Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Direktor

Ime mi je Ana, imam 30godina i u ovoj firmi radim već 5godina. U braku sam zadnje tri godine. U te tri godine jednom sam prevarila muža i to sada debelo plaćam. Prije dvije godine posexala sam se sa tadašnjim pripravnikom. Direktor firme nas je vidio i fotografirao. Par dana od tog sexa pozvao me u svoju kancelariju i pokazao mi fotografiju mene u kancelarijskoj stolici kako pušim mladom kolegi. Propadala sam u zemlju. Preklinjala sam ga da to nikome ne pokaže i da me ne otpusti. Rekao mi je da se takve stvari ne smiju dogadjati u firmi.. . kada on ne učestvuje u njima. Ja sam ostala bez riječi šta je to trebalo značiti.
-Ana, ti si lijepa žena. Ne treba ti balavac, ako već nisi zadovoljna sexom kod kuće, bar nadji nekog iskusnog da te izjebe kako treba.

- direktore, nije baš tako.. ja..
- nije važno Ana. Tebi očito treba sex, a meni.. . meni nekada treba promjena i sex po mojim pravilima.
Dok je to govorio odmjeravao me od glave do pete.
A u meni je bujala oluja. Nisam željela da varam muža, volim ga. Pripravnik je bio trenutni hir. Posvadjala sam se s mužem a pripravnik je balio za mnom od kad je došao.
-Ana, dogovorit ćemo se.
Rekao je.
Nisam se usudila pitati šta to treba da znači, kakav je to dogovor, pa sam šutila i pustila ga da nastavi.
- Kao što rekoh ti si lijepa žena, i odavno želim da vidim šta se krije ispod te odjeće.. .
Još uvijek sam šutila, pa je nastavio.
-nikome neću pokazati ove fotografije, ali od sad ćeš da se sexas sa mnom gdje god ja želim, kad god želim i kako želim.
Suze su mi potekle niz obraze, bez obzira koliko se trudila, nisam uspjela da ih zaustavim.
-molim vas, ne radite to. Znate da imam muža a i vi ste oženjeni, mogao bi neko da sazna.. .
-nisi o tome mislila dok si gutala kurac onog balavca!
- ali to je bila greška, molim Vas.. .
- Ana, donesi odluku do sutra. Ako pristaješ, kada svi odu dodji u moju kancelariju. Ako ne ujutro predaj otkaz i idi kući, čekaj poštu sa svojim slikama.
Nakon tih riječi izašao je iz kancelarije a ja sam ostala da plačem i mrzim sebe, njega i proklete pogrešne odluke.

Noć nikada nije bila duža, ja nisam imala izbora znala sam da moram pristati na njegove ucjene. Dan je bio još gori, radila sam a nisam znala šta, jer nisam znala šta me čeka kasnije. Kada je došao kraj radnog vremena, u meni je sve drhtalo. Otišla sam do njegove kancelarije i pokucala.
- udji, Ana.
Začulo se iza zatvorenih vrata.
Ušla sam sa suzama u očima, nisam željela da me vidi takvu, ranjen u, sa bijelom zastavicom.. .
Sjedio je u svojoj fotelji i smješkao se.
Ubiti, on fino izgleda. Muškarac od 40godina koji vodi računa o svom izgledu, uvijek u odijelu, sa pokojom borom oko očiju i sijedom iznad ušiju. Poprilično markantan i privlačan. Ali ja ovo nisam željela, ne ovako, ne da moram.. .
-odlična odluka Ana.

Rekao je sa osmijehom. Ustao i došetao do mene. Kružio je oko mene odmjeravajući me i cereći se. Gledala sam u vrhove svojih štikli i šutila.
Uzeo je jednu od stolica i sjeo ispred mene.
- raskopčaj košulju.
Naredio je. Drhtavim prstima sam lagano otkopčavala dugme po dugme. Kada sam je otkopčala do kraja, zastala sam i čekala narednu naredbu. Prišao mi je i svukao mi je s ruku, te je pala na pod.
Gutala sam još suza.. .
Prelazio je prstima preko naramenica i ruba košarica grudnjaka. Cijela koža mi se ježila.
Imam solidnu trojku, čvrste su i dignut.
Odjednom me kroz grudnjak čvrsto stisnuo za bradavicu te sam uzdahnula.
-tako volim, želim da te čujem. Djaba glumiš nevinost, uskoro ćeš da vrištiš na mom kurcu i jedva ćeš čekati da te pozovem.

Mrzila sam ga zbog tih riječi, jer sam duboko u sebi znala da je upravu. Sve to je govorio dok mi je prstima stiskao bradavicu. Izdajice su se ukrutile što je njemu izmamilo još jedan osmijeh. Prošao je iza mene i naglo povukao grudnjak ka dole te ih on je uzeo u svoje ogromne šake i mjesio, pritisnuvši svoj kurac uz moju guzu. Bio je ogroman. Takav definitivno nikad nisam osjetila, čak sam se i bojala. Uništiti će me. Toliko mi je stiskao sise da me boljelo te sam ispustila par uzdaha.
-mmm već ti se svidja?
Rekao je naglo me gurnuvši preko stola.
Sada sam još bolje osjećala kurac na svojoj guzi. Sise i lice su mi bile na hladnom kancelarijskom stolu. Jednu šaku je držao na donjem dijelu mojih ledja dok mi je drugom klizio uz nogu zadizuci mi suknju. Gačice je pomaknuo u stranu, te mi je prešao prstima duž cijele pičkice i guze. Onda sam začula i otvaranje šlica. Izvadio je svoju batinu i prešao njime par puta. Ukočila sam se, znala sam da je to to. Naglo mi ga je sjurio cijelog u pičkicu.

Vrisnula sam i zaplakala. Nikada nisam primila toliki komad, boljelo me je strašno. Polizao mi je uho i šapnuo mi: - nikada nisi primila ovoliko? Hahha. Nakom mene, taj njegov mali kurčić ti više nikad neće biti dovoljan. Molit ćeš da te zovem, inače ćeš da budeš frustrirana i nedojebana hahha.
- jebi se! ! ! Rekla sam kroz suze.
- haha a neee draga, radije jebem tebe i Ovo je samo početak.
Rekao je te ga izvukao i ponovo sjurio u mene.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija