Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Djevojka sa sajta

Dugo sam već bio bez djevojke, pa sam počeo posjećivati razne sajtove za upoznavanje i druženje. Hitno mi je trebala neka djevojka, ili žena samo za neki neobavezan sex, jer sam bio bas napaljen i željan žestokog seksa. I tako dani su prolazili, bile su razne djevojke, starije žene, ali nijedna nije pokazivala ozbiljnost za viđenje, iako sam ja bio spreman otputovati do njih u svakom momentu. I jednog dana na stranica se prijavila jedna mlada djevojka, zvala se Ivana i imala je 23 godine. Odmah sam joj se javio, razmijenili smo par poruka i odmah sam vidio da je djevojka za neku ozbiljniju avanturu i seks, a ne kao većina za samo neko neobavezno dopisivanje i napaljivanje.

Dani su prolazili a mi smo sve više i više provodili vremena u dopisivanju, razmjenjivanju vrelih poruka i videa, i počeli praviti planove kako i gdje se vidimo. Predložila je da možemo kod nje jer je sama, na nekih par dana, a moje je bilo samo da otputujem do nje. I već za par dana bio sam spreman za put, ujutro sam rano krenuo i već negdje poslije podne, samo bio u njenom gradu. Dočekala me je na autobusnoj stanici, upoznali smo se i zaista sam bio iznenađen kada sam je vidio. Bila je bolja nego što je izgledala na slikama, gledao sam u njeno vitko tijelo bila je prezgodna u vrlo tijesnim trapericama, a gore je bila u tangom džemperu, ispod kojeg očito nije imala brus jer su joj se oslikale velike bradavice. Primijetila je da sam se zagledao u njene grudi, i samo se nasmijala ovo je samo za tebe srce, uh kako sam napaljen razvaliće te dušo, ne mogu dočekati odgovorio sam. Daj da vidim koliko si napaljen rekla je prišla do mene i diskretno me stisla za kurac preko traperica.

I što kažeš jesi zadovoljna pitao sam je, mm sviđa mi se, hajde ovdje do wc u stanici. Odmah sam krenuo za njom i za sekundu smo bili u wc i staršno se počeli ljubiti. Već sam je stiskao za guzu i ribicu, trljao sam je jako, uzdisala je i grizla po vratu. Ja sam se raskopčao i izvadio penis a ona se sagnula uzela u ruku, lagano počela drkati i oblizivati. Počela ga je nabijati usta malo po malo i već ga je cijelog gutala, uhvatio sam je za glavu i počeo jebati usta, crvenila se u gubila dah. Nakon deset minuta jebanja usta, podigao sam je naguzio preko umivaonika naguzio i krenuo rajcati. Bila je vrlo vlažna sokovi su se cijedili iz nje, a ja sam ih skupljao jezikom, i gurao ga u njenu ribicu. Ubrzo sam ustao, jo ga malo rukom nadrkao i lagano prinio do ulaza u ribicu. Polako sam ulazio, nestajao je u njenoj ribici dok nije ušao do kraja, a ja sam počeo ubrzavati tempo, i sve žešće je jebati.

Uhvatio sam je za kosu jednom rukom, a drugom plijeskao po dupetu, i jako nabijao. Počela je svršavati, sva se grčila a ja sam ga gurao svom snagom dok su jaja pljeskala od pičkicu. Nakon dobrih petnaest minuta žestokog i ubitačnog sexa, osjetio sam da svršavam, izvadio ga a ona je kleknula ispred mene, i ja sam svršio po licu. Bila je sva bijela i ulepljena od sperme, cijela jaja sam joj istresao po licu. Uh ala je ovo bilo dobro, rekla je i počela se umivati ​​i brisati spermu s lica. Obukli smo se i izašli iz autobusne stanice, a potom se zaputili prema njezinoj kući, gdje smo odmah otišli pod tuš, gdje smo se zajedno kupali i imali još jedan fenomenalan sex. Bio sam kod nje 5 dana i imali smo svaki dan po više puta, žestoke jebačine, oboje smo bili prezadovoljni jer smo ovo i tražili na sajtu za upoznavanje. Na rastanku smo se lijepo pozdravili uz dogovor da ovo što prije ponovimo, a dogovor je postignut da ona sljedeći put posjeti mene i da uživamo u još nezaboravnim seksualnim igricama.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija