Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Da me pamtiš

Hoću da mi sve uradiš! – rekla je, ulazeći u sobu – Da me se sećaš ceo život!

A upoznali smo se to posle podne. Stigli smo autobusom u Pizu, i odvezli su nas do hotela. Peđa, Bojan i ja samo smo ostavili stvari i krenuli u grad. Sreli smo dve devojke ispred lifta, bile su iz neke druge škole, takođe iz Srbije.

Jedna malo niža koja mi je odmah zapala za oko, i njena drugarica, krupnija sa izrazito velikim sisama. Dok smo mi kao papci samo stajali i gledali ih ispod oka, one nisu gubile vreme.

-Mi smo tu već dva dana… pokazaćemo vam grad… – rekla je ona sisata odmah hvatajući Peđu pod ruku.
Vrlo brzo je bilo kao da se znamo oduvek. Mala Jelena me je prisvojila za sebe, a ja oduševljen se nisam branio ni sekunde. Oniža, obla, sitna a tapacirana, je ideal za mene.

Prelepog lica sa krupnim zelenim očima, osvojila me je na prvi pogled.

Obilazili smo grad, zadržali se kod tornja i slikali, a onda seli u kafić. Kod krivog tornja Jeca me je prvi put poljubila. Nikada se nisam tako osećao, ni jedan poljubac me nije toliko razoružao i skoro oborio sa nogu. Zaljubio sam se u tu malu iz Leskovca do daske. Kad je rekla da će Mira ostati sa mojim ortacima, a da mi idemo u moju sobu, mislio sam da sam najsrećniji čovek na svetu. I tako evo nas zagrljenih u klinču.

Uzeo sam njeno prelepo lice među svoje dlanove i pogledao ta dva nemirna zelena oka, svršena kao dva kristalna oblutka u glavi skupocene lutke. Poljubio sam je. Učinio sam to polako, nežno. Uzvratila je poljubac i dok smo se ljubili oslobađala se odeće. Nisam znao gde da stavim ruke pre, na oblu guzu, na čvrste sisice čiji je kalup pravljen po mojoj šaci.

Drhtao sam, kurac mi je ludeo, mogao sam u gaće da svršim odmah.

Nakon što je ostala potpuno gola, počela je mene da skida. Milovala me je po ukrućenom udu, bedrima i mudima. Utiskivala je strasne poljubce na moje usne, mameći još požude. Privijala se uz mene, dodirivala me satenskom kožom, tako da me je svaki dodir njenog savršenog tela.

Hvatao sam je za sise, guzove, zavlačio ruku među butine i trljao vlažnu picu. Pognut, ljubio sam vrhove njenih sisa, male, oštre, erektirane bradavice koje su u mojim ustima ostavljale neodoljiv sladunjav ukus.
Ona je prstima obuhvatila kurac i sporim pokretima, nežno ga dodirujući, nadrkavala. Njeno telo, poljupci i intezitet njene strasti neumoljivo su me vodili ka vrhuncu. Opružio sam se, a Jeca se sklupčala pored mene, u visini mog struka.Odmah je usnama potražila kurac. Zagulila je mesnatu batinu i mazila je sa obe šake. Počela je da ga liže kao sladoled. Putovala je jezikom od korena ka vrhu. Tren kasnije ljubila mi je glavić. Halapljivo ga je uvukla u slatka, topla usta, omotala jezik oko njega i počela spretno da guta naglim pokretima, od kojih mi je zastajao dah. Krenuo sam da kažem da ću svršiti, ali nisam završio ni prvu reč, počeo sam, da joj se izlivam u usta. To joj nije smetalo, znalački je uhvatila moje titraje, sisala je kurac, gutala spermu. Bio sam njen i Božiji…

Kurac mi nije spao, a Jeca ga je sisala zarotirala je telo i zauzela pozu 69. Ležali smo na bokovima, ali suprotnim smerovima. Zagnjurio sam glavu među njene valjkaste butine, osetio sam kako me njena svilenkasta koža miluje lice pre nego što uronih u Jecinu vrelinu.

Pičkica se rastvorila za mene. Nektar se točio preko usmina.


Rastegao sam ih prstima, zategao sluzokožu vagine i zasuo je poljubcima. Lizao sam crvenu raspoklinu dok je Jeca uvlačila kurac u usta i neumorno ga dudlala. Laptao sam njenim tvrdim klitorisom, a ona je plesala iz kukova. Povlačila se i ponovo nudila, zgrčena, sa svakim mišićem tela u jakom tonusu. Počela je da drhti, samo je izvukla kurac iz toplih ustašca. Odmah se usprvila i prebacila mi nogu preko struka. Uzela je kurac sa obe šake i nadnela se karlicom nad crveni, napeti glavić. Srednjakom je prodržala vaginu, oslobađajući sokove iz njene unutrašnjosti, pa se namestila na vrh uda i počela dea spušta. Osećaj kada se njena vagina obmotala oko moje muškosti bio je svaršen, nezaboravan.

Jeca me je karala.

Spuštala se i podizala. Nabijala se. Zabačene glave je mumlala ljubavne izjave i gurala mi sise u usta. Držao sam je za polutke i sisao oštre bradavice. Klizila je po kurcu gore- dole i ljudela. Iskrivljeno lice, poluzatvorene oči, neartikulisani glas iz grla i stezanje pičećih mišića su bili jasni signali njenog orgazma.

Njeno jecanje, vrisci i kontrakcije, su bili okidač za mene, telom su mi marširali trnci zadovoljstva, iz peta, iz glave, ka sredini. Uhvatio sam je za struk i prosto ja odigao sa kurca. Gejzir šiknuo odozdo, zapljusnuvši pubis divlje mačkice.
Sela je na kurac, zarobivši ga između svojih prepona i mog stomaka. Badža se trzao i nesprestano izbacivao bele suzice tada se Jeca uspentrala i sela pičkom na moja usta. Morao sam da je ližem i tucam prstima dok je vikala, doživljavajući orgazme u rafalu.

Odmarali smo se, kratko. Otišli smo do kupatila i ušli u tuš kabinu. Mlaz vode je spirao tragove znoja i ljubavnih sokova sa naših tela. Golicao sam je i grickao za dugačak, graciozan vrat, a ona se glasno smejala. Pipkala me po kurcu koji se ponovo dizao. U jednom ternutku klekla je i počela da mi puši, a sebi je prstima drkala pičku. Kurac je u njnim ustima dostigao pravu velečinu.

Povukao sam je u sobu, zgrabio i presmamitio u struku. Oslonila se rukama o ležaj, istrtila. Bez odlaganja, zabih kurac otpozadi u Jecinu vlažnu pičku. Bura je besnela i u meni. Životinjski sam je stezaop za bokove i snažno uranjao u raspamećenu, uzavrelu picu. Proturila je ruku između naših nogu i držala me za jaja i stiskala ih. Uvlačio sam kurac i izvačio, osećajući kako mi noge drhte, a snaga ističe iz mene.

Osetila je to, a i ona je počela da drhti s sve glasnije ječi.

-Staviii… miii… ga uuu… guzuuu… jedva je uspela da kaže.

Izvadio sam kurac koji se pušio i uperio ga u onu višu, stisnutu rupicu. Jeca je kroz zgrčene vilice siktavo uzela vazduh i pokušala da što više da raširi polutke dupeta. Opustila se i glavić podmazan pičećim sokovima ikliza, uz dosta muka i njen krik, u rektum. Drhtala je vidno, udisala duboko, spustila je glavu i polako se sama nabijala na kurac. Nisam se pomerao, ponovila je to još jednom, pa još jednom. Unutra je bilo suvo i tsno, ali meni ludački prijalo. Pustila je polutke i krenula da meša.
Oslobodio sam se, uhvatio sam je za kukove i snažno gurao i zabijao kurac, rijući osetljivu sluzokožu debelog creva. Prsten anusa se neizmenično stezao i opuštao, rastegljen mojom debelom batinom do granice pucanja.

Odavde barem nisam morao da ga vadim kada pokulja iz mene, što je ona i žalela.

Nabijao sam ga, a na mudima sam osećao Jecine prste, drkala je sebi pičkicu i meni jaja. A onda je strašno kriknula i njeno telo se zateglo. Tresla se, prvo se spustila na laktove a onda je pala sa strane. Skupila se, podigla noge do grudi isturajući još više guzu. Ležao sam na boku iza nje i nabijao joj se u dupe, kada osetih kako nadolazi crveni talas i svog me obuzima. Tresući se kao narkoman u krizi, svrših u Jecinom dupetu…

Kada je mlohavi kurac ispao iz analnog otvorčića, mogao sam da posmatram razvaljenu rupicu i lepljivi potočić sperme koji se izlivao iz nje. Kleknuo sam i izljubio Jecine mesnate guzove, gurnuo dva prsta u sopstvenu spermu u čmarić koji se sporo zatvarao.

Zavrtela je kukovima i zatražila da joj gurnem jezik što dublje u ribicu.

Morao sam dugo da je obrađujem na taj način, sve do novog orgazma.

Ponovo tuširanje, a onda natrag u sobu. Umorni, strpali smo se u krevet, isprepletali udove i ljubili se. Neko vreme smo samo razgovaraqli, da bi oboje kliznuli u neku vrstu okrepljujućeg polu sna. Negde pred jutro, Mira je upala u sobu i zatekla nas gole i šćućurene.

-Opa! Golupčići su se provodili! – viknula je i budno se nasmejala.

Tada nas je podsetila da je sve gotovo. Njohiv bus je polazio za dva sata. Samo sam stisao Jecu kada sam se toga setio. Jeca nije mogla da zadrži suze, zabila je lice u moja prsa i rasplakala se. Srce mi se cepalo. Miru sve to kao danije pogađalo. Sela je na krevet i počela besramno da mazi moj splasnuti kurac.

-Valjda si zadovoljila ovog dečka…- rekla je zvučeći pripito- Jesam li ja tebi pokazala svoje sise? Nisam? Pa, zaista… A svima sam pokazala… Skinula je majicu i dve bele, teške lopte, sa velikim mrkim pečatima na vrhu, privukoše moju pažnju.

Opružila se, lega je preko naših nezasićenjih slabina i počela da me ljubi po mlitavom kurcu. Ovo me strahovito uzbodilo. Gurnuo sam jezik u Jecina usta, a Mira je već gutala i pušila moju kitvu sve u šesnaest. Masirao sam vrhove Jecinih sisa. U Mirnim ustima, kurac je dosegao svoje prave dimenzije.

Ona se tada izmakla i ja se namestih među Jecine butine. Gurnuo sam ga u nju po poslednji put. Dugo sam je i slatko jebao dok je njištala ispod mene, a Mira mi otpozadi prislonila velike sise uz zadnjicu, nabila mi srednjak u čmar i naterala me da izludim.

sex erotska prica

Uzela je Jecinu nogu i počela da sisa prstiće na stopalu, a mene je jebala prstom. Dosegao sam takav stepen uzbuđenja i nisam uspeo da reagujem na vreme kada me je vrhunac sustigao. Ispraznio sam muda u Jecinu toplu špiljicu, dosežući sladostrašće o kakvom sam do tada mogao da sanjam.Skliznuo sam sa Jece, koja je još uvek drhtala u potresima orgazma, a Mira je iskreno aplaudirala. Tu se negde sve završilo.

Ispratili smo devojke do trga gde ih je čekao autobus da ih vrati u Srbiju. Jeca je sve vreme bila u mom zagrljaju. Plaka je. Mahao sam za njenim autobusom, mahao, a da nisam znao hoću li je ikada videti.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija