Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dan žena

Kao i svake godine u firmi se slavio Dan žena, a to je značilo da će se diša napiti sa direktorima komercijale, financija i ostalih rukovodioca negdje na 'poslovnom' ručku, dok smo mi ostali skromno proslavili uz kakvo kratko piće i neke kolačiće.

Ja sam bio solo, što u ovim vremenima i nije bilo čudno, pa je muškarac sa trideset godina koji živi sa starcima bio nekakav kliše. Tako sam ja mami ujutro poklonio ogromni buket ruža, koji je primila uz suze u očima i britki komentar 'Daj napokon nađi neku kojoj ćeš davati to cvijeće.. ', a onda još promrmljala '.. i još ponešto. '. Htio sam prigovoriti, ali sam odustao od svake rasprave, jer sam shvatio da nema smisla.

I tako sam taj dan donio cvijeće kolegicama u firmi, po tri ruže svakoj, a dobio sam zauzvrat poljupce i čašćenje nečim iz takzvanih crnih fondova, tj donjih ladica radnih stolova, pa je bilo tu svega, od domaćih rakija i likera do uvoznog pića, ali najčešće Jegera. Do podneva sam se osjećao mamurno iako sam mogao raditi. Muška ekipa iz firme se uglavnom izgubila u vidu magle, a ženske koje su ostale radile su preko volje prepričavajući kak je to bilo nekad, kad su imali sindikalne izlete i domijenke, a ovo sad je bilo čisto iskorištavanje. Nisam im htio kontrirati, jer znam kaj su pričali i moji doma kak je nekad bilo puno bolje iako se nije imalo kaj imamo danas.

Ja sam otišao u svoj ured i zavalio se za radni stol, donekle uživajući u tišini koja je vladala, ako izuzmemo radio u kutu kancelarije. Prihvatio sam se nekih papira, ali nije išlo. Uto je ušla Marta, kolegica mlađa od mene jedno pet godina, zgodna, ali ne onako da se za njom okrećeš na cesti, već bi shvatio da je zgodna nakon što bi ju gledao desetak minuta. Mislim da je problem bio u odjeći koju je nosila, tj uvijek neke široke haljine, a duga smeđa kosa svezana u rep, naočale i jedino si za sise mogao reći da su velike, pošto su napinjale gornji dio haljine. Nasmješila mi se i upitala:

- Šta je Damire, nisi na zabavi sa ekipom?
- Kojom? Muškom koja je zbrisala van firme ili sa onim nostalgičarkama tri ureda niže? -upitao sam ju sarkastično, a ona me zbunjeno pogledala, pa se zacrvenila, a ja sam shvatio što sam rekao pa sam se brzo ispričao- Sorry, nisam se mislio istresti na tebi, samo..
- U redu je.. -čuo se njen tihi glas dok je sjedala za svoj stol.
- Ma nije u redu.. -nastavio sam i ustao od stola, te došao do nje, a tu me zapuhnuo miris njenog parfema i kose, pa mi se još malo zamutilo u glavi- Stvarno te nisam mislio uvrijediti i povrijediti.. -tu mi je pogled pao na njene grudi i vidio sam razrez između njenih sisa i bijelu kožu koja je tako privlačila, pa sam napravio nešto nepromišljeno i poljubio ju sagnuvši se i podigavši joj bradu.

Jedino što sam čuo i osjetio, je bio zvonki 'pljus' i žarenje na mom licu. Odvalila mi je poštenu šamarčinu, a ja sam se uspravio kao robot i otišao za svoj stol pognute glave. U sebi sam mislio da sam dobio što sam tražio. Više nisam uopće dizao pogled i zabio sam se u papire, a onda su na vrata banule Nada i Biserka iz računovodstva, te pozvale Martu da ide sa njima do obližnjeg kafića malo proslaviti, ali je Marta rekla da ne može jer ima nešto za dišu napraviti što mu treba za sutrašnji sastanak. Na to je Biserka dobacila sa vrata:

- Mi idemo, a vi deca pazite kaj delate! ! ! -i otišle su uz grohotan smijeh.

Ja sam šutio pognute glave, a na sebi sam osjećao Martin pogled. Uto sam začuo kako se njena stolica pomiče, te je ustala i čuo sam korake kako se približavaju. Stala je kraj mene i osjetio sam njenu ruku na svom ramenu, te njen tihi glas:

- Damire, nadam se da se ne ljutiš?
- Ne, sve u redu.. -rekao sam i podigao glavu i osjetio kako me žari desni obraz, a u njenim očima se vidjelo čuđenje, pa je odmah izašla van i ubrzo se vratila sa mokrim ručnikom, te zaključala vrata, došla do mene i stavila mi ručnik na lice.

Osjetio sam ugodu hladnog ručnika na licu, a ona se nasmješila blago i sjela mi na stol, pa se njena noga sad ocrtavala preko haljine, a vidio sam da ima crne najlonke na sebi. Na moje iznenađenje sad se ona sagnula i poljubila me, te sam osjetio njene tople usne na mojima, a uskoro je njen jezik ušao između mojih usnica i sad smo se žvalili kao blesavi. Ja nisam mirovao i moja je ruka bila na njenoj nozi, onoj na stolu i milovala je, a ona ju nije maknula već mije milovala kosu sa jednom rukom, a druga je bila na mom vratu i milovala ga. Ohrabrio sam se time i krenuo rukom ispod njene haljine, a ona je samo zadrhtala, dok je moja ruka došla do njenih prepona, pa sam shvatio da nosi hulahopke. Znači malo više muke, ali vrijedi probati, pa sam ju počeo trljati po predjelu gdje joj je bila pica. Uzdahnula je duboko i pustila mi usne, pa se uspravila i stavila i drugu nogu na stol podižući svoju haljinu naviše. Ja sam zavukao i drugu ruku ispod haljine tražeći rub najlonki, pa sam ga našavši ga pod naborima potkošulje i haljine počeo povlačiti naniže. Ubrzo su joj najlonke bile povučene do gležnjeva, a ja sam joj zadigao haljinu još više i sad sam gledao bijele butine i iste takve pamučne gaćice, pa sam ih odmakao u stranu i ugledao njenu dlakavicu. Nije ju brijala, ali ni nije bila nešto jako dlakava. Raširio sam joj noge i privukao ju bliže, pa sam polako zaronio u njenu picu. Lizao sam ju, dok je ona stenjala i mrsila mi kosu na glavi koja je bila između njenih nogu. Nakon pet minuta moga lizanja je svršila u grčevima i ja sam jedva stigao skupiti njen sokove koji su curili iz njene pice. Kad sam ju cijelu oblizao Ustao sam sa stolice, otkopčao hlače i izvukao svoj već dobrano napet kurac. Marta je sam oduševljeno rekla:

- Uhhh.. koliki ti je.. .

Nisam previše komentirao, već sam joj skinuo gaćice do gležnjeva, te ju privukao bliže ruba stola i namjestio ga na ulaz u njenu picu. Zadrhtala je i prije nego sam joj ga stavio, a onda sam ga polako gurnuo unutra. Ušao sam joj odmah do kraja u picu, na što se stresla od ugode, a onda joj zadigao noge u zrak i počeo joj ga zabijati do kraja u picu. Ispočetka polako, a onda sve dublje i dublje, a ona je samo stenjala, dahtala i jecala kako sam ju jebao. Ubrzo sam joj zabacio noge na svoja ramena i sad je ležala na stolu sa nogama na mojim ramenima, a ja sam ju držao za butine i zabijao joj ga kao lud. Bila je jako uska i vidio sam da se nije baš previše jebala do sada. A znao sam da ni dečka nema, pa sam sad davao sve od sebe. S time u mislima u zadnji čas sam ga izvukao i sad sam joj špricao po nogama i guzi svoju vrelu spermu. Onda sam joj raširio noge i još malo lizao klitoris, pa je još jednom svršila, a onda sam joj pomogao da ustane i pomogao sam joj da se obriše od moje sperme, te se obukla, a i ja, pa smo se primili posla.

Na kraju kad smo bili gotovi upitala je da li bi ju mogao odvesti kući, jer nije sa autom danas. Pristao sam, a onda je rekla da bi mogao do nje i na kavu.. ili nešto žešće, a pritom je namignula, pa sam shvatio o kakvoj kavi se radi. Kimnuo sam da pristajem, a šta je bilo dalje napisat ću vam drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija