Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Divan početak dana

Jutro je. Ustajem onako raspoložen , naspavan , nasmijan. Bilo je negdje oko 7:30. Već sinoć sam se dogovorio sa svojim best frendom ići malo u grad , hodati , uživati. Ustao sam, uradio sve što je potrebno , spremio se i krenuo do njegove kuće.. Mislio sam da će sve ići po planu , ali na moju sreću , plan se promjenio .

Pozvonio sam na vrata čekajući prijatelja da otvori , ispred sebe sam ugledao prelijepu djevojku, njegovu sestru. Bila je sva onako čupava , jako slatka , u spavaćici. Bio sam pomalo iznenađen.. Oprosti ako sam te probudio , trebam Adnana , je li budan? . - Ma ne , nisi , ustala sam još prije pola sata. Adnan nije u kući , jutros je odvezao tatu i mamu kod tetke pa će se vratiti. Otkud tebe ovako rano? .. Sav iznenađen , pomalo sretan sam se nasmijao i odgovorio. Dogovorili smo se otići do grada , uzeti nekih stvari , prošetati i tako.. - Opa , a mene niko ne zove?

Nasmijao sam se i rekao , pa ajde , možeš i ti sa nama. - Uđi u kuću da ne stojiš tu , nadam se da će se brzo vratiti. Hoćeš kafu? .. Pa eto , mogla bi. Inače , devojka 22 godine , sise četvorka , savršeno dupe. Oduvijek mi se dopadala , ali nisam joj nikad ništa rekao. - Evo i kafe.. Sad ću nazvati Adnana vidjeti je li blizu.. Na moju sreću , Adnan se zadržao kod tetke na kafi. Popio sam kafu što brže , pričao s njom onako bezze , a onda se otvorio.. - Vidi , ovaj.. Nisam imao hrabrosti prije da ti kažem , sad ću iskoristiti priliku dok smo sami.. Oduvijek si mi se dopadala i uvijek sam maštao o tome kako jebem tvoju divnu guzu.. Nasmiješila se onako jebački i rekla.. - Oh, što smo direktni. Prišla , stavila mi ruku na obraz , pogledala me i rekla. - Mnogo mi se dopadaš. Počela me ljubiti i legla na mene. Bilo mi je divno , u jednu ruku sam bio uplašen da se ne vrati Adnan.. Skinuo sam spavaćicu s nje , ugledao crvene gaćice , gore bez grudnjaka , divne sise. Bacio se na vrat , ljubio , pustio se do sisa , lizao bradavice. Jako je uzdisala i bila je željna kurca. Spustio sam je ispred sebe , kleknula je , otkopčala mi hlače i počela drkati..

Poslije je krenula od jaja prema glaviću. Lizala je moj kurac , a onda tako dobro pušila da me izluđivalo. Ustala je i rekla. - Ajde , jebi me brzo. Može se vratiti.. Bacio sam je na krevet , dogy style. Trljao pičku onako malo dok je bila sva vlažna. Bila je sređena. Uzeo sam kurac , stavio ga i počeo polako. Uhvatio sam je za kukove i ubrzavao. -Jače, molim te . Ubrzao sam koliko god sam mogao da joj pružim dobar sex. - Aah , too , ne prestaj molim te.. Bila je sva napaljena.. - Stavi mi ga u guzu. Sa zadovoljstvom sam pristao. Pljunuo joj šupak , uhvatio za kosu i počeo jebati. Baš jako. - Koliko sam poželila.. Sve jače sam jebao , a ona je sve više imala želju za tim. Promijenili smo dosta poza. Ležao sam na leđima , uzela je moj kurac i namjestila sebi u pičku. Počela je sama da se nabija i baš je imala želju za tim. Skakutala je jako , vrištala , stenjala. Pička je bila sva vlažna , a ja sam uživao.

Poslije je ustala , kleknula ispred mene i počela pušiti. Uhvatio sam je za kosu , nabio joj ga u usta i jako jebao. Baš joj se dopadalo. Legla je na leđa , ušao sam u nju i polako ga stavljao. Htjela je baš lagano da uživa. Uzdisala je dok je kurac ulazio u vlažnu pičku , uživala i govorila kako je oduvijek imala želju da je jebem . Nakon toga imala je želju da joj svršim u usta i da proguta to sve. Na kraju sam ga izvadio iz pičke i svršio u njena divna usta.. Bilo je predivno. Divan početak dana. Poslije smo se često sexali. Pričam u drugoj priči..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija