Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Djevojkina rodica

Sa mojom djevojkom Helenom sam već osam mjeseci u vezi, i super nam je skupa, sex nje nevjerojatan, prihvaća i ispunjava sve moje najluđe maštarije. Nikad je nisam prevario, i nisam pomišljao na to, sve dok nisam upoznao njenu rodicu Zoranu koja je došla iz Niša prije par dana. Zorana je bila godinu dana mlađa od Helene, ali izgledala je mnogo starije od nje. Visoka preko 170 cm, duge noge, jake butine, obla velika guza, uzak struk a velike grudi, izgledala je savršeno. Došla je u naš grad kod Helena preko raspusta, i kada sam je vidio na stanici dok sam je čekao s Helenom, digao mi se u sekundi, pomislio sam u sebi, ko li je ova droca, kako bi je odvalio dok je miješala u sivim tajicama dok je prolazila kraj mene.

Odvezao sam ih kući uz dogovor da večeras izađemo svi zajedno. Došao sam kući a Zorana mi nije izlazila iz glave, bio sam napaljen na nju, ali pokušavao sam zaboravim koliko mogu na to jer ipak je ona rodica moje djevojke. Navečer sam se spremio ikrenuo po njih. Došao ispred kuće gdje mi je živjela djevojka, i sačekao ih par minuta prvo je izašla Helena, lijepa kao i uvijek poljubili smo se, ali onda je izašla Zorana u kratkom šorcu ispod kojeg se vidjela crta guze, a gore top ispod kojeg su grudi izbijale doslovno. Zagledao sam se u nju, počeo gutati gned bila je nevjerojatna, gledao sam da sklonim pogleda s nje koliko sam mogao djevojka ne primijeti, ali bila je toliko dobra da sam je gutao očima. Ušli smo u auto i krenuli prema gradu. Ubrzo smo bili u jednom diskoteci, kako smo ušli u nju, momci su počeli da se okreću za nama buljeći u Zoranu.

Sjeli smo u separe sa još par drugara i drugarica, a Zorana je sela kraj mene, nisam skidao pogled s njenih koljena cijelu večer. Negdje oko ponoći Helena je s jednom prijateljicom otišla vani malo popričati jer se nisu dugo vidjele, a ja sam ostao sa Zoranom u diskoteci. Počeli su joj prilaze neki momci i smaraju je, a ona je meni rekla hoćeš sa mnom vani, ne znam što ću sa ovim debilima. Krenuo sam za njom izašli smo vani, pokušali smo naći Helenu i drugaricu ali ih nije bilo nigdje, pa smo odlučili da se malo provozati. Ušli smo u auto i krenuli da napravimo par krugova po gradu, i započeli razgovor. Što je dosadili ti udvarači pa bježiš rekao sam joj kroz smijeh. Ma kakvi udvarači svih kreteni, nitko zanimljiv nema, stvarno ne znam gdje je tebe moja rodica tako slatkog našla među ovim seljacima odgovorila je. Trznuo sam se i napalio kad sam čuo što je rekla, i nasmijao se. A ona je pitala što ti misliš o meni, sviđam li ti se ja? Šokirao sam se pitanjem, nisam znao što da odgovorim ovaj sviđaš mi se, i ne, hoću reći slatka si, zgodna. Mm kako volim kad si tako sladak i stidan, kako si se spetljao, a maloprije ne skidaš oči s mene odgovorila je.

Pogubio sam se, bio sam napaljen nisam znao što da radim, razvalio bih je od kurca, ali opet možda kurva provocira i izaziva namjerno. Što je što si se uplašio reci da ti se ne sviđa ovo rekla je i skinula top. Ispale su ogromne grudi, zagledao sam se u njih i naglo zakočio, hajde odoli im rekla je? Ja sam samo skrenuo pored puta, i bukvalno skočio na nju. Zgrabio sam one velike grudi i krenuo da ih ližem i stišćem. Daj mi kurac skini se, počela mi je govoriti, a ja sam se skinuo i sjeo na sjedište, a ona se sagela i uzela ga usta. Mm kakav kurac imaš rekla je i krenula ga gutati. Malo po malo nestajao je cijeli u njenim ustima, i gutala je skoro do kraja, gubio sam kontrolu jako je uzeo za kosu i počeo nabijati jako, gušila se, pljuvačka je izlazila na usta i brutalno je nabijao usta. Izvadio sam joj kitu iz usta, i rekao izdrkaj ga sa sisama, ona se sagela uzela ga stavila među grudi, stisla i krenula navlačiti gore dolje. U tom momentu zazvonio mi je telefon, to je bila Helena, pitala je gdje smo i da dođem da je vozim kući. Za to vrijeme mi je Zorana drkala grudima i ja sam osjetio da svršavam. Ubrzo sam počeo špricam mlazove sperme po njenim grudim, vratu i ustima. Obukao sam se i krenuo brzo prema gradu, a ona se obrisala i obukla, i ubrzo smo bili u centru gdje je čekala Helena. Sjela je i odvezao sam ih kući, ai ja sam se potom zaputio svojoj. Kada sam došao počeo sam se raspremati, a ona mi je stigla poruka s nepoznatog broja u kom je pisalo, morat ćemo završiti započeto srce, u potpisu big boobs. To je bila Zorana, to večer sam ga još jednom izdrkao i zaspao misleći na devojkinu rodicu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija