Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dan otvorenih vrata

Jedna vruća fantazija mogla bi uskoro za mene i moga ljubavnika postati stvarnost Zahvaljujući nekim stvarno slučajnim okolnostima, moj uspaljeni ljubavnik bi mogao prisustvovao godišnjem danu otvorenih vrata, koji se u tvrtki u kojoj radim događa na dan tvrtke, odnosno svake godine se za to koristi zadnji petak u svibnju.
Dugo smo smišljali kako bismo iskoristili priliku za ostvarenje ludog plana koji se sastojao u tome da se poseksamo za vrijeme dok neka grupa posjetitelja obilazi pogone moje tvrtke. Međutim zbog mnogih nepoznanica i nesigurnosti nismo mogli sve detaljno isplanirati nego nam je preostalo da grozničavo čekamo što i kada će se dogoditi nešto što će nam omogućiti željeni vrući seks. Dogovorili smo se još i da ćemo se praviti da se ne poznamo.

Kako bih mogla iskoristiti priliku za brzu i spontanu avanturu, a da ne bude prekomplicirano i da se ne gubi suvišno vrijeme nisam nosila ništa ispod svoje kratke, uske plave haljine i užasno me je uzbuđivala činjenica da sam gola ispod i da osjetim, dok hodam, strujanje zraka po mojoj lagano dlakavoj mačkici, mojim butinama i mojoj guzi. Svog pohlepnog i pičke željnog ljubavnika uvjerila sam da će biti iznenađen s onim što mu spremam.
Moja duga kosa padala mi je na ramena dok sam, u cipelama s visokim petama, koje su dodatno izduživale moje, i onako, lijepe i duge noge, čekala u dvorištu tvrtke. Bio je to vrlo topao, sunčan proljetni dan i želja za mojim pastuhom je bila ogromna kao i uvijek. Znala sam da je u grupi koja upravo sada obilazi proizvodne pogone i poslovne zgrade, jer mi je uvijek slao poruku gdje se trenutno nalazi. To je dodatno povećavalo napetost i jedva sam mogla izdržavati čekanje na ispunjenje željeng događaja. Dok je grupa prolazila pored prozora na prvom katu pogledali smo se i osjetila sam kao da me cijelim tijelom trese struja od strasti za skorim našim sjedinjenjem. Nekoliko minuta kasnije cijela grupa je stigla u dvorište. Stajala sam nedaleko od grupe, kratko smo se nasmiješili jedno drugom, stresla sam zavodljivo kosom, oblizala lagano vrškom jezika svoje usne i lagano raširila noge. Naravno da je moj partner shvatio ove moje signale na pravi način, a i ja sam primijetila u njegovim očima njegovu strast i želju za mnom, unatoč njegovoj prividnoj nezainteresiranosti.
U tom trenutku čula sam kako mi se netko sa strane obraća, bio je to moj šef koji je neprimjećeno došao sa strane i počeo mi nešto govoriti vezano uz posao. Nisam se mogla usredotočiti na ono što mi govori i osjetivši pogled mog ljubavnika na sebi i to me je toliko uzbudilo da sam u trenutku dolje bila mokra. Grupa je krenula dalje i uspjela sam se oprostiti od svog šefa i nestati u sporednom ulazu. Ovo nije prošlo nezamijećeno od strane mog partnera i trenutak kasnije bio je pored mene. Bez ijedne riječi ili bilo kakve komunikacije, u trenutku i neopaženo od bilo koga nestali smo iza vrata s natpisom "WC". Zatvorili smo vrata jedne kabine i osjetila sam na vratu vruće, ubrzano disanje mog pratioca. Njegovu pohlepnu ruku između mojih bedara u mom međunozju. Kad je osjetio da sam mokra, divlje me je poljubio i počeo drugom rukom drepati i milovati moje grudi. Znala sam da će ga moja mokra, uzbuđena mačkica razbucatii do kraja. Kleknuo je, zadigao moju haljinu i počeo me lizati jezikom, polako i zaigrano. Rukama je gnječio, gladio, razvlačio moje guzove
Htjela sam poludjeti od požude, ali nisam si mogla dati oduška jer smo morali biti tihi, što je u takvim situacijama jako teško. Čuli da je netko ušao u prostor ispred kabina i pokušali smo ne bučiti , kako ne bismo privukli pažnju. Moj se ljubavnik nasmiješio dok sam mu otkapčala i svlačila hlače. Njegov macan je bio tvrd ko kamen, velik i gladak i počela sam ga obrađivati svojim usnama. Cuclala sam ga, lizala, gutala i rukom ga gladila po jajima. On me je držao za glavu i navlačio me na sebe, jebao me je u u usta. Gutala sam ga, ponekad sam me je i gušio, ali nisam prestajala, da sam mogla progutala bih ga od strasti, želje i ljubavi.
Zaustavio me je, kleknuo je na pod, podignuo moju nogu na svoje rame, ušao pod mene i poečo mi lizati moju vrelu, mokru napaljenu pičkicu. Gurao mi je jezik unutra, pa ga vadio, lizao klitoris, da bi mi onda gurnuo u pičku spojeni kažiprst i srednjak, jebao me tako, istovremeno mi je lizao klitić, osjećala sam se predivno, nisam više mogla izdržati ni minutu više, morala sam ga, tvrdog i velikog imati u sebi i rekla sam mu da želim da me jebe, da mi ga stavi do jaja.
Zaustavio se je, ustao je Okrenuo me je bočno preme sebi i podignuo moju lijevu nogu prema gore, koljenom skoro do svog ramena i gurnuo ga u mene odozdo i sa strane. Ušao je polako i osjetila sam ga duboko u sebi. Desnom rukom sam se držala za cijev od vodokotlića, a lijevom sam ga obuhvattila oko vrata. Jebao me je divlje i žestoko, imala sam osjećaj da mi ulazi skroz do želuca. Istovremeno me je primio za glavu, okrenuo prema sebi i uvalio mi jezik i jednostavno smo se žvalili. Iako smo se trudli biti što tiši teško je ostati miran i tih kad hormoni nahrupe u glavu, kad kurac podivlja, a pička poludi. Nabijao me je odozdo, sokovi su se cijedili iz mene, spustio je ruku na moju guzu, navlačio me za nju, drepao ju, gurao prst u šupak, raspametila sam se od užitka i strasti. Kurac mu je bio ko kamen, osjetila sam svaki njegov centimetar u sebi, a bilo ih je sasvim dovoljno.
Nisam više mogla biti u tom položaju i spustio mi je nogu na pod, okrenula sam se guzom prema njemu, nagnula se tijelom prema naprijed, koliko god nam je skučeni prostor to omogućivao. Raširila sam noge, isturila guzu. Osjetila sam kako stavlja glavić svoga moćnog kurca na ulaz moje mačkice jedva sam čekala da mi ga ponovo gurne i da ga cijelog opet osjetim u sebi. Gurnuo ga je polako i prvih nekoliko ulaza je bilo lagano da bi onda odjedno poludio i počeo me divljački jebati kao da me hoće rastururiti. Nisam se dala i nabijala sam se na njega, lupala guzom u njegova bedra. Divljački sam si rukom masirala mačkicu i klitoris. Strast je bila na vrhuncu i u tim trenucima nismo ni razmišljali hoće li nas netko čuti, ništa nije bilo važno. Osjećala sam kako mi se nutrina grči oko njegova podivljalog uda koji me razbucava, bila sam bez daha, svršila sam u nekoliko grčevitih trzaja, struja slasti se kretala mojim tijelom, a on me još nekoliko puta žestoko nabio da bi onda osjetla kako jecajući i stenjući šprica sadržaj svojih moćnih jaja u mene. Uzela sam toaletpapir i obrisala spermu koja je curila iz mene, obrisala sam i njegovog opuštenog borca i utisnula mu jedan poljubac u glatki glavić, kao znak zahvale za sve što mi je pružio.
Zadihani i znojni stajali smo svaki u jednom kutu kabine, odmarali smo i čekali da se disanje vrati u normalu. Odjeću smo brzo uredili Moj me ljubavnik privukao sebi, podigao mi bradu i nježno me poljubio. Sretno i vragolasto smo se nasmijali, kao i uvijek nakon uspješne avanture, a WC smo napustili odvojeno. Primijetili smo da smo u uzbuđenju zaboravili zaključati vrata. Pomislila sam, na trenutak, kako je izraz „dan otvorenih vrata“ ove godine više nego prikladan i uvijek ću ga se sjećati.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija