Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dama

Zovem se Kiki. Višok sam i tamnoput momak. Cure su me više manje uvijek volile ali ja nisam nikada bio za to. Mene su uvijek palile dame. Uvijek sam gledao porniće sa njima i odmjeravao ih na cesti. Najbolja koju sam vidio je bila prijateljica moje mame. Zvala se Nena. Bila je prekrasna brineta. Imala je bujne grupi. Šupak je bio veći od prosjeka i lijepo stavilan. Ali je u licu bila prekrasna.

Imala je savršene zube i prelijep osmijeh. Plave oči su se isticale. Uvijek je dolazila kod nas na kavu i nasmijavala nas svojim perverznim forama. Gotovo u svakoj je rekla kako joj treba kurca ili nešto u tom smislu. Sve više i više me to palilo. Bio sam potpuno zagrijan za nju. Jedan dan je tata uletio u stan i rekao "draga pakiraj se odmah". Mama je stajala u čudu i rekla "što se dogodilo, gdje idemo? ". Zatim je tata odgovorio"vodim te na putovanje, i brzo se spakiraj let je za 3 sata. " Mama je pojurila i spremila se. Tata posto je već bio sprema sjeo je pored mene i rekao "sad imaš slobodan stan 6 dana, nemoj propustiti priliku, učini svog starog ponosnim. " Samo sam se nasmijala i rekao "nemaš beda, već imam sve u planu" da se ne osrsmotim. Oni su tako otišli i ja sam osto solo. Naravno zavalio sam se na kauč i pustio neke dame kako se žestoko krešu. A onda skuzim da je mami osto mobitel.

Došla mi je savršena ideja. Pa Nena ne zna da je mama otišla na put, ovo se ne propušta. Uzeo sam mamin mobitel i poslao Neni poruku "Hej ajde navrati na kavu, dosadno mi je, a i fale mi tvoje perverzne fore". Pojurio sam u kupaonicu da se dotjeram. Tuširo sam se, uređivao jaja i sve okolo da nd bude dlaka naravno i sve to. Vratio sam se da provjerim kaj je Nena napisala. Bio sam iznenađen šta je tako izravna prema mojoj mami, napisala je "uff danas sam posebno napaljena, ne znam što mi je, evo me za pola sata. " kako sam se samo iznenadio. I prošlo je tako još par minuta i neko kuca. Otvaram vrata i vidim Nenu. Kad sam ju vidio odmah mi se digo. Imala je kratku suknju i neku usku i kratku majicu pošti je živjela u susjednoj zgradi. Rekla je " evo me, a di ti je mama? ". Reko sam joj da uđe da kava čeka. Sjela je tako za stol i rekla " A di je mama jel se tušira? ". Rekao sam " tata ju je pobro prije 20 minuta i otišli su na neki hitan put, nije ti se ni stigla javit, a vidim da je i mobitel ostavila. ". I tako je sjela i pila kavu samnom. Pričali smo normalno ko ljudi dok mi nije pao upaljač ispod stola. Spustio sam se da ga podignem, kad ono iznenađenje. Ispod te kratke suknjice nije nosila gaće. Vidjeo sam lijepu i obrijanu pičku. Kada sam se vratio gore ona se samo smješkala. Ja sam se pravio glup. Ustala je i rekla " moram ić".

Kada je prolazila pored kauču sam je gurnuo i pala je na kauč na leđa. Brzo sam se spustio i navalio lizat pičku. Uopće se nije bunila. Dapače uživala je. Kada sam digao glavu sve oko face mi je bilo zamusano koliko je mokra bila. Bacio sam se na leđa pored nje i rekao " ti si na redu". Svojim prekrasnim smjeskom je sišla do moje kite i počela sliniti po njoj. Čak nije ni jaja zanemarila. Cuclala ga je i nekako grickala. Ma cijelog me napalila. Digla se i sjela na mene ali mi je okrenula dupe. Počela me jahat. Bilo je ludo. Samo se nabujala i odbijala poput neke luđakinja. Mislio sam da će mi kurac puknut. Tako je divljala. Maknuo sam je sa kurca i polego je na leđa. Polako sam joj lupko kitom po pički. Masirao sam je s kurcem po klitorisu. Kako je samo uživala. I odjednom sam joj ga zabio do jaja. Vrisnula je.

Preduboko dam uso. Ali nema veze krenuo sam lakše i već se opustiti. Vikala je " tooo mali samo daj.. . aaaaaaaaaaaaaa.. . ". Povukao sam je s kreveta i naguzio je. Udarao sam je kurcem po šupku da se malo opusti i krenuo u pohod. Nije nam bilo potrebno nikakvo ulje jer je već kurac bio dosta važan od njene picke. Polako sam uso. Čuo sam samo njen dubok uzdisaj. Krenuo sam sve brže i brže. Naravno nisam ni ja dugo izdržo taj tempo pa sam ga izvukao iz nje. Stavio sam joj ga usta i počela je pusti. Aaaaa počeo sam svršavat. Kada sam završio ona je otvorila usta. Bila su puna spreme. Progutala ju je i samo se oblizala. Poljubila me i rekla " vidio se veceras zlato, možda i prespavam". Evo sad za par minuta dolazi čekam ju pa možda onda ispričam što je dalje bilo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija