Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Direktor II

-jebi se! ! ! Rekla sam kroz suze.
- haha a neee draga, radije jebem tebe i Ovo je samo početak.
Rekao je te ga izvukao i ponovo sjurio u mene.

Suze su lile niz moje lice što od ljutnje jer sam se dovela u ovu situaciju, što od bola. Imao je ogroman kurac, kojim je rovario po mojoj pičkici.
Uhvatio me za sise i jako ih stiskao dok se snažno zakucavao u mene. Vrtio mi je bradavice i ljubio me po vratu i ledjima. Bila sam nemoćna, ali svakim ubodom bol se smanjivala. Snažno mi je povukao kosu unazad, tako da sam izvila ledja.

-pogledaj, pogledaj kako si divna kuja i kako te dobro jebem.

Rekao je pokazavši na naš odraz u prozoru. Slika je izgledala kao iz porno filmova. Moja zadignuta suknja, sise koje se klate, otvorene usne i suze na licu. A on sa osmijehom na licu sve jače i jače se zabija u mene. Na neki način je čak bilo i erotično. Bez obzira koliko bila ljuta i ponižena moje tijelo je počelo da odaje da mu se svidio prizor. Bradavice su mi se još više ukrutile i počela sam da vlažim, a to nisam željela! ! !

-gledaj, gledaj on te ovako nikada neće jebat.
Rekao je te me ošamario po guzi.

- aaah
Nisam mogla da suzdržim uzdah.

-svidja ti se aa?
Rekao je, te nastavio da niza šamare po mojoj guzi.

-ah.. ah.. ah

Svaki šamar sam morala da popratim vriskom. Guza mi je gorila. Usporio je tempo, izvukao svoj ogromni kurac skroz do kraja, a potom se naglo zabio do kraja.

- aaah.. . Vrisnula sam

On je nastavio da ponavlja, sporo izvlačenje i naglo zabijanje.

-ah.. ah.. ah.. ah

A ja sam nastavila da vrištim, svaki put kad bi ga zabio u mene. Imala sam osjećaj da mi dolazi do želuca.

Odjednom me jako povukao i bacio na koljena. Uhvatio me za kosu i prinio svoj ogromni kurac mojim ustima.

-otvori ih, znam da vole kurac!
Naredio je.

Otvorila sam usta a on je počeo da šprica. Nešto mi je otišlo u usta, nešto po licu i sisama.

-aaaaaaah.. . zvuk užitka mu se oteo sa usana.

-progutaj, sve progutaj! Mnogo ćeš se ti još nagutati.

Uradila sam kako je tražio, na šta se on samo nasmijao i stavio svoj, sada mlohavi kurac u gaće, te mi rekao:

- dao bi ti da ga posisaš do kraja, ali uživat ću u potpunom tretmanu tvojih usana drugi put. Bila si odlična, a bit ćeš još i bolja. I da, od sad ne želim da nosiš gaćice na posao.

- ali.. .

-nema ali. Vidimo se sutra.
Rekao je i izašao.

Ostala sam sama, ponižena i izjebana. Dok sam se pokušavala dovesti u red prolazilo mi je kroz glavu kako se ovo neće tako skoro završiti. Dok sam išla do toaleta molila sam Boga da nikog ne sretnem, iako je firma trebala biti prazna ali ipak.. . Uz sav ovaj užas, samo mi je još trebalo da se počne pričati po firmi kako me direktor jebe.
Odraz u ogledalu je bio strašan. Moja crvena kovrdjava kosa je bila još više raščupana no obično, uplakane oči, pogužvana košulja.. .
Moram da se dovedem u red, ne mogu dopustiti da me Stefan vidi ovakvu. Kada sam se uredila najbolje što sam mogla krenula sam kući. Pičkica me jako boljela, uništio ju je. Nadala sam se da će se uskoro naviknuti jer on baš i ne namjerava uskoro završiti s ovim mukama.
U hodniku me dočekao Stefan.
-zdravo ljubavi.
Rekao je i poljubio me.
-zdravo.
Jedva sam procijedila.
- je li sve uredu? Ne izgledaš mi dobro.
-jeste, samo težak dan na poslu.
Rekla sam i otišla da se istuširam. Nadam se da je povjerovao. Morat ću bolje da glumim inače, bez obzira na sav trud, saznat će da me drugi jebe.
Pogledala sam svoju guzu u ogledalu, još uvijek je bila crvena. Prisjetila sam se odraza u prozoru, a u dnu Stomaka sam osjetila trnce. Mom tijelu se svidjela ta slika, a ja sam sebe mrzila zbog toga. Otresla sam te misli iz glave i krenula u krevet. Poslije onakvog sexa i onoliko kurca mom tijelu je trebao odmor.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija