Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Digodilo se poslije rođendanske proslave

Bila sam na rođendanu. Trebao je to biti tematski parti s temom zlatnih dvadesetih i dala sam sve od sebe pogoditi temu. Znala sam da su druge petljale tjednima, a ja sam jednostavno naručivala skupe stvari. Nosila sam sofisticiranu krem čarlston haljinu s dugim čelično plavim resama. Bez resica bi prošla kao mini haljina. Imitacija skupe krznene lisice i dugačka biserna ogrlica bili su privlačni, lijepi dodaci. Obvezna je bila perika s bubi krojem , poduprta pernatim trakama. Preko crno-bijelih retro salonki nosila sam čarape sa seksi šavom. Ispod odjeće nosila sam kvalitetno, bezobrazno skupo donje rublje. Moje bijele svilene gaćice tanke kao flis papir bile su samo reda radi na guzi. Povuci jednom i gaćice bi pale na pod, baš onakve kakve volim.


Točno u 19 sati stala sam pred Tanjina vrata i pozvonila.

Bilo nas je četvero, bile su tu još i Magdalena i Sanja. U pravilu se pričalo o „tko s kim, gdj, kada i zašto“, muškarcima i prije svega piću. Na terasi smo pile pjenušac, a nakon prve boce Tanja je iz torbe koju je ponijela, izvadila bocu apsinta. Uz najavu apsint se točio i pripadao svakom pravom tulumu u dvadesetim godinama. Nisam voljela apsint i mogla sam smanjiti količinu na minimum. Poznavala sam njegove učinke. Bilo je to jako alkoholno piće koje vas je jako opilo. Nakon što je ispražnjena polovica boce, ispražnjena je i druga boca pjenušca.


Na terasi je postalo glasno i susjed je ljubazno pitao može li tiše. Tanju je nazvao "dušo", a nakon što smo on i mi ušli unutra, ispričala nam je o svom susjedu. Još ga nije uspjela povaliti. Pokušala je nekoliko puta bezuspješno.

Ali vjerovala je da bi to kad-tad mogla riješiti. U pol deset boca apsinta je bila prazna kao i 3 boce pjenušca. Magdalena i Sanja su se pozdravile i uz poprilične probleme oteturale prema vratima. Otišle su uzeti taksi.


Za razliku od Tanje, bla sam gotovo trijezna. Bila je pijana. Htjela je seks, skinula se i pala. Besmisleno je tražila uokolo i našla ispunjenje u glasnoj glazbi. Stišala sam glazbu i pokušao je održati tihom. Besmisleno je brbljala sa mnom 15 minuta, a jezik joj je postajao sve teži i teži. Otišla sam na WC. Pojačala je glazbu izuzetno glasno. Htjela sam se vratiti kad je susjed pokucao na vrata. Otvorila sam vrata, a on je bio ljut. Želio je znati što se događa. I sama sam bila iznervirana i ubrzo sam rekla da mu susjeda nije dobro. Za 5 minuta će zaspati i bit će tiho.

Zatim sam mu zalupila vrata pred nosom. Domaćica je ležala ispred glazbenog sustava i spavala. Bilo je tiho i ja sam je nespretno podigla na kauč, malo počistila, ponovno provjerila kako je, obukla se i izašla iz stana.


Susrela sam susjeda ispred stana. Bio je zdepast, zgodan muškarac, star možda 50 godina. Ispričao mi se zbog tona i ja sam također zažalila zbog svog tona. Zatim sam se okrenula da odem, ali krajičkom oka sam vidjela veliku izbočinu na šlicu njegovih hlača. U hodsu sam se okrenula i gledala ga. Pogledi su nam se susreli i on se nasmiješio. Prišla sam mui hrabro ga uhvatila između nogu. Iznenadiolasam se kada sam otkrila da je njegov kurac bila mlohava kvrga. Činio se vrlo dobro raspoloženim i nacerio mi se gestom dobrodošlice pozivajući me unutra.
Zvao se David, otišli smo ravno na terasu i nije mi trebalo ni minute da mu otkopčam hlače. Vrlo dugačak, tanak penis visio je na hladnom vjetru, s neobično velikim glavićem na vrhu. Kao divovska gljiva. David je počeo govoriti, ali ja sam držala kažiprst na njegovim usnama kako bi ušutio.


Izvadila sam lubrikant iz torbice, uzela malo između kažiprsta i palca i opčinjeno masirala njegov debeli glavić. Kurac mu se ukočio, postao tvrd i vlažno svjetlucao u polumraku. Nisam se mogla zasititi njegovog veličanstvenog penisa. Muškarac je bio svijetle puti, a penis mu je blistao poput bijelog mramora nakon pljuska. Testisi su mu bili mali, obrijani kao i cijelo međunožje i stršali su poput dva mala oraha ispod njegova blistavog penisa. Zatim sam izvadila kondom i vješto ga navukla na njegovu letvu.
Zadovoljno zagunđao, pogledala sam ga i oblizala usne. Činilo se da razumije i gurnuo je zdjelicu naprijed. Sagnula sam se kako bih uhvatila njegov ispupčeni glavić svojim duboko crvenim, vlažnim usnama. Moje su usne polako klizile po njegovom debelom glaviću. Super osjećaj je bio usnama osjetiti tako debeli glavić. Igrala sam se s njim ritmičkim pokretima usana i jezika. David je zastenjao, a ja sam progutala njegov kurac koliko sam mogla. Kao da sam u ustima imala ogromnu dugotrajnu lizalicu s tankom drškom. Svidjela mi se lizalica i marljivo sam lizala masni glavić, posebno rub, što je on popratio stenjanjem i dubokim režanjem.


Penis mu je bio ispupčen i uspravan. Podignuo me, pogledao moju suknju i okrenuo me. Zatim me nježno gurnuo dolje, posegnuo ispod moje suknje i povukao mi gaćice prema dolje.

Imao je moju pičku kao na tanjuru i zabio je svoj kažiprst i srednji prst duboko u nju. Zatim je provjerio rezultat. Okrenuo se prema meni i spustio haljinu, vješto otkopčao grudnjak i začuđeno pogledao moje debele bradavice. Zbog bradavica sam trpjela dosta ismijavanja dok nisam shvatila kakav učinak imaju i na muškarce i na žene.


Pohlepno ih je sisao sve dok nisu svjetlucale mokre i vlažne. Uživala sam u laganom škakljanju bradavica i dahtala dok mi je mijesio grudi kao da ih pumpa. Zatim se ponovno okrenuo i jezikom polizao moju suhu zadnjicu, pa dodirnuo rozetu i prodirao nježno i spretno u moj šupčić. Bila sam vruća i osjetila sam njegov ukočeni kurac dok se trljao o mene. Okrenula sam se i kimnula, pritisnuvši svoju guzicu o njegov punašni, ukočeni, mokri kurac.
On je kimnuo, uzela sam tubu lubrikanta i veći dio gurnula u svoju pičku dok lubrikant nijepočeo izlazit van. Bila sam skroz mokra i masna, a on je svoju debelu glavu stavio na ulaz u moju sklisku pičku. Nježno me stisnuo i pritisnuo kurac uz moju guzu. Hvata me za ramena snažnim rukama i pojačava pritisak svoje kite na moju pičku. Golemi glavić skliznuo je u moju usku mokru rupicu poput debele lopte. Nisam mogla disati, a on me sada čvrsto uhvatio za zdjelicu. Njegov je glavić prodro dublje u mene i mogla sam osjetiti kako mi se mišić sfinkter ponovno opušta i kako mišići moje pičke kao rukom obuhvaćaju njegov kurac.


Tijelo kurca bilo je tanko u odnosu na glavić, pa sam intenzivno osjećala kad je njegov glavić prošao prvu prepreku, odahnula sam. Zatim je, uz zvukove srljanja, polako izvukao kurac do vrha glavića.

Jasno sam ga osjetila u sebi. Polako je povećavao pritisak i moja pička kao da je odahnula kad ga je izvlačio. Glavic mu je skliznuo van uz zvuk „plop“. Glasno je zastenjao otegnuto "oooooo". Teško sam udahnula i istisnula ostatak maziva u svoju rupu i na njegov glavić prije nego što je ponovno ušao.


Ovaj put mu je moja pohlepna pička kao gladna usisala glavić. Teško sam zastenjala pa zacvilila glasno. Sada je brže gurnuo svoj moćni penis duboko unutra i brzo ga izvukao uz pucketajući zvuk. Polako sam gubila kontrolu. Jebao me bez daha, sve jače i jače. Onda me je maznuo tri puta tako jako da sam vidjela sve zvijezde vikala na sav glas i on je vikao. Rupa mi je gorjela, grčila sam se i tresla i željla sam da me napuni i ugasi požar. Pri četvrtom naletu uz glasan urlik osjetila sam kako šprica u mene i puni me.

Kad se ispraznio izvukao ga je van i vidno umoran i iscrpljen i sjeo na stolicu, a ja sam pala na kauč. Kad sam malo došla k sebi ustala sam, skupila svoje stvari i krenula prema njemu. Pogledala sam ga, poljubila i namignula mu.


Zatim sam brzo izašla iz stana, kao pijana oteturala na ulicu, zaustavila prvi taksi da me odvezem ravno do mog stana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija