Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Cyber sex

Dok je ovog virusa i kako nemaš gdje pošteno ni izaći odlučio sam da se malo više aktiviram na "Internet svijet". Ulazio sam na koje-kakve sajtove samo da ubijem dosadu a i da priuštim sebi neki užitak da mi brže prođe vrijeme ovo.

Sve dok nisam naišao na ovaj 24wink. Tu sam upoznao jednu žensku osobu sa kojem sam se dosta dopisivao, prvo smo vodili normalne razgovore na početku, a posle sve perverznije i perverznije. Sve dok nismo jednom odlučili da upalimo kamere i pokažemo se jedno drugom i šta znamo. Prvo smo krenuli noormalno razgovarat o životu i uopšteno nismo odmah kao neki manijaci se skinuli, pa kroz malo opuštajući razgovor došlo je do toga da smo počeli pervezno pričati i šaliti se, sve dok nismo u jednom trenutku osjetili da je konačno došlo vrijeme da s možemo malo intimnije pokazat jedno drugom. Ja sam prvi počeo da se raspremam do duše samo u boxericama sam ostao u tome sam bio samo nekoliko minuta.

Ona ima božanstevno tijelo , sise guza ma sve čista 10-ka. Ja sam do duše izvadio prvi kurac i krenuo drkat pred njom jer vidjeo sam da je bila spremna na to, nakon par minuta odlučila se i ona skinut, jer kao što ona kaže "da ne drkam na suho".

Prvo mi je pokazala sise, igrala se sa njima lizala i grickala bradavice imala je šta i pokazat , pa je spustila kameru ka pički bila je tek friško obrijana bar mi je tako rekla.
Mazila je pičku tako lijepo da sam jednostavno uživao kao nikad do tad. Skontala je da mi sve sviđa kako to radi, pa je krenula brže i brže da drka pičku pa čak u jednom trenutku stavila je sebi dva prsta u nju i pošteno je zabadala ih.
Zamolio sam je da s naguzi u stojećem položaju i da nastavi raditi sve kao do sad, naravno ispoštovala me je maximalno. Rekla mi je kad budem blizu svršavanja da joj kažem jer želi to da vidi.

Pitao sam je šta bi ona volila da vidi i u čemu bi uživala, na šta mi je odgovorila da jednom rukom drkam kurac a drugom da mazim jaja, Naravno i ja sam nju ispoštovao baš kao i ona mene. Govorila mi je kako bi sad volila da smo u istoj sobi pa da se možemo bar pošteno pojebat. Kako bi ona umjesto mene drkala mi kurac i pušila, a da ja umjesto nje mogu lizat i puniti njenu pičku kurcem.
Iskusno je počela pričati prljave stvarčice dok je gurala sebi prste u pičku, okretala mi guzu i pokazivala, pa stavljala sebi jedan prstić lagano u šupak.
Govorila je da ništa drugo u životu ne bi volila nego da sam kraj nje trenutno i da je moj kurac do pola u njenom šupku, a za ostalo pola bi se ona pobrinula.

Mješala je guzom i skakutala a na njoj se sve ocrtavalo lupkala se po guzi polako pa sve jače i jače. Na njenim guzovima su se oslikavale njene šale od udaraca.
Onda je se naštimala u ležeći položaj raširila noge koliko je mogla i krenula nenormalnom brzinom da drka pičku da gura prste, dahtala i je uzdisala koliko je god mogla, sve dok nije kako ona kaže " Svršila kao neka porno glumica" bukvalno je puklo iz nje sve.
Zvao sam je jer sam bio blizu svršavanja, ona je sjela stavila prst u usta i rekla da ti pomognem u svršavanju i tako zamišlajući kako je moj kurac umjesto tog prsta, brzo sam svršio.
Izašlo je sperme kao nikad do tad, a ona je izvalila oči isto kao da je i njoj prvi put da vidi toliko da neko izdrka.

Obratila mi se sa riječima " Bravo momče to kao neki vulkan da je pukao pa sad curi iz tebe ". Oboje smo se nasmijali na tu rečenicu njenu. Posle toga ostavila mi je kontakt da je mogu nazvat čim prodje ovaj virus koji nas je zahvatio. Pa se nadam da će nam nešto slično i uživo biti, a do tad nam ostaje da se gledamo preko kamere tako zadovoljavamo jedno drugo :)

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija