Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Direktor

Ocjena: 1

Ime mi je Ana, imam 30godina i u ovoj firmi radim već 5godina. U braku sam zadnje tri godine. U te tri godine jednom sam prevarila muža i to sada debelo plaćam. Prije dvije godine posexala sam se sa tadašnjim pripravnikom. Direktor firme nas je vidio i fotografirao. Par dana od tog sexa pozvao me u svoju kancelariju i pokazao mi fotografiju mene u kancelarijskoj stolici kako pušim mladom kolegi. Propadala sam u zemlju. Preklinjala sam ga da to nikome ne pokaže i da me ne otpusti. Rekao mi je da se takve stvari ne smiju dogadjati u firmi.. . kada on ne učestvuje u njima. Ja sam ostala bez riječi šta je to trebalo značiti.
-Ana, ti si lijepa žena. Ne treba ti balavac, ako već nisi zadovoljna sexom kod kuće, bar nadji nekog iskusnog da te izjebe kako treba.

- direktore, nije baš tako.. ja..
- nije važno Ana. Tebi očito treba sex, a meni.. . meni nekada treba promjena i sex po mojim pravilima.

Online dopisivanje i erotske ispovijesti i doživljaji s našim članovima?

Dok je to govorio odmjeravao me od glave do pete.
A u meni je bujala oluja. Nisam željela da varam muža, volim ga. Pripravnik je bio trenutni hir. Posvadjala sam se s mužem a pripravnik je balio za mnom od kad je došao.
-Ana, dogovorit ćemo se.
Rekao je.
Nisam se usudila pitati šta to treba da znači, kakav je to dogovor, pa sam šutila i pustila ga da nastavi.
- Kao što rekoh ti si lijepa žena, i odavno želim da vidim šta se krije ispod te odjeće.. .
Još uvijek sam šutila, pa je nastavio.
-nikome neću pokazati ove fotografije, ali od sad ćeš da se sexas sa mnom gdje god ja želim, kad god želim i kako želim.
Suze su mi potekle niz obraze, bez obzira koliko se trudila, nisam uspjela da ih zaustavim.
-molim vas, ne radite to. Znate da imam muža a i vi ste oženjeni, mogao bi neko da sazna.. .
-nisi o tome mislila dok si gutala kurac onog balavca!
- ali to je bila greška, molim Vas.. .
- Ana, donesi odluku do sutra. Ako pristaješ, kada svi odu dodji u moju kancelariju. Ako ne ujutro predaj otkaz i idi kući, čekaj poštu sa svojim slikama.
Nakon tih riječi izašao je iz kancelarije a ja sam ostala da plačem i mrzim sebe, njega i proklete pogrešne odluke.

Noć nikada nije bila duža, ja nisam imala izbora znala sam da moram pristati na njegove ucjene. Dan je bio još gori, radila sam a nisam znala šta, jer nisam znala šta me čeka kasnije. Kada je došao kraj radnog vremena, u meni je sve drhtalo. Otišla sam do njegove kancelarije i pokucala.
- udji, Ana.
Začulo se iza zatvorenih vrata.
Ušla sam sa suzama u očima, nisam željela da me vidi takvu, ranjen u, sa bijelom zastavicom.. .
Sjedio je u svojoj fotelji i smješkao se.
Ubiti, on fino izgleda. Muškarac od 40godina koji vodi računa o svom izgledu, uvijek u odijelu, sa pokojom borom oko očiju i sijedom iznad ušiju. Poprilično markantan i privlačan. Ali ja ovo nisam željela, ne ovako, ne da moram.. .
-odlična odluka Ana.

Rekao je sa osmijehom. Ustao i došetao do mene. Kružio je oko mene odmjeravajući me i cereći se. Gledala sam u vrhove svojih štikli i šutila.
Uzeo je jednu od stolica i sjeo ispred mene.
- raskopčaj košulju.
Naredio je. Drhtavim prstima sam lagano otkopčavala dugme po dugme. Kada sam je otkopčala do kraja, zastala sam i čekala narednu naredbu. Prišao mi je i svukao mi je s ruku, te je pala na pod.
Gutala sam još suza.. .
Prelazio je prstima preko naramenica i ruba košarica grudnjaka. Cijela koža mi se ježila.
Imam solidnu trojku, čvrste su i dignut.
Odjednom me kroz grudnjak čvrsto stisnuo za bradavicu te sam uzdahnula.
-tako volim, želim da te čujem. Djaba glumiš nevinost, uskoro ćeš da vrištiš na mom kurcu i jedva ćeš čekati da te pozovem.

Mrzila sam ga zbog tih riječi, jer sam duboko u sebi znala da je upravu. Sve to je govorio dok mi je prstima stiskao bradavicu. Izdajice su se ukrutile što je njemu izmamilo još jedan osmijeh. Prošao je iza mene i naglo povukao grudnjak ka dole te ih on je uzeo u svoje ogromne šake i mjesio, pritisnuvši svoj kurac uz moju guzu. Bio je ogroman. Takav definitivno nikad nisam osjetila, čak sam se i bojala. Uništiti će me. Toliko mi je stiskao sise da me boljelo te sam ispustila par uzdaha.
-mmm već ti se svidja?
Rekao je naglo me gurnuvši preko stola.
Sada sam još bolje osjećala kurac na svojoj guzi. Sise i lice su mi bile na hladnom kancelarijskom stolu. Jednu šaku je držao na donjem dijelu mojih ledja dok mi je drugom klizio uz nogu zadizuci mi suknju. Gačice je pomaknuo u stranu, te mi je prešao prstima duž cijele pičkice i guze. Onda sam začula i otvaranje šlica. Izvadio je svoju batinu i prešao njime par puta. Ukočila sam se, znala sam da je to to. Naglo mi ga je sjurio cijelog u pičkicu.

Vrisnula sam i zaplakala. Nikada nisam primila toliki komad, boljelo me je strašno. Polizao mi je uho i šapnuo mi: - nikada nisi primila ovoliko? Hahha. Nakom mene, taj njegov mali kurčić ti više nikad neće biti dovoljan. Molit ćeš da te zovem, inače ćeš da budeš frustrirana i nedojebana hahha.
- jebi se! ! ! Rekla sam kroz suze.
- haha a neee draga, radije jebem tebe i Ovo je samo početak.
Rekao je te ga izvukao i ponovo sjurio u mene.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina