Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Divan početak dana

Jutro je. Ustajem onako raspoložen , naspavan , nasmijan. Bilo je negdje oko 7:30. Već sinoć sam se dogovorio sa svojim best frendom ići malo u grad , hodati , uživati. Ustao sam, uradio sve što je potrebno , spremio se i krenuo do njegove kuće.. Mislio sam da će sve ići po planu , ali na moju sreću , plan se promjenio .

Pozvonio sam na vrata čekajući prijatelja da otvori , ispred sebe sam ugledao prelijepu djevojku, njegovu sestru. Bila je sva onako čupava , jako slatka , u spavaćici. Bio sam pomalo iznenađen.. Oprosti ako sam te probudio , trebam Adnana , je li budan? . - Ma ne , nisi , ustala sam još prije pola sata. Adnan nije u kući , jutros je odvezao tatu i mamu kod tetke pa će se vratiti. Otkud tebe ovako rano? .. Sav iznenađen , pomalo sretan sam se nasmijao i odgovorio. Dogovorili smo se otići do grada , uzeti nekih stvari , prošetati i tako.. - Opa , a mene niko ne zove?

Nasmijao sam se i rekao , pa ajde , možeš i ti sa nama. - Uđi u kuću da ne stojiš tu , nadam se da će se brzo vratiti. Hoćeš kafu? .. Pa eto , mogla bi. Inače , devojka 22 godine , sise četvorka , savršeno dupe. Oduvijek mi se dopadala , ali nisam joj nikad ništa rekao. - Evo i kafe.. Sad ću nazvati Adnana vidjeti je li blizu.. Na moju sreću , Adnan se zadržao kod tetke na kafi. Popio sam kafu što brže , pričao s njom onako bezze , a onda se otvorio.. - Vidi , ovaj.. Nisam imao hrabrosti prije da ti kažem , sad ću iskoristiti priliku dok smo sami.. Oduvijek si mi se dopadala i uvijek sam maštao o tome kako jebem tvoju divnu guzu.. Nasmiješila se onako jebački i rekla.. - Oh, što smo direktni. Prišla , stavila mi ruku na obraz , pogledala me i rekla. - Mnogo mi se dopadaš. Počela me ljubiti i legla na mene. Bilo mi je divno , u jednu ruku sam bio uplašen da se ne vrati Adnan.. Skinuo sam spavaćicu s nje , ugledao crvene gaćice , gore bez grudnjaka , divne sise. Bacio se na vrat , ljubio , pustio se do sisa , lizao bradavice. Jako je uzdisala i bila je željna kurca. Spustio sam je ispred sebe , kleknula je , otkopčala mi hlače i počela drkati..

Poslije je krenula od jaja prema glaviću. Lizala je moj kurac , a onda tako dobro pušila da me izluđivalo. Ustala je i rekla. - Ajde , jebi me brzo. Može se vratiti.. Bacio sam je na krevet , dogy style. Trljao pičku onako malo dok je bila sva vlažna. Bila je sređena. Uzeo sam kurac , stavio ga i počeo polako. Uhvatio sam je za kukove i ubrzavao. -Jače, molim te . Ubrzao sam koliko god sam mogao da joj pružim dobar sex. - Aah , too , ne prestaj molim te.. Bila je sva napaljena.. - Stavi mi ga u guzu. Sa zadovoljstvom sam pristao. Pljunuo joj šupak , uhvatio za kosu i počeo jebati. Baš jako. - Koliko sam poželila.. Sve jače sam jebao , a ona je sve više imala želju za tim. Promijenili smo dosta poza. Ležao sam na leđima , uzela je moj kurac i namjestila sebi u pičku. Počela je sama da se nabija i baš je imala želju za tim. Skakutala je jako , vrištala , stenjala. Pička je bila sva vlažna , a ja sam uživao.

Poslije je ustala , kleknula ispred mene i počela pušiti. Uhvatio sam je za kosu , nabio joj ga u usta i jako jebao. Baš joj se dopadalo. Legla je na leđa , ušao sam u nju i polako ga stavljao. Htjela je baš lagano da uživa. Uzdisala je dok je kurac ulazio u vlažnu pičku , uživala i govorila kako je oduvijek imala želju da je jebem . Nakon toga imala je želju da joj svršim u usta i da proguta to sve. Na kraju sam ga izvadio iz pičke i svršio u njena divna usta.. Bilo je predivno. Divan početak dana. Poslije smo se često sexali. Pričam u drugoj priči..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija