Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dama na ulici, pohotna u krevetu

Svaki oženjen muškarac obožava da ima ženu koja je dama na ulici, domaćica kod kuće i pohotna u krevetu.

Mogu se pohvaliti da je moja supruga takva. Visoka brineta u četrdesetim godinama, dugih nogu, uskog struka, lijepih malih grudi zategnute guze. Zaposlena je u jednoj međunarodnoj kompaniji. Kad ide na posao uvijek je pristojno obučena. Njen stil su uglavnom suknje iznad koljena, nekakva košuljica ili džemper. Redovni artikal na njoj su visoke štikle. Pošto se bavila sportom noge su joj kao izvajane i siguran sam da nema muškarca koji se za njom ne bi okrenuo.

Imamo međusobno povjerenje i potpunu komunikaciju tako da znam svaki put kad neko od njenih kolega pokušava da joj se nabacuje.

Interesantno je biti na njihovim zabavama. Moja draga i ja uvijek najduže ostanemo plesati. Primjetim da sve njene kolege uživaju u pogledu. Pitao sam je kako izdržava nabacivanje kolega, a ona odgovori da je sama postavila granice i da ih ne prelazi.

Što se mene tiče i ja sam joj vjeran ali nije da ne bih nešto sa strane.

Vjerovatno je razlog taj što mogu da kažem da nam je seks fantastičan svih dvadesetak godina koliko živimo zajedno. Za nas nema tabua u seksu, svašta smo probali i tačno znamo šta ko od nas voli.

Prvo ću napisati šta ja volim.

Moj omiljena poza je kad ja ležim, A ona se popne i dozira koliko joj ulazi moja muškost. Ta poza omogućava da moje ruke idu po njenom tijelu kako želim. Mijesim joj grudi, podignem se i sisam joj bradavice.

Svaki muškarac obožava i felacio. Moja draga točno zna kako ja volim. Ja stojim, a ona ga stavi u usta, zadržava se na glavića, A kad počne da ga liže sa donje strane od korena do glavića hoću da poludim od sreće.

Kao i svaki muškarac, treba da se revanširam. Ližem joj klitoris, ubacim jedan ili dva prsta sve dok ne bude blizu ekstaze, onda se popnem, naslonim kurac na klitoris. Onda ga ona trlja. Za to vrijeme stavim joj u usta ona dva prsta što su bili u mačkici. Jedan prst druge ruke polako joj ubacim u guzu. Ona tad poludi i traži da joj ubacim kurac. Na meni je da odlučim uključujući rupicu. Nekad u predigri umjesto prstiju koristim bananu koju moja draga i ja pojedemo onako mokru komadić po komadić.

Taj seks je uveče. Kad se ujutro probudim redovno pojebeš moju dragu s leđa. Spava okrenuta na stranu i nakon što joj ga stavim, ona voli da se okrene na stomak. Popnem se na nju i jebem, A ona počne da stišće moj kurac svojim mišićima sve dok ne svršim.

Osim toga, moja draga obožava i seks na računarskoj stolici, uz uvjet da je ona prethodno izvela striptiz. Ja sjedim a ona pleše i nabija se na kurac.

Prije deset godina smo počeli praktikovati i analni seks za koji ona kaže da ponekad zna biti primamljiv.

Imamo i određen broj seksualnih pomagala koje moja draga koristi kad sam na putu. Tada uveče preko skype ostvarimo vezu i obavimo seks na daljinu. Umjesto mog kurca uzme vibrator zeku koji je brzo dovede do vrhunca.

Od ostalih stvari, moja draga se opusti na moru. To je jedini period u godini kad ne nosi brushalter a često ni gaćice. Na moru je obično malo divlja i naša predigra počne negdje u mraku dok šetamo.
Iznenadi me ili u mraku ili nekad i dok sjedimo u restoranu. Počne da me dira ispod stola. Ukoliko nema gaćice dovede moju ruku da osjetim to. Tad moja muškost proradi. Onda ona voli da provocira i drka ga ako je moguće. Zbog svega toga ja volim u restoranima biti u separeu zbog njenih sklonosti.

Kad izlazimo sa prijateljima moja draga iako izazovno obučena ničim ne pokazuje svoju pohotnost.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija