Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dekle s spletnega mesta

Dolgo sem bil brez punce, zato sem začel obiskovati različna spletna mesta za zmenke in druženja. Nujno sem potreboval punco ali žensko samo za priložnostni seks, ker sem bil res pohoten in željan trdega seksa. In tako so minevali dnevi, bile so razne punce, starejše ženske, a nobena ni kazala resnosti za videnje, čeprav sem bil vsak trenutek pripravljen odpotovati k njim.

In nekega dne se je na spletno stran prijavila mlada deklica po imenu Ivana in je bila stara 23 let. Takoj sem jo kontaktiral, izmenjala sva si par sporočil in takoj sem videla, da je punca za kakšno resnejšo avanturo in seks, ne kot večina samo za kakšno priložnostno dopisovanje in pohote.

Dnevi so minevali in vse več časa smo preživljali v dopisovanju, si izmenjevali vroča sporočila in videe ter začeli načrtovati, kako in kje se vidimo. Predlagala je, da greva k njej, ker je bila sama, nekaj dni, moj pa naj bi samo odpotoval k njej. In čez par dni sem bil pripravljen na pot, odšel sem zgodaj zjutraj in že popoldne, ravno v njenem mestu.

Srečala me je na avtobusni postaji, srečala sva se in res sem bil presenečen, ko sem jo videl. Bila je boljša, kot je videti na slikah, pogledal sem njeno vitko telo, bila je krasna v zelo oprijetih kavbojkah, zgoraj pa je bila v puloverju s tangicami, pod katerim očitno ni imela modrčka, ker so ji bile naslikane velike bradavice.

Opazila je, da strmim v njene prsi, in se je samo smejala, to je samo za tvoje srce, uh kako pohoten sem, te bom zlomil srček, komaj čakam sem odgovoril. Naj vidim, kako pohoten si rekla je, da se mi je približala in diskretno stisnila moj kurac čez svoje kavbojke.

In kaj praviš, da si vesel sem jo vprašal, mm mi je všeč, gremo sem na stranišče na postajo. Takoj sem šel za njo in v sekundi sva bila na stranišču in se začela strašno poljubljati. Že sem ji stiskal rit in ribo, jo močno drgnil, vzdihoval in grizel za vrat.

Odpel sem in vzel tiča, ona pa se je sklonila, ga vzela v roko, začela trzati in ga rahlo lizati. Po malem mu je začela polniti usta in že je vse pogoltnila, prijel sem jo za glavo in ji začel jebati usta, zardeval, da sem izgubil sapo. Po desetih minutah fukanja v usta sem ga dvignila nad umivalnik in se lotila paradižnika.

Bila je zelo mokra, sokovi so iztiskali iz nje in jaz sem jih pobiral z jezikom in jo potiskal v njeno ribo. Kmalu sem vstal, ga še malo podrgnil z roko in ga nežno pripeljal do vhoda v ribo. Počasi sem stopil noter, on je izginil v njeni ribi, dokler ni prišel do konca, jaz pa sem začel pobirati tempo in jo jebal vse močneje.

Z eno roko sem jo prijel za lase, z drugo pa jo udaril po zadnjici ter močno tolkel. Začela je dovrševati, vsa krčevito pa sem ga potiskala z vso močjo, ko so ji jajca ploskala iz pičke. Po dobrih petnajstih minutah hudega in smrtonosnega seksa sem začutil, da cumnem, ga vzel ven in ona je pokleknila pred mano, jaz pa sem ji cul po obrazu.

Bila je vsa bela in lepljiva od sperme, na obraz sem ji stresel celo jajce. Uh ala to je bilo dobro, je rekla in se začela umivati ​​in brisati spermo z obraza. Oblekla sva se in izstopila iz avtobusne postaje ter se nato odpravila proti njeni hiši, kjer sva se takoj odpravila pod tuš, kjer sva se skupaj okopala in še enkrat fenomenalno seksala.

Z njo sem bil 5 dni in vsak dan sva imela več hudih kurbanj, oba sva bila zelo vesela, ker sva to iskala na strani za zmenke. Ob slovesu smo se poslovili z dogovorom, da to čimprej ponovimo in sklenjen je bil dogovor, da me bo naslednjič obiskala in da bomo uživali v več nepozabnih seksih igrah.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija