Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dan kada sam zavolio biologiju

Oduvijek sam mrzio biologiju jer mi je jednostavno dosadna, ali u četvrtom srednje tj. prije dvije godine to se promjenilo. Dobili smo novu profesoricu koja je toliko jebozovna da si ju mogao danonoćno gledati bez da čuješ što ti govori jer te njeno tijelo zaokupi više nego predavanje o unutarnjim organima. Imala je crnu kosu i bila visoka, vitka, sa istaknutim bokovima, a uvijek je nosila uske helanke i prozirnu majicu. Zvala se Sara i bila je svjesna da svi patimo za njom. Iskreno ja sam najviše i redovno sam maštao o njoj dok kad bi drkao to bi bilo samo na nju. Nema veze što je udata i starija od mene 15-tak godina, silno sam je želio pojebati.

Jednog dana pred sam kraj školske, mislim da je bio svibanj, njoj se auto pokvarilo, a muž joj je bio na putu tako da je stopirala do škole od koje živi preko 20 KM. Od muških u razredu sam ja jedini taj dan došao autom. Imali smo biologiju, čas je završio i ona me je na hodniku zamolila da je odvezem kući jer je noć. Nisam bio lud da odbijem, a kurac mi se digao toliko da me je bilo strah da ne primjeti. I uglavom dan je završio i krenuli smo. Meni je pogled više bio na njenim utegnutim nogama i sisama koje su bile ogromne u crvenoj majici koju je nosila nego na volanu. Odjednom mi je rekla da skrenem prema šumi. Nisam pitao zašto i nije me bilo briga nego sam samo poslušao u nadi da će mi se san ostvariti već jednom. Davala mi je upute kuda, kako, gdje da bi na kraju stigli i parkirali se u šumarku nedaleko od ceste, ali nije bilo nikoga. Ja sam se zacrvenio i postajao sve nervozniji, a ona ništa nije govorila već me je gledala sa osmijehom. Za par minuta je konačno progovorila.

- Zašto si zbunjen? - pitala me sa ozbiljnim izrazom lica. Oduzeo sam se, ali sam skupio hrabrosti, prestao grickati nokte i okrenuo se prema njoj.
- Ja, ovaj.. . - nisam ni dovršio rečenicu, a Sara mi je stavila prst preko usta kao da prestanem pričati.
- Sve ja znam, sve je meni jasno. I znaj da će ti se jedinom od tvojih frendova ispuniti želja, ali ne ovdje - opet se nasmijala dok sam ja ključao i od sreće i zaprepaštenosti, ma neopisiv osjećaj.
- Nego gdje? - pitao sam sa prestravljenim glasom.
- U mojoj kući koja je do ujutru prazna. Sviđa mi se tvoje samopouzdanje zbog čega ćemo ovdje početi. Napaljuje me atmosfera. A i učenik - prešla je na moje sjedalo i opkoračila me. Meni je uzbuđenje naglo poraslo dok sam bio i presretan jer ću jebati profesoricu Saru i to u njenoj kući iako sam se te činjenice i bojao što nisam želio pokazati pred njom.

- Trljanje u odjeći me pali. Sex tek kad stignemo - i tog trenutnka mi je počela skakati po kurcu jako brzo i žestoko i strastveno me ljubila svugdje.
- I ti mene pališ dugo već - dodao sam i prepustio se. Spustili smo sjedalo, a ona je cijelo vrijeme gore i beozbira na odjeću je povremeno stenjala. Tako je vješto izgledala da nisam mogao da ne kažem.

- Jel satovi biologije uključuju i satove jahanja -
- Kad imam odgovarajućeg konja zašto ne? -

To me nije uvrijedilo nego dodatno napalilo. Uzeo sam je i bacio lijevo od sebe, a ona je lagano prešla nazad kao i ja. Počeli smo se skidati uz žestoko žvaljenje sa jezikom. Bilo je jasno da do njene kuće nećemo ni stići. Za par sekundi smo oboje bili goli i u žestokom zanosu sam je jebao klasično, ja gore, ona dole, a ona je vrištala.

- Ahh, ahh, jače, imat ćeš pet, razvali mi bokove, razvali me svu, ahh, praksa ti je jača strana, ahh, ahh, ahh, ahh -

Uzvikivala je da bismo se zamjenili i ona je ovaj put gola skakala po onoj stvari. Tako je skakala i dupetom i sve je trajalo 5, 6 minuta da bi počeo svršavati i to u nju, bez kondoma, bez ičega. Toga smo se kasnije jako bojali, ali srećom ništa se nije dogodilo. Još smo izmjenjali raznih poza uključujući famoznu 69, pušenje, drkanje, doggyja, itd. Bio sam prezadovoljan, usplahiren i nasmijen. Lagano smo se počeli oblačiti, a i ona je bila oduševljena i vidno zadovoljena i priznala mi je da sam najbolji od svih učenika koje je imala (spavala je sa očito njih nekoliko).

- Idemo kući i tamo ćemo opet -
- Itetako Sarice -

Za vrijeme vožnje me je dodirivala po kurcu, kad smo došli jebali smo se cijelu noć, a ranom zorom sam morao kući dok joj se ne vrate ostali. Tako smo se jebali često do kraja škole, ali od tad se rijeđe viđamo. Ponekad, možda jednom mjesečno se nađemo, dobro isprašimo, a i to sve rijeđe jer sad imam nešto puno bolje no o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija