Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Direktorske povlastice

Radim već godinama u jednoj velikoj firmi i sa svojih 45 sam dogurao do direktora odjela za nabavu, a imao sam 26 zaposlenih u svom odjelu. U braku već godinama i nisam baš pomišljao na neko švrljanje sa strane, a da je bilo prilika, bilo je. Najupornija je bila jedna Marija, koja je bila mlađa od mene dvije godine, zgodna, ali ja jednostavno nisam bio zainteresiran. Baš nekako u vrijeme kad sam postao direktor ona je otišla iz naše firme, pa sam odahnuo jer više nije bilo takvog otvorenog nabacivanja. Bar nije dok nisam upoznao Kristinu.

Kristina je bila žena od 36 godina, udata, ali prava bomba na dvije noge, i to kakve noge. Uvijek je nosila štikle, bez obzira na vrijeme, a na viceve o plavušama bi se samo nasmješila, pa bi dobacila neku kontru, a onda bi se ljudi samo neugodno smješkali, pa se izgubili. Bila je prirodna plavuša, jer nije bilo nikakvih tamnih izrasta, sa dugom kosom najčešće svezanom u rep. Nije imala velike sise, ali ih je kompenzirala zamamnom guzom. Uvijek bi ju kulturno i pristojno pozdravio, a ona se samo smješkala. U zadnje vrijeme sam primjetio da me malo duže pogledava, a kad bi ju pogledao samo bi oblizala usnice direktno me gledajući u oči. Nisam baš obračao pažnju na to, mada sam ponekad kad bih se seksao sa ženom kući zamišljao da ga zabijam Kristini u picu. I možda nikad ne bi bilo ništa da nije bilo tog dana.

Bilo je ljeto i godišnji su nam bili u punom jeku, pa je sva proizvodnja bila na godišnjem, a i dvije trečine mog odjela je bilo na godišnjem. s obzirom da je i glavni direktor bio na godišnjem, ja sam odrađivao njegov dio poslova, pa je to podrazumijevalo i potpisivanje papirologije. Sjedio sam u uredu, a u zgradi je bila mrtva tišina. Uto sam začuo potpetice na hodniku i u sljedećem trenutku su se otvorila vrata i ušla je Kristina noseći potpisnu mapu, pa mi ju ostavila na stolu, a ona se sjela u fotelju točno nasuprot mom mjestu za stolom. Imala je široku crnu haljinu, koja je završavala odmah ispod mišićavih butina, pa kad bi se sjela vidjelo bi se sve. Ja sam sjedio i počeo potpisivati ne obračajući pažnju na nju. Barem ne do strane 4, kad sam ugledao papir sa porukom:

'Želim da me izejbeš na svom radnom stolu i to odmah, jer želim da mi razjebeš picu svojom kurčinom da ne mogu hodati! ! ! '

Podigao sam pogled prema njoj i ugledao ju kako sjedi blago raširenih nogu koje su pružale pogled na njenu picu, tj na gaćice koje su trebale biti tamo, ali nisu. Skrenuo sam pogled sa nje i zgužvao onu poruku, te ju bacio u koš, a onda nastavio sa potpisivanjem. Dotle mi je kurac prijetio da će probiti ove lagane lanene hlače koje sam nosio, ali sam se suzdržavao. Kad sam zatvorio potpisnu mapu samo sam ju ostavio na stolu, a Kristina, pomalo zbunjena mojom reakcijom je zaobišla stol i stala kraj mene, te pružila ruke da uzme mapu, a ja sam u tom trenu stavio ruku na njenu golu nogu i krenuo njom polako prema gore i rubu haljine, dok se ona umirila. Lagano sam ušao pod haljinu, a onda došao do spoja njene noge i guze, pa ju pogladio i lagano prošao prstima između nogu preko njene pice. Samo se stresla, a ja sam polako zadigao njenu haljinu preko njene guze i prošao prstima između njenih guzova, pa sve do pice i lagano prstom ušao u nju. Zadrhtala je, a pica je samo procurila, pa sam malo protrljao prstom do klita i samo se oslonila rukama na stol, a ja sam lagano ustao i otišao do vrata, pogledao van, pa ih zatvorio i zaključao a onda se vratio do nje koja se nije pomakla niti za milimetar. Otkopčao sam hlače i izvukao iz gaća svoj dobrano ukručeni kurac i stao iza nje. Srećom pa je nosila štikle, te joj je pica bila baš u razini mog kurca i polako sam ušao u nju, a ona je samo dahtala kako sam ulazio u nju. Kad je usšlo svih 21 centimetar mog tvrdog i napetog kurca, primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati svom snagom u vrelu i mokru picu. Sad se čulo samo njeno prigušeno stenjanje, šljapkanje mog kurca u njenoj natopljenoj pici i lupkanje mojih jaja po njenim butinama, te pljeskanje njene guze po mojem trbuhu.
Ona se sve više saginjala naprijed i asad joj je guza bila u zraku dok joj je gornji dio tijela bio na stolu po kojem je grebla svojim savršeno izmanikiranim i nalakiranim noktima. Sve jače sam se zabijao u nju dok je ona sve jače dahtala, a onda je prostenjala:

- Želim da me napuniš.. . -malo sam zastao, pa ju upitao.
- Šta si rekla?
- Hoću da svršiš u mene.. -rekla je hvatajući dah, a ja sam se samo iskesio.
- Bez brige, to sam i namjeravao.. -rekao sam i nastavi se zabijati do jaja u njenu picu.

Uskoro je počela svršavati, pa je iz nje curilo kao da je cijev pukla negdje, a onda sam se i ja počeo prazniti, te joj počeo puniti picu svojom pregrijanom i nestrpljivom spermom. Praznio sam se dugo dok se napokon nisam odvojio od nje, a kad sam izvukao kurac, koji je još stajao iako ne onako kao na početku, vidio sam kako je moja sperma krenula iz njene pice pomješana sa njenim sokovima. Polako se uspravila, ali nije spuštala haljinu, već ju je skinula, pa me povela do one dvije fotelje. Sjela je na jednu i počela mi lizati kurac i milovati jaja, pa mi je ubrzo digla kurac, a onda ga počela drkati i sisati glavić, da bi se onda zavalila i raširila noge nudeći mi svoju glatku izbrijanu picu. Spustio sam se na koljena i sagnuo, pa sam joj sad lizao klit i picu skupljajući naše pomješane sokove. Okus njenih sokova i moje sperme me dodatno napalio, pa sam se uskoro namjestio između njenih nogu i ponovo joj ga zabio do jaja u picu. Jednom rukom sam uhvatio jednu njenu sisu i sad sam ju mijesio i stiskao joj bradavicu, a Kristina je samo kolutala očima dok sam se ja zabijao u nju. Ovaj put je trajalo dugo, pa sam nakon desetak minuta odlučio promjeniti pozu, jer me nažuljalo na koljena.
Sad se ponovo naguzila, a ja sam privukao drugu fotelju pa sam se smjestio u nju i sad sam joj ga zabijao s guza. ubrzo je ona svršila, a ja sam nastavio sa jebanjem kao da se ništa nije desilo, pa me naposljetku ona posjela u fotelju, a ona se smjestila meni u krilo i sad se aona nabijala na mene. Ljubio sam joj sise dok je to radila, a onda sam osjetio da mi dolazi i ponovo joj zalio picu spermom. Nakon toga je ostala sjediti na meni dok se kurac nije sam spustio iz njene pice, pa smo ostali malo duže u fotelji.

Nakon toga smo se sredili, a ona mi je samo dala poljubac i otišla van, ali je prije odlaska samo rekla:

- Šefe, mislim da će i sutra biti dosta toga za potpisati.

Samo sam se nasmješio i opušteno se zabalio u svoj stolac, pa se vratio poslu, iako je to bilo dosta teško nakon ovakvog seksa. A kako je bilo drugi dan pisat ću vam u drugoj priči.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija