Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dilerova žena

Vrata mi otvara, ogrtač je naravno otkopčan, ona se od napaljenosti. Govori mi hajde ulazi da ti dam paketić i ja izgubljen ulazim unutra prilazim stolu povučem liniju i lagano joj pridjem. Ona mi govori ti si prvi koji mi je prišao ovako goloj, svi se plaše mog muža i odma odlaze. Plašim se i ja ali ovakvu brutalnu stariju pičku ne bi propustio.

Kako sam to izgovorio, ona baca ogrtač sa sebe i govori "ja sve ovo vrijeme hoću da me neko jebe gdje si do sada bio". Hvatam je za crnu mokru kosu povaljujem je na stol i tu počinjem da je izluđujem. Od vrata sam počeo i došao do desne sise i čujem kako mi govori stavi ga više. Svlačim šorc noge joj raširim, a njena dlakava pička (Hairy) sija i čeka metak da primi. Stavljam joj ga isto auto u garažu, a ona se toliko napalila da je samo proklizao u nju.

Glasno viknula "aaaaj evo ga" ne moraš odma brutalan biti kazala je. Nisam brutalan samo si se brutalno izrazila, a uostalom bitno je da je on u tebi. Tu je počela nezaboravna jebačina, toliko joj je dobro bilo da se cijedilo niz moja jaja. Onda je prebacujem na krevet ne vadeći ga iz nje i nastavljam je trpat, a u kući se samo čuje njeno vrištanje puno zadovoljstva. U tome svemu vadim ga iz nje, rukama raširim njene noge koliko god su mogle i glavu obaram prema usijanoj pički i počinjem jezikom da je maltretiram. Ona uzima tanjir sa stola s kokainom i povlači jednu liniju, zatim drugu i uzdiše govoreći tiho "jao"nikad mi nije bolje bilo ..


A ja sam se toliko uživio da je dovedem do ludila, ne razmišljajući da mogu ostat bez života. Nije me zanimalo što je to žena jednog od najopasnijih kriminalaca u gradu.

Ali sreća pa bio na putu u Albaniji pa sam imao sve vrijeme svijeta. Nju onakvu s 40 godina, sa onim velikim sisama (Huge tits) i usijanom dlakavom (Hairy) pičkom nisam htio propustiti.


Lagano pičku prestajem lizat sjedam na krevet, ona me obara penje se na mene uzima ga i sama sebi ga stavlja u pičku. Govori mi ne žali me poderi me da ne mogu hodat, dodaje mi tanjir s kokainom, a ona se nabija koliko god može jače. Gledajući nju šta radi, ne obraćam pažnju šta ja radim povlačim jednu liniju i za njom ne znam ni ja više koliko. Osjećam kako sam pretnuo i tada ostavljam tanjir na stol hvatam je snažno za kukove i brutalno da je jebem. A ona vrišti govoreći nemoj nikad prestat, sisetine mi glavu opkolile, a jezik odma leti u odbranu pa liže bradavice. Ona se malkice trese i dobrote govoreći "aj evo ga" i vrisnu preglasno da su nas mogle ćut komšije.

Nastavlja govorit "aj aj svršavam", takvu toplinu da se slijeva preko kurac dok je on i pički nisam nikad doživio. Počinjem onda još jače da je jebem i skače s kurca uzima ga ustima i počinje ga pušit, a ja je držim za kosu i nabijam je koliko god mogu. Opet uzimam tanjir povlačim još par linija, povučem je za kosu okrenem je s guza joj pridjem i stavim ga, nastavljam opet brutalnim tempom. Pucaju jaju od njene guzove kao da uskrst, a ona mi govori "uspori malo raznosiš me". Ali ja ne prestajem, govorim joj "šuti i primaj". Onda sam malo smanjio da zraka uzme, a onda je povaljujem opet krevet na bočnu stranu opet joj ga stavljam i hvatam rukama za njene velike sisetine i nastavljam da je jebem.


U jednom trenutku ona vrišti i okreće glavu prema meni i govori mi "šta si popio viagru, kamagru ili si oboje ? " jebeš me već 2 sata bez prestanka.

Govorim joj da nisam ništa popio, samo se puno linija povuko i da to ne pijem. Opet ona preglasno vrisnu "ajj svršavam opet", ona vrelina po kurcu ide, a u meni se još veći djavo probudi. Već dva puta svršavam na kurcu, to nisam doživjela u životu govoreći to usta joj se tresu koliko joj je dobro. Tada nisam znao koliko sam već tu, dok me nije rekla da je jebem već 2 sata.


Akcija se nastavila bez obzira na ta dva sata, dok ona nije doživjela prvi onaj brutalni orgazam govoreći "ajjj šta je ovo noge mi se oduzimaju". Tada sam izvadio malo kurac iz nje, jer sam sav mokar bio. Ona uzima cigaretu pali hvata me jednom jednom rukom za kurac i počinje ga opet pušit govoreći "svrši više, ako me budeš nastavio jebat past ću nesvijest". Ona ga je cjedila 20 minuta profesionalno, ali nisam uspio svršiti.
Međutim uhvatim je za ruku povalim je na leđa, noge joj opet raširim stavim joj ga opet do kraja i nastavim brutalnim tempom. Ona me grebe noktima po tjelu hajde više svrši ne mogu, aj sad ću past u nesvijest "ajjj evo gaaa" opet doživljava orgazam oči joj kolutaju i opet govori gotova sam. U tom trenutno kako se počela gubit, bio sam se i prepao malo. U toj močvari (pička) nisi mogao da ne svršiš, u roku od dvije minute i ja sam krenuo svršavat. Hladno mi je rekla ne moraš ga vadit, naravno nisam ni vadio, napunio sam je. Ona kako je ležala tako se nije pomjerila 20 minuta, a ja kurac toliko nisam iz nje izvadio. Samo smo ležali i u plafon gledali.


Nakon 20 minuta uzima ona telefon i pogleda me, sve i jednom ću drugarici ovo ispračat, nisam ovo nikad doživjela momak nisi normalan.

Izvini, a kako se ti zoveš "ja sam Marina", a ja sam Haris (smijanjeeee). Moj muž me nikad nije duže jebavao od 10 minuta, a ni jebač duže od 20 minuta. Odlazi ona na kupanje ja se lagano počinjem oblačit da idem.


Izlazi iz kupatila i daje mi paketić kokaina đabe itraži mi broj telefona i ja odlazim kroz vrata. Ujutro kad ustao jaje su me toliko bolila da sam htio plakat. Od tada nikada više nisam išao kod toga dilera, ona me je zvala nisam htio doći. Međutim smo se našli jednom slučajno, ali je imala ciklus mjesečni. Ona se kasnije razvela od svog muža, nekad se javi iz daleke Švedske.


Tada sam to doživio i s tako brutalnom kurvetinom i ja mislim da neću više nikad ..


Savjetujem "par linija i čuda činiš" 😋

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija