Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dama koja me uvela u svijet užitka

Tada sam imao 19 godina i nisam znao mnogo o sexu, a stalno sam bio napaljen i ponekad sam drkao čak i više puta dnevno. Tako sam surfao internetom i tražio s kime bih mogao voditi ljubav, pošto mi pojam milf nije bio stran potražio po raznim stranicama i malo starije dame, odnosno milf. I tako par dana sam gledao i onda sam napokon našao ono što sam tražio. Dama je bila prelijepa. U opisu profila joj je stajalo da traži mlađeg muškarca kako bi ga uvela u svoj svijet užitka. Prvo sam gledao kako da se javim takvoj dami, ali na kraju sam joj se javio bez previše razmišljanja, jer što je najgore što se može dogoditi? I tako, poslao sam joj poruku kako bih ju volio upoznati. Pošto je bila aktivna nije trebalo dugo da odgovori.

Odgovorila je pa smo se počeli upoznavati. Pričali smo o uobičajenim stvarima, ali i o sexu, jer ipak je to bio prvi razlog zašto smo uopće počeli pričati. Kroz upoznavanje rekla mi je kako ne želi da joj govorim vi pa smo prešli na ti. Isto tako rekla mi je kako ima 40 godina, pomislih si: "40 godina, a takvo tijelo, ajme" ostao sam bez teksta i bio sav u čuđenju. Tako smo se dopisivali duže vrijeme i skužili da smo si kliknuli. Odgovarali smo si u više područja, ona se nikad nije udavala, nije imala zaručnika kao ni djece. Počeli smo pričati i o tome kako bi bilo lijepo da se vidimo uživo.

Dogovarali smo naš susret koji je bio moguć jer smo barem iz iste države, a ni gradovi nisu previše udaljeni. Dogovarali smo kad ćemo se onda vidjet i dogovorili smo da to bude doček nove godine. Isplanirali smo sve. Ja bih došao kod nje u 20 i onda joj pomogao oko pripreme za doček. I tako, došao je i taj dan, ja sam se spremio, sredio i otišao na bus. Došao sam kod nje 10 minuta kasnije nego što sam planirao. Ona me dočekala na kolodvoru i to je bio prvi put kad sam ju vidio. Obukla je štikle i preljepu haljinu, sva dotjerana me čekala. Prepoznao sam ju i zagrlio ju. Poljubili smo se te krenuli do njenog stana.

Došli smo u njen stan i bio je prekrasan. Kao i sve u vezi nje. Stan je bio prostran, pošto je živjela sama sve je bilo dotjerano i uredno, baš u stilu jedne dame kakva je ona. Ponudila me pićem, prihvatio sam. Zatim sam ju pitao mogu li se otići istušurati jer sam se uznojio malo na putu. Rekla je: "Slobodno" te me uputila do kupatila. Otišao sam se tuširati i nakon nekog vremena ona je stajala na ulazu u kupatilu u gaćicama i grudnjaku i promatrala me. Zatim me pitala: "Da li bi mladić imao nešto protiv ako bi mu se pridružila?", rekao sam: "Normalno da ne bi". Skinula se skroz, a moj kurac je iz opuštenog stanja odmah prešao u kruto.

Ona je to primjetila, pogledala njega pa pogledala mene u oči sa smješkom te potom dodala: "A mladiću se sviđa ono što vidi?", zacrvenio sam se i rekao: "Da, heh". Počela ga je dirati, i pitala dali mi godi to, rekao sam da ni ne zna koliko. Zatim se spustila i počela ga lizati malo. Prvo glavić pa onda cijelom dužinom kurca prošla do muda. Malo je njih polizala, a zatim se vratila na glavić. Počela mi je pušiti kurac, prvo ga je malo stavila u usta, a onda kako je duže pušla tako ga je cijelog stavila u usta. Uživao sam, jako vješto je to radila jer je znala što muškarcu odgovara. Zatim se ustala i poljubila me. Ja sam joj počeo masirati grudi dok smo se ljubili. Počeo sam joj lagano trljati picu rukom.

Ona se naslonila na zid i malo raširila noge, spustio sam se i počeo joj lizati picu. Cijelu sam joj prešao jezikom. Malo sam joj raširio vanjske usne kako bih joj više lizao unutarnje. Godilo joj je to jer sam vidio po njezinom govoru tijela. Zatim sam joj počeo lizati i klitoris, a za to vrijeme sam joj malo prstima prelazio preko pice. Osjetio sam da je vlažna i napaljena. Ustao sam se, poljubio ju i okrenio ju tako da je grudima naslonjena na pločice. Bradavice su joj se odmah stvrdnule zbog hladnih pločica. Raširio sam joj malo noge i stao iza nje. Namjestio sam kurac na ulaz u njenu picu i malo ga protrljao po njoj. Počeo sam ulaziti polako u nju, centimetar po centimetar tako da ga cijelog osjeti.

Jebao sam ju tako neko vrijeme, a zatim sam malo ubrzao, vidio sam kako uživa, a bogme sam i ja uživao. Onda je rekla: "Možemo sad promijeniti pozu?". Izašao sam iz nje i rekao joj: "Vodi". Uhvatila me za kurac i odvela do spavaće sobe. Bacila me na krevet i sjela na mene. Počela je lagano sjedati na kurac, a kad je ušao skroz počela se brže nabijati. Gledao sam ju u oči dok je tako bila na mom kurcu, to me dodatno palilo jer sam vidio da stvarno uživa. Rekla je kako već dugo nije imala sex tako da je stvarno uživala. Nabijala se tako jedno vrijeme, i onda je rekla kako je blizu i počela se nabijati brže, u jednom trenutku je samo zastala i počela se grčiti od orgazma, uzdisala je: "Ahh...mmmm..." te kolutala očima.

Kada joj se pica opustila, ustala je te legla na krevet. Također sam se i ja ustao te stao ispred nje. Raširila je noge, a ja sam joj prvo malo oblizao picu od sokova, mmm kako su bili ukusni, zatim sam namjestio kurac opet na ulaz u nju i počeo ju lagano jebati. Ubrzo sam joj stavio noge na svoja ramena i počeo ulaziti dublje u nju, stenjala je kako joj godi i govorila da ne stanem. Nastavio sam ju jebati i gledao ju kako uživa, bilo mi je bitno da ona uživa koliko i ja. Rekao sam da ću svršit, na što je ona rekla: "Izdrži još malo". Pokušao sam držati da ne svršim i onda više nisam mogao. Brzo sam izvukao iz nje i počeo svršavati po njenom trbuhu. Oboje smo uzdisali od umora. Poljubila me i rekla: "Dobar si bio, sutra ćemo probat nešto novo".

Kraj :)
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija