Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Devojka od druga

Krenuo sam na more s drugom i njegovom djevojkom, oni su išli u jedan apartman a ja sam trebao biti sa svojim u našoj vikendici. Putovali smo mojim autom a to je bila nova djevojka od mog druga, svega su mjesec dana bili u vezi, nisam je nešto naručito poznavao, ali sam obraćao pozornost na nju jer je bila veoma zgodna. Bavila se modelingom, bila je baš visoka, nije imala baš neke velike grudi, ali guza je bila ono što se isticalo. Bilo je to perfektno dupe, okruglo, vidjelo se da dosta trenira. Kada smo stigli odvezao sam ih u njihov apartman, pa sam otišao kod svojih koji su bili skroz na drugom dijelu grada, uz dogovor da se večeras vidimo i popijemo nešto.

U vikendici sam se istuširao, odmorio a nakon par sati krenuo sa oblačenjem. Spremio se i krenuo po njih, i kroz deset minuta stigao. Izašao sam iz auta ispred kuće je stajao drug i čekao djevojku. Pozdravili smo se i čekali je još nekih dvadesetak minuta. I onda se pojavila na vratima, bio sam u šoku uska roza haljina uz tijelo, njezine duge noge i taman ten, izgledala je potpuno božanstveno. Počele su mi se motati razne misli u glavi, rado bih je jebao, ali opet ona je od mog druga djevojka, ne mogu to, ne smije misliti o tome. Sjeli smo u auto, malo smo se vozali po gradu i onda otišli u jednu diskoteku. Stali uz sto naručili piće i lagano krenuli sa plesom. U jednom momentu neke djevojke su prolazile pored nas, drug je počeo malo koketirati s jednom djevojkom iz šale, međutim to je djevojka vidjela, i odmah je izašla iz lokala.

Što to radiš budalo pitao sam ga, jesi normalan, ali vidio sam da je on već pijan, pa sam rekao idi za njom, gdje će. I tako obojica smo izašli a ona je sjedila u obližnjem parku na klupi vidno ljuta. Prišao joj je i počeli su se svađati i galamiti, on je i psovao na nju, ja sam prišao i rekao smirite se ljudi vas gledaju. Pozvao sam druga i rekao idi popi piće ja ću razgovarati s njom. Krenuli smo prema plaži a ja sam joj počeo objašnjavati, da je to sve šala i slučajno, sve bezazleno i da se ne ljuti na njega. Međutim nije htjela da me sluša a ja sam je sve prisnije tješio. Pošto sam i ja malo popio, postao sam opušteniji iu jednom trenutku smo se pogledali u oči, zastali na par sekundi, a onda smo se počeli ljubiti, izgubio sam kontrolu, bio sam napaljen na nju, ložilo me njezino tijelo i počeo sam je hvatati po guzi. U daljini je bila stara trošna kuća, a on je rekla, hajde ovamo, dođi želim te. Otrčali smo tamo, a on je digla haljinicu, skinula tange i naguzila se.

Ja sam ga izvadio iz gaća malo nadrkao i lagano krenuo ulaziti u nju. Bila je vlažna, uhvatio sam je za kukove i počeo žestoko navlačiti. A, kako je dobro govorila je, a ja sam je otkidao u nevjerojatnom ritmu, u tišini su se čula samo pljeskanja butina, i njeni duboki uzdisaji. Tucao sam je dobrih dvadeset minuta, kada sam ga izvadio i rekao okreni se. Čučnula je ispred mene i počela pušiti, gutala ga je skroz do jaja. Hvatao sam je za glavu i nabijao jako, dok nisam osjetio da svršavam, a ona je rekla daj mi usta, i ubrzo sam ispraznio cijela jaja u njena usta. Obukao sam se, i počeo malo hladiti i skontao što sam napravio, i rekao joj ovo se nije trebalo dogoditi što ćemo sad. Ona je odgovorila zašto nije, meni je bilo lijepo, ai sad smo kvit, nisam više ljuta na njega. Ubrzo smo se zaputili prema gradu i našli druga kako pije sam u lokalu, ona je ušla poljubila ga u obraz, i nasmiješila kao da se ništa nije dogodilo. Drug mi je prišao i rekao to brate, hvala ti što si mi pomogao više nije ljuta. Ja nisam znao što da kažem, samo sam promrljao ma ništa bre, opušteno. Poslije dva sata sam ih odvezao kući, a ja se zaputio u vikendicu. Nisam mogao izbaciti iz glave to što se dogodilo. Zaspao sam misleći na djevojku svog druga i seks koji smo imali.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija