Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dianin loš odabir

Razveden sam već par godina, jer me žena ostavila zbog mlađeg, a onda i njega zbog.. koje li ironije.. zbog mlađeg. Samo ona nije postajala mlađa iako me odrala u brakorazvodnoj parnici zbog mog odvjetnika, za kojeg sam tada saznao da je i on mutio sa njom, pa je imala dovoljno za plastične kirurge da ostane prividno mlada.
Uglavnom, ja sam zadržao ogromnu kučerinu, pa sam odlućio iznajmljivati prizemlje, a ja sam stanovao na gornjem katu. Imao sam dobar posao koji mi je donosio solidne prihode, pa sam odlučio da se više neću upetljati u brak, te sam se bacio na veze za jednu noć ili u slučaju Ree, postao prijatelj, pa smo se sada znali neobavezno poseksati barem jednom tjedno. Inače Rea je bila opsjednuta dobrim seksom, a mijenjala je muškarce svaku večer, jedino sam ja bio počašćen povremenim seksom i nakon prvog susreta. A rekla mi je da je to zbog veličine mog kurca, koji ju je ispunio potpuno, a valjda je znala šta priča jer je jednom imala seks sa trojicom istovremeno, pa ih je nakon dva sata poslala kući jer je nisu zadovoljili.

I tako sam ja imao povremeni seks sa Reom, a sad sam već dvije godine imao podstanrku Dianu. Bila je, do nedavno, samohrana majka dvije curice. A bivši ju je ostavio kad je ostala u drugom stanju sa drugom. Tada je živjela kod frendice, jer su je se starci odrekli nakon prve trudnoće, a stari joj je bio u dobrim odnosima sa bivšim. Onda je morala otići od frendice i sad je dvije godine kod mene, a prije par mjeseci je rodila treče, sina, pa ju je sad i taj ostavio, tj nestao je kad je platila njegove sudske kazne, jer je tip bio probisvjet. I sad sam ju pozvao kod sebe na kavu, a htio sam porazgovarati sa njom o stanarini jer nije platila već šest mjeseci, tj od kako je rodila. Uspavala je malog, a klinke su bile kod njene stare, pa je došla do mene. Diana je bila niska, oko 160 cm visine, velikih sisa i sad nakon poroda, poveće guze. Inače je radila kao konobarica u nekom kafiću, pa se i oblačila u skladu sa time. Dekoltei do pupka, te minice i uske tajice su joj bili obavezna garderoba, a znam da ju je i gazda pokušao izjebati, ali su neki gosti uskočili, te njegova žena, pa se poslije držao dalje od nje.

- Dobar večer.. -pozdravila je tiho i gledala me onim svojim prodorno plavim očima.
- Hej Diana, uđi.. -rekao sam veselo i pokazao u dnevni- Sad će kavica. Jesi možda za nešto uz kavicu, nešto žestoko ili.. ?
- Neee.. još dojima, ali bi mogao mali Jeger -rekla je i nekako se sramežljivo nasmijala.

Ja sam se uskoro vratio sa kavom, bocom Jegera i dvije čašice, pa smo razgovarali o svemu i svačemu, a onda polako došli do njenih problema. Bilo joj je jako neugodno zbog stanarine, ali sam ju shvaćao pošto je bila na porodiljnom, a onaj klipan ju je ostavio. Inače, bio je par godina mlađi od nje, a Diana je imala trideset godina. Uto me je šokirala, jer se njena ruka našla na mom kurcu, pa me pogledala i tiho rekla:

- Ovo shvatite kao garanciju da ću Vam platiti.. -nisam stigao reči ništa, a njeni prsti su vješto izvukli moj kurac iz hlača i onako mlohavog ga je strpala u usta.

Gledao sam ju, ali jednostavno nisam reagirao već sam se prepustio. Kao da je profesionalna porno glumica digla mi je kurac i uskoro se borila sa njegovom veličinom. Ali se nije micala već ga je zdušno gutala do grla, a usnama mibje slinila po jajima. S obzirom da je Rea već par mjeseci u Njemačkoj, a neće je biti tako skoro, jaja su mi bila puna, pa sam nakon desetak minuta Dianina obrađivanja svršio u njeno grlo. Skoro se zadavila kad su mlazevi počeli šibati u nju, ali se nije micala i sve je stoički gutala. A kad sam se prestao trzati odmakla je glavu i oblizala ga cijelog, pa se odmakla čudeći se kako još stoji. Ja sam ustao i otišao poluspuštenih hlača i gaća, te tvrdog kurca do ormara i iz ladice izvukao paket kondoma, te se okrenuo:

- Kao što si rekla, ovo je kao predujam, pa da povećamo iznos, ha?

Gledala me i onda samo kimnula glavom, a ja sam joj prišao i pružio joj kondom, te ga je otvorila i navukla na kurac, zatim sam ju podigao i skinuo joj majicu, te donji dio trenirke i gaćice, koje su uzgred budi rečeno, bile sasvim mokre. Sise su bile stvarno ogromne za njenu građu, a sad i natečene od dojenja, pa ih nisam dirao već lagano pomazio. Rekao sam joj da klekne i okrene mi guzu. Čućnuo sam i počeo joj lizati picu i šupčić dok je ona uzdisala i trzala se, a onda sam se uspravio i namjestio kurac omotan kondomom na ulaz u njenu picu i gurnuo joj ga odmah do kraja. Zajecala je, a ja sam ju primio za bokove i počeo se zabijati u nju, dok je njena guza lupkala po mom trbuhu u ritmu zabijanja. Nije joj trebalo dugo i uskoro se grčila u orgazmu, te stenjala i jecala zabijajući nokte u naslon trosjeda. Ja sam držao tempo i zabijao joj ga do jaja u picu dok nisam po drugi put svršio puneći ovaj put kondom.

Kad sam ga izvukao i skinuo kondom s njega, dao sam ga Diani da ga obliže i očisti od sperme. Tada smo se obukli, popili kavu do kraja i po još jedan Jeger, a onda je otišla.

Od tada sam ju jebao barem jednom tjedno, a nakon nekog vremena je dobila i u guzu, te je shvatila da obožava analni seks. Nastavili smo naše druženje još dugo nakon toga, a više nismo koristili niti zaštitu. Oprostio sam joj dug, našao joj dobrog odvjetnika i sad je riješila pitanje alimentacije od oba bivša muža ili dečka, šta su joj već bili. Ovo četvrto koje čeka je moje, ali sam joj odmah rekao da neće biti nikakve svadbe, ali da je moje sve i njeno, te da ću joj se pobrinuti i za ostale klince. A tako je i bilo, a ja sam dobivao fantastični seks od mini sex bombe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija