Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

DAN JEDNE NIMFOMANKE

Tog jutra Lea se probudila u ne baš veselom raspoloženju, bila je razočarana sinoćnjim tipom kojeg je pokupila u klubu u nadi da će biti dobro izjebana. Međutim od toga nije bilo ništa tip je samo skoćio na nju karao je nekoliko minuta ispraznio svoja jaja te se samo srušio kraj nje i zaspao. Pokušala je nekako da ugasi želju samozadovoljavajući se velikim dildom, ali to nije bilo to jer je želja bila za pravom velikom i tvrdom kurčinom pa čak i sa više njih. Uspjela je nekako zaspati i utonuti u san gdje je ona bila zvijezda u društvu nekolicine kuratih tipova. Probudila se sva mokra, ali mrzovoljna jer je to ipak bio samo san. Tipa sa kojim je provela noć ujutro nije bilo, nimfomanka u njoj željna kurca nije joj dala mira morala je podhitno da nađe nekakvo rješenje. Odlučila je prošetati gradom pa ako bude sreće možda naleti na nešto ili nekog.

Otišla je u kupatilo legla u kadu pa počela da se sređuje, izdepilirala je ono malo dlačica što je imala na svome tijelu i klistirala si guzu. Sredila se maksimalno, obukla je ultra kratku minicu, lepršavu majicu sa cvjetnim uzorkom bez grudnjaka ostavljajući njene napete sise u potpunosti slobodne te visoku potpeticu. Pogledala se u ogledalo okrećući se oko svoje osi, vidjevši se takvom bila je spremna za polazak i možebitnu akciju. Odlučila je da se prošeće gradom i ode do velikog šoping centrakoji je bio udaljen pola sata hoda od njezinog stana. Dok je hodala tako gradom osjećala je poglede ljudi što muških što ženskih, bila je svjesna svoga izgleda plavuša, vitkog stasa, čvrstih i vitkih nogu, savršene guze oblika breskve i čvrstih sisa koje su se njihale u ritmu njenog hoda oslobođene grudnjaka.

Ti pogledi prolaznika samo su dodatno uspaljivali i onako uspaljenu pičku koja je natapala njene gaćice.
Do centra imala je još nekih desetak minuta hoda, ali nešto u njoj govorilo joj je da krene malo zaobilaznim putem pa je tako i učinila. Ta njena intuicija ili što već dovela ju je do jednog gradilišta kraj kojeg je prolazila, tu je ugledala nekolicinu građevinskih radnika svi odreda goli do pojasa, mišićavih i suncem preplanulih tijela. Pogled na njihova razvijena torza samo su joj razbuktala maštu toliko da je počela maštati o njihovim kurčevima te kako se radaju na njoj. Ppomislila je kako noćašnji san i mašta mogu postati i stvarnost, malo se je nećkala, ali ona napaljena nimfomanka u njoj nije joj dala mira. Znala je ako uđe nema povratka znala je da će biti jebena, trenutak kasnije ušla je na gradilište.

Krenula je prema jednom radniku koji je bio okrenut leđima i razgovarao na mobitel, govorio je jezikom koji nije razumjela, ali prepoznala ga je kao albanski. Oprostite obratila mu se, lik se okrenuo te ju je onako dobro odmjerio od glave do pete, a zatim je prekinuo razgovor. Znao je nešto hrvatskog pa ju je onako seljački pitao šta oćeš. Nekako u strahu rekla mu je kako ju je uhvatila sila te može li upotrjebiti njihov WC. Nije ništa rekao samo je klimnuo glavom pa je poveo prema baraki i otvorio joj vrata pa je poveo u nutra. U baraki su bila još petorica radnika, kada je stupila u prostoriju nastao je muk, a njoj se uvukao lagani strah pa je pomislila da istrči napolje i pobjegne koliko je noge nose, ali opet nimfomanka u njoj govorila je drukčije. Tip koji ju je uveo u baraku obratio se ostaloj petorici na albanskom, a njoj rukom pokazao gdje su vrata WC-a.

Dok je bila unutra čula je i slušala njihov razgovor i podsmjehe, nije razumjela ni riječ, ali ipak je bila svjesnada razgovaraju u njoj te što joj se sprema kad izađe. Duboko je udahnula i izdahnula pa izašla iz WC-a, imala je što da vidi tip koji ju je pustio u nutra stajao je na ulaznim vratima barake sa perveznim osmjehom na usnama dok je rukom nadrkavao svoju kurčinu preko hlača. Krenuo je prema njoj, a ona je znala da nema nazad te da će biti izjebana od šestorice radnika.
Dok joj je prilazio ona je znala što joj je činiti, okrenula se, rukama se primila za rub stola te raširila noge. Kada je došao iza nje svoju lijevu ruku stavio je na njena leđa te ju je nagnuo bliže stolu, a desnu ruku joj je zavukao ispod minice. Počeo joj je trljati pičku preko gaćica da bi ih ubrzo istrgao u jednom potezupa joj ponovno počeo trljati pičku i klitoris.

Kada je na pički osjetila njegov od bauštele hrapavi dlan napaljena nimfomanka preuzela ju je u potpunosti. Počela je da se sama nabija na njegov dlan koji je do pola bio u njenoj pički iz koje se počelo cijediti, majstor je bio iskusan kada je osjetio kako se stjenke njene pičke stiskale oko njegovog dlana svoj palac gurnuo je u njen šupak, a ona je počela da svršava uz neartikulirane glasolve. Kada je došla malo na sebe ispred njenog lica čekala su i stajala ostala petorica radnika svi odreda obrezani i obdareni, nije mogla vjerovati što vidi ispred sebe svi su imali king sise kurčine. Počela je svima redom pušiti i drkati, naizmjence pomičući glavu sa lijeva na desno redom ih je gutala, odjednom je vrisnula na sav glas, majstor koji joj je dlanom jebao pičku zabio joj je svoju kurčinu do samih jaja.

Bio je ogroman da je imala osjećaj da joj je ušao skroz do maternice, bol koja je bila u početku prešla je u neopisivu ugodu u njenoj utrobi. Totalno je poludjela pa mu počela vraćati i žestoko se nabijati na njegovu kurčinu. Nakon nekog vremena spustili su se na pod barake, majstor je legao na leđa, a ona ga je prekoračila te se uz krik ponovno nabila na njegovu kurčinu do samih jaja. Nabijala se i miješala na njegovoj kurčini kada je osjetila da još jedan kurac prodire u nju, pomislila je kako će ga dobiti u šupak, ali majstor joj ga je uspio gurnuti u pičku. Ponovno je glasno kriknula uz neopisivu bol, pričekali su da joj se pička dovoljno raširi i navikne na kurčeve, a onda su obojica u laganom ritmu počela da joj razvaljuju pičku. Kada je ugoda zamijenila bol uhvatila je nihov ritam te ponovno poludjela, željela je još i još, a to je uskoro i dobila.

Došao je i treći koji joj ga je gurnuo u šupak, osjećaj koji je imala dok su tri moćne i ogromne kurčine nemilosrdno rasturale njenu pičku i šupak ispunjavajući je u potpunosti. Obrađivala je svu šestoricu, dok su joj trojica trpali kurčeve u pičku i šupak ostaloj trojici je drkala i pušila, dok se jednom ustima nabijala na kurac drugoj dvojici je luđački drkala. Redaljka ne bi bila redaljka da sew nisu sva šestorica izredala na njenim otvorima, orgazmi su joj se redali jedan za drugim da ih nije bilo moguće izbrojati. Svi ti njeni orgazmi koji su joj se redali, a i njihova svršavanja u svim njenim otvorima za nju su predstavljali radost, sreću i konačno zadovoljstvo njenom bnimfomanskom alter egu. Na kraju svega uspjela je obraditi svu šestoricu izašla iz barake sva onemoćala, ali sretna što je uspjela zadovoljiti nimfomanku u sebi do sljedećeg puta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija