Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

DADILJA U NAŠEM KREVETU

Nakon više mijeseci nagovaranja moga muža, konačno sam pristala da u našu sobu instaliramo kameru. Uključivali smo kameru da bi snimali kako se jebemo u svim mogućim pozama da bi kasnije uživali u gledanju iste. Snimke smo najviše gledali kada bi netko od nas bivao otsutan zbog poslovnih obaveza te bi se uz gledanje snimke lakše samozadovoljavali. Jednom smo zaboravili da isključimo kameru, ono šta smo kasnije vidjeli na snimci promjenilo je naše živote, a traje i dan danas.

Kasno navečer dolazi moj muž i ulazi u sobu vidno napaljen i sa vrata mi govori;"di si maco, dođi da te poližem", skidajući sve sa sebe i baca se na krevet. Podiže mi spavaćicu i svojim jezikom baca se na lizanje mojih sisa. Zaustavila sam njegovo lizanje i rekla mu neka pusti snimku, uključio je kameru koja je bila spojena na tv u našoj sobi. Kada je pokrenuo snimku ostali smo oboje iznenađeni, međutim na snimci nismo bili mi već naša dadilja koja polako sjeda na naš krevet. "Šta je ovo, kada je ovo snimljeno", čudio se muž. "Pusti snimku da vidimo šta će da se desi", rekla sam i zavalila se u jastuke. On je legao kraj mene i spustio svoju ruku na moju pičku. Gledali smo snimku naše dadilje čekajući šta će se dalje dešavati. Legla je na krevet i počela lizati svoje prste gurajući ih u svoja usta, te ih je onako vlažne spuštala na svoje sise, milovala je i stiskala svoje sise preko napete majice i počela da uzdiše. "Jebo te, pa ona se misli dirati u našem krevetu", govorio je moj muž sve brže trljajući moj klitoris, a ja sam sve više širila noge uzdišući. Naša dadilja počela je skidati svoju majicu pokazujući nam svoje sise, kako nije nosila grudnjak njene sise ispale su pokazujući se u punom sjaju. Bile su velike i napete sa velikim tamnim kolutovima i isto takvim bradavicama. Svojim šakama mjesila je svoje sise, a među svojim prstima milovala svoje napete bradavice. "Stvarno je dobra"rekao je moj muž, bacio se na moje sise koje su bile upola manje nego naše dadilje i počeo da mi liže i siše moje napete bradavice. Nisam se uopće bunila jer je i mene napalilo gledanje prekrasne mlade žene uživajući u lizanju moga muža. Gledala sam u njene prekrasne sise i dok je moj muž nemilice lizao moje sise osijetila sam želju i požudu da osjetim njene sise u svojim rukama, ja sam jedva čekala da se ona skine i pokaže svoju slatku pičku.. .
Krenula je rukom po svome trbuhu spuštajući je prema svojoj haljinici podižući je te je svoju ruku zavukla u svoje gaćice i počela da se dira trljajući svoju pičku, a svojom drugom rukom i dalje je mjesila i milovala svoje sise. Totalno sam se napalila kada je svoju ruku izvukal iz svojih gaćica i svoje prste stavila u usta sisajući svoje sokove te ih ponovno vrarila u svoje gaćice. Sljedila sam njen primjer, i počela lizati svoje prste te ih lagano spustila na svoj klitoris i počela da si drkam i dalje gledajući u ekran prateći njene pokrete. Muž je svoju glavu namjestio tako da i on može gledati i lizati moje bradavice. Konačno se desilo ono što smo oboje čekali, skinula je svoje gaćice i raširila svoje noge, njena pička je bila u ravnini kamere te smo vidjeli svu njenu raskoš i ljepotu njene pičke.

Njena pička je bila tamna sa ljepim i velikim usminama i skroz obrijana. Mog muža taj prizor je potpuno napalio, gledajući kako si gura prste u svoju pičku nije više mogao da izdrži te je spustio glavu među moje noge i počeo da mi liže pičku sisajući i moj klitoris koji je samo čekao njegove usne. Prstima je milovao moje usmine da bi zatim svoje prste gurnuo u moju već totalno vlažnu pičku i počeo da me jebe prstima. Izdizala sam svoje dupe i glasno počela da stenjem, bila sam pred erupcijom svršavanja, sve sam jače svojim šakama stiskala svoje sise, nisam mogla više izdržati i povukla sam muža na sebe koji je u trenu gurnuo svoj kurac u moju pičku, kako je ušao u mene pomičući svoje kukove nisam mogla više izdržati i počela sam glasno svršavati. Bacila sam pogled na snimku, a naša dadilja počela se vrzmati po našem krevetu jer je očito i ona dolazila do svoga vrhunca, sve je jače i brže gurala prste u svoju pičku te se počela tresti i glasno svršavati, dok je tako svršavala nije vadila svoje prste dok se nije lagano poćela smirivati. Muž je sve jače počeo nabijati svoj kurac u moju pičku, a njegova jaja udarala su po mome međunožju, počela sam zamišljati našu dadilju kako je s nama u krevetu i da se jebe samnom i mojim mužem dok se njene sise tresu od njegovog nabijanja, a ja njoj ih ližem i sišem njene bradavice. Tada sam prvi put imala želju probati sex u troje i osjetiti žensko tjelo pod svojim rukama i jezikom. Od same pomisli ponovno sam počela svršavati. Sve brži ubodi moga muža i njegovog ubrzanog stenjanja davali su naznaku i njegovog svršavanja, svojim pičkinim mišićima stiskala sam njegov kurac i prstima sam stimulirala njegov anus i uz njegov krik počeo je svršavati u moju unutrašnjost. Ostali smo tako zagrljeni, a ja sam gledala u našu dadilju kako se diže iz našeg kreveta oblačeći svoje gaćice i majicu te namještajući ktevet i sa osmjehom izlazi iz sobe. Još uvjek pod dojmom nisam skrivala da tazmišljam o njoj, moj muž je to primjetio te kao iz topa rekao;"ljubavi vidim da razmišljaš o njoj, da li bi htjela da je pozovemo u naš krevet pa da imamo sex u troje". Lagala bi kada bi mu relka da nisam razmišljala o tome jer se i meni dopala ta ideja. Razgovatali smo kako da to izvedemo i odluka je pala na mene. Razmišljala sam kako da joj pristupim i navedem na razgovor o sexu, moj muž se dosjetio da joj kroz razgovor pokažem njenu snimku i snimke mene i muža, a ja sam se složila sa tom idejom.. .

Već sljedećeg dana pokušala sam našu dadilju navući na razgovor i potaknuti jena razmišljanje na sex u troje, a moj muž bio je u blizini čekajući moj poziv ako naš plan uspije i bude realiziran. Počela sam da je obrađujem. "Znaš jako si ljepa i zgodna žena, imaš predivne grudi. Moj je muž jako oduševljen s tobom, samo ti to nema snage reći. Ja znam za to i uopće mi ne smeta". Malo je bila zatečena mojom izjavom i iskrenošću, primjetila sam da se malo zacrvenila u licu. "Pa molim vas, nisam baš tako zgodna", rekla je sramežljivo. "Jako se varaš i meni si isto tako privlačna i gorim od želje da te poljubim i da ti milujem i diram te tvoje prekrasne grudi. Ja baš i nemam iskustva sa ženama, zapravo nikakve, ali voljela bi probati to", govorila sam joj. "Nisam znala da vam se sviđam", govorila je i dalje sramežljivo. Pitala sam ju da li bi htjela vidjeti moje sise, samo je klimnula glavom. Skinula sam majicu i grudnjak pokazujući joj svoje sise koje su bile upola manje od njenih, "kako ti se dopadaju", upotala sam ju, "imaš ljepe sise, možda jesu manje, ali su jako nježne i slatke", odgovorila mi je. Pitala sam je ako smijem da joj ih dodirnem. Gledala me je jedan trenutak te je počela skidadti svoju majicu i otkopčavati grudnjak i pred mojim očima ukazale su se njene sise o kojima sam maštala i gledala prošlu večer, uzela je moju ruku i položila je na svoju sisu. Pohotno sam joj počela milovati malo jednu malo drugu, bile su tako ljepe i čvrste. Baš si sexy rekla sam joj te sam se spustila do njenih sisa i svojim usnama počela sam ljubiti i sisati njen bradavice koje su počele biti sve kruće, a svojim sam rukama počela mjesiti njene sise. Počela je da se opušta uživajući u mojim milovanjima. Nisam se mogla kontrolirati i počela sve brže lizati i mjesiti njene sise i bradavice. Povukla me na sebe i strasno me poljubila i započela svojim jezikom igru po mojim ustima. Bila sam sve uzbuđenija i napaljenija, počele smo se spuštati na pod, između naših poljubaca izustila sam kako bi moj muž bio sretan da je snama. "Ima vremena za njega, najprije da se nas dvije malo bolje upoznamo"odgovorila mi je. Skinula je moje hlače zajedno sa mojim gaćicama, spustila se među moje noge, raširila sam noge što sam više mogla i željno iščekivala njen jezik na mojoj uzavreloj pički. Počela me je lizati i jezikom palucati po mom klitorisu. Odjednom me samo prekoračila stvljajući svoju pičku na moje lice i imala sam nesputani prolaz prema njenoj obrijanoj pički, brzo sam zavukla svoj jezik u njenu pičku te sam je počela lizati. Prvi put u svom životu osjetila sam mirs pičke a da nije moja. Lizale smo jedna drugu gurajući si prste, njena pička počela je jako da vlaži natapajući moja usta, imala je tko sladak okus. Bila sam opčinjena njenom pi

čkom i umjećem njenog lizanja te sam počela da svršavam kao nikada do sad. Nism joj ostala dužna te sam ubrzala lizanje i guranje svojih prstiju dovodeći je do orgazma. Legla je kraj mene i ostale smo tako zagrljene. Ovo je bilo predivno govorila sam joj i upitala je da li je već bila sa ženom. "Naravno da jesam", odgovorila mi je. Ostala sam iznenađena, "možda jesam malo sramežljiva, ali kada se opustim spremna sam na sve"govorila je neprestano milujući moju pičku. Upitala sam ju da li bi došla sutra, govoreći joj kako bi u ovo voljela uključiti i svoga muža. "Jesi li sigurna, a tvoj muž to isto želi, nećeš li biti ljubomorna" upitala me je lagano zadirkivajući. Rakla sam joj kako je to njegova ideja, a meni se dopala i da to željno iščekujem. Kada je muž došao doma ispričala sam mu jutarnji događaj, to moje kazivanje toliko ga je napalio da me pritisnuo na zid strgao gaćice i divljački me izjebao.. .

Sljedećeg dana muž i ja smo željno očekivali sex sa našom dadiljom. Ljepo smo se sredili, obrijali svoja spolovila i željno iščekivali našu dadilju. U dogovoreno vrijeme začulo se zvono krenula sam otvoriti vrata, kada sam je ugledala smo sam je strasno poljubila. Zamnom je stigao i moj muž i on ju je isto tako strasno poljubio ne čekajući ni trenutka počeo joj je zadizati majicu oslobađajući njene sise, a ja sam joj počela skidati hlače zajedno sa njenim ljepim roza tangicama. Kada smo je skinuli krenuli smo u našu sobu legli smo na krevet, a nju smjestili između nas. Muž i ja počeli smo je ljubiti i milovati njeno bižanstveno tjelo, ja sam ju ljubila sisajući njen jezik dok se moj muž bacio na lizanje njenih sisa i bradavica. Dadilja je svoju ruku položila na njegov kurac i počela drkati, a drugim rukom počela je milovati moju pičku i klitoris. Odvijila sam se od njenih ustiju i spustila se među njene noge i počela da joj ližem njenu ljepu obrijanu pičku, a moj muž se pridigao i stavio kurac u njena usta, spremno ga je primila i počela usisavati cjelom dužinom. Svojom rukom muž je počeo drkati moju pičku dok sam ja sve brže počela lizati njenu. Legla sam preko nje i bile smo u pozi 69, lizale smo i gurale prste jedna drugoj. Gurala sam svoje prste sve brže i dublje neprestano jezikom obrađivati njen klitoris, nije mi ostala dužna te je i ona počela da svojim jezikom i prstima razvaljuje moju pičku, zajedno smo uzdisale i mumljale punih ustiju pičke. Muž je stao ispred nje i rukom počeo namještati kurac na otvor njene pičke i naglo gurnuo svoj napeti kurac. Mužje počeo zeštoko da je jebe, svako malo uzimao je pauzu da se malo odmori gurajući svoj kurac u moja usta kojeg sam ja strastveno sisala gutajući sokove naše dadilje. Kako je moj muž sve jače nabijao svoj kurac u njenu pičku i moje neprestano lizanje njenog klitorisa naša dadilja počela se tresti i glasno svršavajući. Muž je izvadio svoj kurac, a ja sam se bacila na usisavanje njenih sokova koji su se cjedili iz njene prekrasne pičke. Kada sam sve oblizala legla sam preko nje tražeći njene usne te smo se poćele strsno ljubiti, a svome mužu naprčila sam svoju guzu kako bi imao pristup mojoj pički željnoj njegovog kurca. Sjurio se svom silinom i počeo da me jebe kao lud, kako me je razvaljivao zguza priljubila sam svoje sise njenima i počele se trljati jedne o druge neprestano ljubeći jedna drugu. Moj muž nije više mogao izdržati izvadio je svoj kurac približio ih našim ustima i počeo svršavati po njima i našim licima. Zajednički smo oblizale njegov kurac. Kako ja još nisam svršila oboje su gurnuli svoje prste u moju pičku i jebajući me sve dok nisam glasno svršila. Cijelo vrijeme našeg sexa kamera je bila uključena, ali to joj nismo htjeli otkriti barem za sada.

"Ovo je bilo odlično, trebali bi ovo ponoviti ako se slažete", rekao je moj muž i legao blaženo između nas, pogledale smo se i smješkale ljubeći se iznad njega lagano ga milujući. "Kako ti se čini, jesmo li ispunili tvoja očekivanja", upitala sam ju. "Da jako sam sretna i zadovoljna, zaista ste super i oboje mi se sviđate, nadam se da ću sada imati malo veću dnevnicu", govorila je sa smješkom. "Što se mene tiče i povišicu i zaposljenje na neodređeno", rekao je moj muž, a ja sam se složila sa njim i počeli smo se smijati. Od toga dana uživamo zajedno, a ponekad i odvojeno kada je netko od nas otsutan. Uglavnom takav život nam nije dosadio i u potpunosti nam je ispunjen bez imalo ljubomore. Naš brak je postao još bolji i volimo se više nego ikad.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija