mog života. Bacio sam pogled tu i tamo da vidim da li će da naleti neko od poznanika, komotno tako mogu da kažem, jer se broj ljudi koje smatram prijateljima smanjio i mahom su pobegli s Balkana. Kafana je bila puna kako to na Balkanu i biva, nemaš za jesti a za kafanu imaš. S izrazom gađenja sam promatrao te groteskne face vodeći bitku sa samim sobom. U tom momentu je kao neko osveženje ušetala ona u kafanu. Znao sam je iz viđenja, ponekad smo podelili i pokoje pijanstvo. Sećam se kada sam je prvi puta video da mi je zapela za oko kao simpatična i jednostavna devojka. Bila je nekoliko godina mlađa od mene i imala je slatku facu s velikim vodenim očima. Kosu joj obično nisam ni doživljavao jer je bila nemarno zapakirana. Uvek sam se pitao zašto žene imaju dugu kosu ako većinu vremena ona stoji upakovana u neku tvorevinu. Volela je da nosi tanke majice bez brusa ispod koje se sve naziralo. Imala je jako male sise koje su oštro bušile rupe u majicama ili haljinama koje je nosila. Obožavao sam momente kada se zaboravila i nagnula se a njene slatke male sise su se servirale na dlanu. Verujem da je bila svesna toga ali da ju je boleo kurac šta neko misli o tome. Nosila je najčešće i traperice i retro patike. I sve je ostalo na nekakvim pogledima do jednog kišnog dana kada sam sedeo sa društvom te se povela rasprava o nekakvoj temi koje se više niti ne sećam. Sedela je sa kolegom stol do našeg te se uključila u priču. Tada sam joj saznao i ime koje je bilo neobično baš kao i ona sama.

Isto tako saznao sam i da je udana, čak i da živi u mom komšiluku a da nisam ni znao. Izgubio sam interes za nju jer ne podnosim niti pomisao da bi mogao da budem s nekim tko je u vezi, prosto ne želim da radim drugima nešta zbog čega bi ja poludeo lično. Nastavili smo povremenu da se u društvu družimo. Nakon nekih meseci saznao sam da se razvela i odselela od muža. Nisam pitao kako i zašto niti me interesovalo. Tokom tih druženja počeo sam da uviđam neke stvari koje su pokvarile prvotnu sliku o njoj. Iako je ona nekoliko puta prilično otvorenu sugerirala da bi htela da bude samnom, čak i da je oženim, ja sam to ignorirao i pravio se da to doživljavam kao šalu. Stekao sam dojam da je ona osoba koja preglumljava neke stvari, forsira nekakav stil koji joj se sviđa ali tu nema nekakve spontanosti kakva obično uz takve likove dolazi. Nisam mogao da se vidim u vezi s njom niti hipotetski, a osobine koje sam otkrivao kod nje činile su je i sve manje fizički privlačnom. Ali se desio nekakav spoj koji je rezulitrao micanjem barijera. Ušetala je u ljetnoj haljini bez brusa te su joj bradavice jasno prodirale kroz tanku tkaninu. Na nogama je imala nekakve natikače te sam prvi puta imao pogled na stopala koja su bila uska i slatka iako jako sitna. Ona je bila izrazito mršava ali to me nije smetalo iako ne volim previše koščate žene. Ne znam dali zbog moje zagorenosti ili čega ali taj dan mi je bila tako životinjski privlačna. Pozdravila je u prolazu i otišla da sedne kod kolege za stol. Poručio sam još jedno pivo i nastavio da razmišljam o tome šta bi da joj radim.. .

Ne znam tačno koliko je vremena prošlo ali iz sanjarenja me prenuo njen glas koji me pitao da li može da mi se pridruži pošto je kolega morao da ode. Naravno rekao sam sedi, hoćeš da popiješ još nešta? Imam još rekla je. Kako si rekla je? Pošto nisam pobornik časkanja rekao sam nisam nešto naručito ali ne želim da te smaram. Reci samo možda mogu da ti pomognem. Možda bi i mogla rekao sam, ako si za da odemo do mene skinemo ove znojne krpe sa sebe i pojebemo se kao životinje. Zastala je na pola gutljaja i zagrcnula se te se krnula glasno smijati. Ti uvek možeš da provališ nešta šta me odvali rekla je. Nastavili smo da pričamo, i ne znam da li zbog piva ili činjenice da pričam s osobom koju smatram strancem rekao sam neke stvari o svom životu koje zapravo ne mogu da podelim s nikim. Ubrzo sam počeo da osećam dodire pod stolom. Svojim stopalom me dirala po nozi. Mislio sam da je nehotično ali je postajalo pravilno i penjalo se sve više uz nogu. Sedeo sam zavaljen u stolici i na sebi sam imao široke kratke gaće. Njena noga je došla do mog bedra te ju je lagano zavukla u nogavicu. Moj kurac je unatoč alkoholu postao krut. Kada je videla da se ne bunim gurnula je stopalo malo dublje dok nije napipala moju kurčinu. Lagano ga je zadirkivala stopalom. Nakon par minuta povukla je nogu i samo je rekla ništa idem da pišam pa moram doma. Sedeo sam razočaran i čeko da se vrati s wc-a. Izašli smo zajedno iz kafane i već sam krenuo da je pozdravim i krenem doma kada je rekla: baš si pizda, a ja sam htela da ti olakšam. Zbunjeno sam pogledao u nju kao da nemam pojma o čem priča. Hajde idemo do tebe da te izjebem kao životinja, naravno ako se nisi šalio kad si to zaželeo. Ne šalim se s takvim stvarima rekao sam kroz smeh. Hajde idemo do mene.. .

Brzo smo došli u stan. Klima je ostala da radi i sasvim je ugodno bilo ali smo bili keljavi od znoja. Vrata se nisu ni zatvorila do kraja već me zgrabila za vrat i poljubila divljački. Poskidala je sve sa mene a ja sam poderao haljinu s nje. Ispod nije bilo ništa, ni brusa ni gaća. Njene male sise su ponosno stršale prema meni a njen ogromni crni grm je izašao na slobodu. Uhvatila me kako buljim u njega. Izvini prošlo je već dugo a nisam računala da će danas da se desi. Sva sreća da nisi rekao sam, ovako najviše volim divlje i neobuzdano. Zgrabio sam je i odneo pod tuš. Pustio sam prohladnu vodu a njene bradavice su se ukrutile do maksimuma. Zaroni sam u njene sise. Skoro cijela mi je stala u usta. Bile su slane od znoja. Osjetio sam da lagano drhti dok joj grickam bradavicu. Okrenuo sam je prema zidu i stao da je ljubim po vratu dok sam se igrao istovremeno s njenim grmom. Počela je da uzdiše. Napipao sam klitoris u šumi i počeo da ga lagano draškam. Uzdisala je sve glasnije što je moj kurac nateralo da se digne do maksimuma. Koliko si fleksibilna šapno sam joj u uho. Vrlo rekla je. Prije nego se snašla okrenuo sam ju i zgrabio sam joj desnu nogu te ju stavio na svoje rame. Ostala je da stoji na jednoj nozi a njena dlakava pička se otvorila čekajući kurac. Stavio sam ga u nju do kraja bez zadrške. Zastenjala je ali nije rekla da stanem. Krenuo sam da divljački ulazim u nju dok je držim pribijenu uz zid. Moj zagoreli kurac nije mogao dugo da izdrži. Krenuo sam da ga izvadim i svršim joj po grmu ali jer rekla ne, svrši u mene. Svršio sam duboko u njoj i nastavio da je nabijam dok nisam sve istreso. Izvadio sam kurac van te ju zgrabio s obje ruke i dignuo taman da joj pička dođe do mojih usta.

Lizao sam je divljački gurajući povremeno jezik u njeu pičku. Držala je rukama moju glavu čvrsto a nogama je obuhvatila moja leđa. Osetio dam da svršava. Grčila se i glasno uzdisala. Kurac mi je opet bio kao kamen. Spustio sam je na tlo te ju okrenuo prema zidu dok se još tresla od orgazma. Desnom nogom sam joj razmakao noge i silovito ušao u njenu pičku. Jebao sam je divljački 10-ak minuta dok je neprestano svršavala. Počela je da me moli da stanem jer više ne može. Dodatno me napalilo te sam u nekoliko ubadanja ponovo svršio duboko u nju. Sedeli smo umorni dok je voda curela po nama. E to ja zovem jebačina rekla je zadihano.. .

Nakon šta smo došli sebi večerali smo i otišli u sobu te smo se uz kraće pauze za piće jebali celu noć.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija