Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

daddy

Ja sam homoseksualac, CD (Crossdresser) pasivna i shodno mojoj seksualnoj orijentaciji u nastavku moje priče ću se oslovljavati u ženskom rodu. Bio je topao srpanjski dan. Stojeći u blizini trajektnog terminala u svijetloplavoj polo majici, u tamnim hlačicama koje su me lagano zagrlile i sandalama na nogama, mogla bih izgledati kao svaki drugi dvadesetpetogodišnji homoseksualac koji čeka nekoga u ljetnoj noći.
Pogledala sam u Jadransko more i divila se njegovoj ljepoti zajedno sa srećom koja mi se dogodila. Nakon mjeseci teškog očaja, veselila sam se nadolazećim tjednima i mjesecima. Veselila sam se svom predstojećem pripravničkom stažu u jednoj uglednoj izdavačkoj kući. Najviše sam se veselila dolasku određenog čovjeka.
Čovjek se zvao Dragan. Bio je poznati pisac, a došao je iz Srbije. Imao je tamnu kosu sa srebrnim pramenom, što mu je davalo ugledan i sofisticiran izgled. Imao je vitku liniju i zategnutu kožu zbog koje sam se zapitala kako izgleda s odjećom i nadala sam se da ću ga uskoro takvog vidjeti. Srce mi je poskočilo kad sam ga vidjela kako dolazi iza ugla.
Nosio je svijetloplavu košulju na kopčanje i hlače u stilu Caprija, a na njegovim urednim nogama bio je par Chucka Taylora Converse. Još sam jednom pogledala horizont dok sam zamišljala kakvu će mi strast donijeti, ali morala sam prestati jer mi se približavao.
"Kako si, draga moja? " upitao je kad je prišao iza mene. Kad sam se okrenula prema njemu, Dragan se nagnuo i brzo me poljubio u obraz. Oduševljena njegovom prisutnošću, povela sam nas prema trajektu pitajući ga kako mu je bilo dok smo se ukrcavali na brod. Nasmiješio se i rekao da bi poželio da ga je mogao provesti sa mnom na suncu razmišljajući o idejama za priču.
Bila je to naša četvrta večer kako zajedno provodimo vrijeme, no još uvijek nisam mogla vjerovati da je zainteresiran za mene. Popeli smo se na gornju razinu trajekta. Krenula sam u smjeru dijela s nekoliko obitelji ali Dragan mi je dodirnuo lakat kako bi privukao moju pozornost i stavio mi ruku na donji dio leđa, vodeći me prema privatnijem dijelu palube.
"Oh Amela (moje CD ime, a pravo ime mi je Amel), volio bih da sam imao priliku pokazati ti nacrt knjige na kojoj radim", rekao je. "To je zbirka eseja o queer Shakespeareu, a dizajn naslovnice je jednostavno izvanredan. "
"To bi bilo ljupko", uzviknula sam kad se trajekt izvukao iz pristaništa i zaputio prema drugoj strani luke. "Napisao sam neke eseje o queer i morat ću ti dati primjerak knjige nakon što bude objavljena. "
Uzeo me za ruku i stisnuo je dok smo gledali prema luci. Nisam mogla vjerovati: Zar se ja, doista držim za ruke sa srebrnom lisicom dok trenutno gledam u prekrasno Jadransko more? Tek sam završila fakultet i kad sam dva mjeseca ranije napustila Zagreb, sumnjala sam da ću ikada više pronaći nekoga posebnog. Ali evo me, upijam toplinu ovog čovjeka i ovog dana. Kad je trajekt završio svoje putovanje, Dragan je ustao, a ja s njim. Ruke su nam se razdvojile kad smo se pridružili obližnjim obiteljima u redu za silazak s trajekta.
Kad smo se iskrcali, prošetali smo stazom koja nas je vodila ovom novom, neotkrivenom stranom luke i Dragan me ponovno nježno uhvatio za ruku. Zaustavili smo se na klupi koja je previdjela put kojim smo upravo krenuli, a on me zagrlio. Tada sam se još uvijek bojala biti ljubazna prema muškarcu u javnosti, a kamoli prema čovjeku toliko starijem od mene.
Istodobno sam trnula od tabua i ideja da će me netko uloviti, mladića koji je izgledao puno mlađi od svojih realnih godina i dodirnut od čovjeka poput Dragana u javnosti uzbudila me je i ostavila bez riječi.

"Dakle, Amela", počeo je povlačeći me natrag k sebi. Podigla sam pogled prema njemu, zabrinuta što je primijetio koliko sam uvučena u svoje misli. Sigurno sam izgledala zaprepašteno jer mi se umirujuće nasmijao. Kad sam se opustila, dugo me pogledao i nagnuo se za još duži poljubac. Nikada me prije u ova četiri dana nije poljubio. Ali u tom sam se trenutku tako duboko izgubila u njegovom strastvenom zagrljaju da se činilo da smo oduvijek tu. Dragan je ispružio ruku kako bi ih spustio niz moj torzo, donji dio leđa, bokove, šaljući iskre po cijelom mom tijelu. Kad se odmaknuo, pogledao me tako nježno i kao da bi me mogao svlačiti s očima da je mogao. Osjetila sam kako mi klit (penis) postaje sve jači na tu ideju i pitala sam se je li primijetio moje rastuće zanimanje.
"Upoznajem toliko mladih ljudi", počeo je Dragan. “Često čujem momke tvojih godina kako traže produženja, trebaju im referentna pisma, plaše se rokova. Oni su više poput dječaka, dok si ti.. ", rekao je gledajući me u međunožje, “mnogo više zrelija. "
Opet sam osjetila kako sam pocrvenila. Draganov smijeh bio je tih i tutnjao je dok mi je rukom prelazio preko bedra. Nagnuo se da me ponovno poljubi, poljubac još strastveniji i nabijeniji od prošlog.
"Tako si sladak", uspjela sam reći kad su nam se spojene usne napokon razdvojile. Dragan je kliznuo rukom po mojoj strani, stisnuvši mi kuk. Na trenutak sam oklijevala dovršiti rečenicu prije nego što sam rekla: "Stvarno si seksi. " Dragan se ovomu nasmijao i drugom mi je rukom razbarušio kosu.
"Prije nego što smo se počeli viđati, jesi li upoznala još nekoga? " upitao me. "Ne brini, neću biti ljubomoran", brzo je dodao. Mogla sam reći da je bio iskren; da mi je čak i ideja o meni s drugim muškarcem bila privlačna.
"Paa.. da", rekla sam. "Bila su dvojica.. Vrlo mišićav muškarac čija je supruga bila na konferenciji", nastavila sam s više povjerenja. "I jedan momak odavde koji je imao fetiš za stopala. "
Draganove oči su se raširile. Uspjela sam ga pobuditi. „Fetiš za stopala? Kako si se osjećala zbog toga? ” upitao me.
"Iskreno, jako mi se svidjelo", priznala sam. Moje zanimanje, raslo je sjećanjem na moje vrijeme s tim momkom. Dragan me i dalje milovao po bedru, sve mi se više približavao međunožju i rekao: "Amela, ja zapravo takođe imam fetiš za stopala. " Pomilovao je nogu preko moje. "A ti imaš jako primamljiva stopala. " Mogla sam osjetiti kako sam se više zacrvenila.
"Što još voliš? " Upitao me Dragan.
"Sviđaju mi se.. dečki u seksi donjem rublju.. i pomisao da mi netko stavi čep za stražnjicu", rekla sam, već zamišljajući kako ulazi u mene, bilo sa svojim penisom, bilo s igračkama koje bi poželjela upotrijebiti.
"Ooh.. Donje rublje i čepovi za stražnjice.. Ovo su dobre ideje za poklone", rekao je Dragan.
Zamišljala sam ga kako me svlači, a zatim će se sa mnom igrati sa svojim igračkama, uhvatila me pomisao da me skinuo i navukao na moju guzu čipkaste tange.
"Što ti se sviđa u sexu? " Upitala sam, izvlačeći se iz svoje mašte.
Dragan nije odgovorio. Umjesto toga, nagnuo se i ponovno me poljubio. Osjećala sam njegov vrući dah na vratu. „Najbolje je da ti pokažem" On je rekao.

Bila je to stambena zgrada smještena u samom centru grada, s elegantnom fontanom u dvorištu. Dragan je otvorio vrata zgrade i poveo me kroz predvorje do dizala. Kad je ušao unutra, pogledao me ravno u oči. Ogrlio me rukama s leđa kad su se vrata zatvorila.
Zavalila sam se u meku, toplu udobnost njegova tijela, naše figure ispreplele su se i reflektirale u zrcalnom stropu dizala. Iako još nismo stigli na svoje privatnije odredište, osjetila sam Draganovog malog kroz hlače, pritišćući me. Nagnuo se i pomirisao moj vrat, poljubivši ga. Zahihotala sam se i pocrvenjela. Premda sam postala još više ružičasta kad su se iznenada vrata otvorila i suočila sam se licem u lice s krupnim starijim čovjekom koji je čekao da se ukrca u lift. Ovaj me čovjek pogledao razrogačenih, začuđenih očiju. Osjećala sam se sklonim povući se, ali Dragan me nije pustio.
"Dobro veče, Franjo", rekao je pristojno, držeći me cijelo vrijeme za struk.
"Dobro veče, Dragane", rekao je stariji gospodin.
Taj čovjek Franjo stajao je pokraj nas, gledajući me krajičkom oka, ali nisam mogla zaključiti osuđuje li me. Možda se pitao jesam li ja jedan od Draganovih mladih zaposlenika koji traži napredovanje ili student koji se nada da će napredovati do bolje ocjene. Bilo kako bilo, ovdje je bio Dragan, čovjek ne toliko mlađi od samog Franje, koji je nježno držao muškarca puno mlađeg od sebe.
Dok nas je dizalo nastavilo vući prema gore, činilo se da je Franjin stoicizam prenio tiho divljenje kako je Dragan mogao osvojiti tako lijepu nagradu, pa čak i on je mogao prepoznati Draganovu moć, njegovu formu i njegovu inteligenciju koja može vladati svakom prostorijom. Osjetila sam kako se Franjo poklonio alfi i osjetila sam čast što sam nagrada te alfe. Dragan me zagrlio još čvršće i Franjo mu se nasmiješio. Konačno, vrata dizala su se otvorila. Njih dvojica su poželjeli laku noć, a Dragan me odveo do vrata 442. Sve o čemu sam sanjala uskoro će se ostvariti. Kad je otvorio vrata, ušla sam unutra i bila sam zatečena visokim stropovima, širokim balkonom i zbirkom skupih umjetnina.
Dragan je zatvorio vrata za sobom. Prišao mi je iza leđa, odmah me podignuo u naručje i u intimi svog doma, poljubili smo se na način koji je bio mnogo strasniji nego prije. Gornje usne su nam se spojile, a onda je počeo sisati moju donju. Počeli smo s dvobojima s jezicima, osjećajući kako među nama raste struja. Svo vrijeme, iako je odjeća bila na nama, osjećala sam kako mu bradavice i penis sve jače rastu. Kad smo konačno prekinuli kontakt, Dragan me pogledao gore -dolje. "Idemo u krevet, malena", rekao je tiho.
Odveo me je do velike sobe s krevetom za dvije osobe. Bio je očito majstor dekoratera, a na njegovim su zidovima bile police s knjigama s mnogo naslova koji su me zaintrigirali. Međutim, te noći nisam bila u njegovom stanu da bih mu bila pripravnik.
Dragan se prvi popeo na krevet. Čekala sam njegovo dopuštenje, slijedila sam ga tek kad me pozvao. Nagnula sam se nad njegova prsa, a on me poljubio dok je klizio rukama po mojoj majici i istraživao mi torzo. Zatim mi je potpuno skinuo majicu.
"Oh, dušo", zastenjao je kad sam mu poljubila prsa. Natjerao me da se povučem i poljubio mi bradavice, koje nikada prije te noći nisu bile tako osjetljive. Zastenjala sam baš kao i on, duboki odjek požude za muškarcem.

Odjednom sam postala vrlo svjestna svojih kratkih hlača i hitne potrebe da ih uklonim. Svukla sam ih i bacila na pod sve dok mi na tijelu nisu ostale samo gaćice koje sam obukla neposredno prije izlaska iz kuće u susret s njim. Bile su zategnute na mojoj guzi i jedva su prekrile moj sada pulsirajući klit. Dragan je skinuo svoje kratke hlače kako bi otkrio tamnoplave bokserice. Očito su bile nove. Svidjelo mi se što dijeli moju sklonost prema lijepom donjem rublju. Trljali smo se jedno o drugo našim tijelima, svakim potezom postajući sve veći i deblji sve dok Dragan nije rekao: “Želim ti skinuti gaćice. Mogu li? "
Jedva sam se suspregla. "Daa! " Dahtala sam.
Okrenuo me na bok i skinuo mi crvene čipkaste tanga gaćice dok mi je jezikom istraživao uho. Moje stenjanje je bilo duboko i grleno dok mu je ruka prvo prešla preko moje čvrste guze da pokaže tko je šef, a zatim je posegnula oko mene i čvrsto me uhvatila za klit. Dahnuo je i okrenuo me kako bi me vidio bolje.
"Ohh Amela, dobra si na toliko načina", uzviknuo je. Obje njegove ruke sada su bile na meni. Činilo se da je toliko odlučan da me zadrži tamo, kao da me posjeduje i nikada me neće pustiti. Ali i dalje sam željela više.
„Mogu li vidjeti tvog ljepotana? Pitala sam.
Dragan se nacerio. Kad je iskliznuo iz gaća, čekao me veliki, neobrezani penis i uski par loptica "Prelijepo je, baš poput tebe", rekla sam.
Bilo je vrijeme da ga pohvalim jer sam znala da će mi postati učitelj na mnogo više načina. Pokazala sam mu rukom da se nasloni na jastuke, što je i učinio i položila njegovo lice na svoja bedra samo na trenutak da udahnem slatki miris koji je nosio. Zatim sam se pomaknula i uzela njegov penis u usta. Bila sam odlučna pokazati mu da sam ja njegova slatka curica, a on moj slatki tatica, a najbolji način za to bio je obraditi ga svojim jezikom.
"Oh, Amela", zastenjao je dok sam mu lizala cijeli glavić, potpuno ga razmazujući prije nego što sam mu opet uzela penis skroz u usta. Sve dublje sam gutala duljinu ove šarmantne zmije prije nego što sam konačno prešla na lizanje njegovih prekrasnih loptica. Zategnuli su se pod dodirom mog jezika i mogla sam reći da su spremni za spermu. Pogledala sam ga u oči, zadržavajući pogled dok sam se ponovno vraćala na njegov penis. Još se više otvrdnuo u mojim ustima i premazao moj jezik svojom slatkom pre-spermom.
"Dušo, mogu li ti svršiti na lice? " Upitao je.
"Daa! " Rekla sam mu bez oklijevanja.
Dragan me povukao ispod sebe i jednom rukom počeo milovati svoj penis, a druga mi je pritisnula prsa u krevet. Prije nego što sam to shvatila, njegova vruća, bijela sperma bila mi je na licu. Osjećala sam se i osvojenom od strane svog slatkog tatice i nagrađena za svoju hrabrost i vještinu.
Dragan je ustao i dao mi znak da ostanem na krevetu. Nestao je u kupaonici i vratio se s toplim, bijelim ručnikom kojim mi je brisao lice. Ipak, nije završio sa mnom. Daleko od toga. Obuhvatio je moj klit ustima i prstima se pomaknuo prema rupici na guzi, pritisnuvši je dovoljno nježno da joj uopće nije bilo potrebno nikakvo mazivo. Sisao je mene kao i ja njega, ali sa samopouzdanjem i uvjerenjem. Poljubio mi je klit, a zatim ga zadržao trenutak prije nego što je zaronio natrag u mene.

Dragan je tada podigao moje noge u zrak. Bilo je vrijeme da se bavi svojom specijalnošću, rekao mi je. Gurnuo je jezik duboko u moju rupicu, od kojeg je moja prostata tražila još.
Držao me za bokove dok mi je sve strasnije ljubio guzu, dajući mom pupoljku izdašnu masažu jezikom. Osjetila sam kako mi živčani završeci u stražnjici buknu od silnog osjećaja jer mi se guza opustila dok je on zalazio još dublje u mene.
Prije toga nisam voljela osjećaj da sam obrubljena, ali sada znam da je osjećaj zadovoljstva koji je njegovao čovjek s dugim jezikom koji me istinski oduševio velikodušnim nadraživanjem mog tijela. Po rastućem intenzitetu mogla sam zaključiti da sam za njega posebna poslastica.
Odjednom, nisam više mogla izdržati. Dragan me okrenuo natrag i viknula sam od iščekivanja. Klizeći mi po klitu naprijed -natrag, zavapila sam od zadovoljstva, svršavajući po cijelim prsima. Dragan me pumpao sve dalje i dalje dok mi sav sok nije iscurio. Sjela sam, prekrivena znojem i spermom. Dragan se nagnuo i poljubio me. Spustila sam pogled na svoje tijelo, obilježeno mojim vlastitim svršavanjem i čovjekom koji me nagradio što sam mu se poklonila. Dragan me je gledao i činilo se da je ponosan na mene i na sebe. Ustao je, izvukao još jedan ručnik iz ormara i obrisao me.
Kratko sam se pitala hoće li me sada zamoliti da odem. Nadala sam se da neće biti tako, ali nisam bila sigurna zaslužujem li uopće takav blagoslov biti više vremena s njim. Nježno mi je protrljao stopalo i rekao mi: “Pa, Amela, budući da mi je to bilo pravo zadovoljstvo.. da li bi htjela prespavati kod mene? Bilo bi šteta da se sutra ne počastimo jutarnjim zadovoljstvom. ”
Rasplamsala sam se i široko kimnula. Dragan je bacio ručnik u korpu za rublje i popeo se natrag na krevet do mene. "Dušo, okreni se, želim u tu guzu opet malo ući. "
Još sam ga jednom poljubila i učinili smo upravo to što je i želio. Dok sam ležala u Draganovim rukama, bila sam uzbuđena što sam znala da ću ga ujutro ponovno okusiti i dati mu doručak u krevetu. Našla sam sebi novog taticu i bila sam ponosna što sam mu bila odana CD curica.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija