Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Direktorica wellnessa

Već neko vrijeme u zimskom razdoblju išao sam u hotel na wellness kojeg je kupila jedna Turska grupacija. Wellness je bio po najvišim standardima ali turska kupelja bila je kao iz filmova. Velika prostorija sva u mramornim pločama sa velikim toplim kamenim stolom u sredini. Šefica wellnessa bila je Turkinja Alina. Kako je vec nekoliko godina radila u Hrvatskoj dobro he govorila i nas jezik. Bila je jako pristupačna, mogu reći da smo se i sprijateljili i nerijetko popili skupa kavu. Pričali smo o svemu pa je tako znala da imam malu firmu koja posluje sa kruzerima pa me znala pitat da joj ugovorim neki popust.

To se i dogodilo u listopadau poslije sezone kad je po jako povoljnom aražmanu deset dana sa prijateljicom krstarila Mediteranom. Sa tog krstarenja slala bi slike i poruke kako se provodi i uglavnom je sa oduševljenhem govorila o tome. Kad su se vratile u znak zahvale njih dvije počastile su me prijateljskom večerom. Stigla je zima i opet sam krenuo na wellness. Jednu večer došao sam skoro pred zatvaranje samo da se malo rasplivam u bazenu ali Alina je rekla da će ona ostat malo duže pa da mogu i u saunu nakon plivanja.

Isplivao sam se i otišao u tursku kupelju, odvrnuo špine i prostorija se brzo počela puniti parom. Ležao sam na toplom kamenom stolu opuštao se i preznojavao kad sam začuo Alinin glas i ulazak u kupelju. Nisam je vidio od pare dok mi se nije približila. Bila je omotana u turske hamame koji su ubrzo skliznuli sa njenog tijela pa je gola legla do mene. Nekih pet sekundi smo se pogledavali a onda sam svoje usne spustio na njene. Uzvratila je poljubac pa sam ruke stavio na njeno tijelo, klizao i mazio je od sisa do mačkice.

Uživala je i nježno stenjala a onda sam je počeo ljubiti po cijelom tijelu. Lizao sam i ljubio sise i bradavice klizao jezikom stomčićem sve do njene mačkice. Bila je sređena i izbrijana a od pare postala je jako meka i sočna. Imala je usku lijepu ljubičastu smokvicu koju sam pohotno počeo lizati. Uživao sam dok sam jezikom istraživao unutrašnjost njene mokre i tople pičke. Povremeno sam joj lizao i grickao klitića ali bi se opet vračao lizanju pičke. Tad sam na jeziku osjetio njene sokiće, obilno je procirula i nabijala mi glavu da joj sve poližem.

Uživala je a onda me okrenula na leđa počela ljubiti po tijelu sve do kurca. Bila je očarana njegovom veličinom, uzela ga je u ruke i krenula drkati i lizati. Lizala ga je od korjena do glavića, cucla ga pa ga je stavila u usta i žestoko pušila. Osjetila je kako joj kurac pulsira u ustima izvadila ga i popela se na mene. Namjestila je kurac na rupicu i samo sklizla unutra. Držao sam je za bokove, mijesio ljubio i grizao sise a ona je skakala po kurcu i nabijala sve sve jače i dublje. Nakon nekog vremena sklizla je do jaja ostala par sekundi u tom položaju a onda se brutalno počela podizat i spuštati sve dok nije zgrčila lice i uz glasan vrisak počela svršavat na kurcu pa i mene dovela do vrhuncu i punjenja njene pičke.

Srušila se na mene nježno me poljubila pa smo mokri i ljepljivi otišli pod hladnji tuš. Poslije toga ušli smo u mali topli bazenčić. Nastavili smo se maziti dok se ona nije opet počela spuštat dolje i drkati mi i lizat kurac. Bila je željna da je još jednom izjebem. Trpala ga je duboko u usta i nije dugo trebalo da mi se digne i bude tvrd kao kamen. Podigao sam je, naglo okrenuo, stavila je ruke na rub bazenčića, raširila noge i naguzila se. Bio sam joj zguza, kurcom sam joj njezno šamarao guzove, glavićem mazio po rupici a onda sam ga gurnuo unutra.

Opet sam uživao dok sam kurcem prodirao njenom uskom pičkom. Njeni mišići su ga stiskali pa je osjećaj bio fantastičan. Postala je glasna vriskala je a ja sam ga sve jače i jače zakucavao do kraja do jaja. Svaki put kad bi joj ga žestoko nabio poskakivala je a voda je prskala na sve strane. Počela je jako trljat po klitiću i svršavat a ja sam nedugo poslije nje obilje sperme ispraznio u njenu pičku. Izvadio sam ga, ona se okrenula i polizala ga. Uživala je u okusu sperme. Na kraju smo ležali u bazenu i opuštali se.

Rekla je da često maštala da je jebem i da sam premašio njena očekivanja da je ovo bilo fenomenalno. Nisam ostao imun na njene riječi, nahranila je moj ego. Poslije toga nastavili smo naša druženja sve dok jednog dana nije rekla da se vraća u Tursku da je dobila u resortu hotela bolji posao. Alina i njena druženja ostavili su neizbrisiv trag i zaista sam uživao u svakom trenutku koje sam proveo sa njom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija