Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Divlja plaža 1

Ocjena: 5

Ljeto je posebno godišnje doba. Sunce more i odlazak na plaže. Divlje plaže koje imaju posebnu draž. Obažavam takve plaže zbog toga što su manje napučene a najviše zbog toga što se može prepustit nudiranju. Vec par godina kupam se na takvoj plaži koja ima prekrasne male šljučane uvalice. U tim uvalicama često sam znao vidjet parove kako se prepuštaju zadovoljavanju strasti. Kao svaki put i taj dan sam na početku plaže oslobodio se odjeće i prema svom omiljenom mijestu krenio potpuno gol. Iza mene je išao jedan par za koji sam saznao kasnije da se radi o mužu i ženi koji su se kao i ja odmah oslobodili odjeće. On je imao ravnomjernu prepanulu kožu a ona je imala blagu razliku oko prepona i grudi. Da prekrasne grudi sa večim bradavicama čvrstom guzom i prekrasnim usnama. Pogled na njeno prekrasno tijelo probudilo mi je odmah maštu tako da sam odmah doživio erekciju . Do svog omiljenog mjesta nastavio sam uzdignutog spolovila. Po dolasku odmah sam se bacio u more.

Godila mi je temperatura mora otplivao sam svoju dionicu te se ugodno zavalio na ručnik i prepustio se suncu. Sunčao sam se nekih pola sata kad je iz mora na obližnju ravnu ploču izašla ona lagano protresla kosu i legla da se sunča. Imao sam prekrasan pogled na njene grudi ravni stomak i izbrijanu macu. Normalno kurac mi je odmah reagirao dostigao je puno veličinu. Kao da je to čekala još više je raširila noge i ruku stavila na macu. Gledao sam kako lagano gnjeći usmine.

A ja sam se još bolje namistio da promatram svaki njen pokret. Ona se isto jos bolje namjestila tako da sam imao potpun pogled na njenu prekrasnu pičku. Gledao sam kako prstima razmiče usmine i prstom kruži po klitiću. Ruka mi se sama spustila na kurac i lagano sam krenio sa drkanjem. Uskoro su nam se pogledi sreli te smo nastavili sa drkanjem ne skidajući pogled jedno s drugog. Uskladili smo brzinu maženja jedno s drugim. Uskoro sam sebe doveo do vrhunca a po pokretima njenog tijela znao sam i da je ona sebe dovela do vrhunca. Nakon par trenutka ušao sam u more da operem spermu sa polu uzdignutog kurca a ona je došla do mene. Prestavila se i rekla da se zove Maja i da je tu sa mužom. Rukom je dotakla moj kurac i rekla da bi bilo šteta ne iskoristit ga. Upitala me je dali ću i sutra bit tu da se bolje upoznamo jer da mora ići obavit neke poslove i da se samo došla jednom okupat. Rekao sam da ću bit a ona je nakon toga otišla i samo rekla sutra u isto vrijeme.

Nakon što je otišla nastavio sam sa uživanjem u moru i suncu. Pogotovo uživajuči šetajuči se i gledajuči koga još ima na plaži. Uskoro sam i sam otišao sa plaže. Čitavim putem sam razmisljao šta će sutra bit. Došavši doma otišao sam pod tus i još jednom bacio drkicu zamišljajući Majino tijelo. Ostatak dana proveo sam obavljajući neke dosadne poslove. Ujutro sam se probudio ranije nego inače na sebe navukao samo majicu šorc uzeo ručnik i otišao na plažu. Kao i običnu skinio sam se po dolasku na plažu nema boljeg ugođaja od šetnje plažom gol i osjetit prve sunčane zrake. Otišao sam na uobičajno mjesto. Otplivao sam svoju dionicu i izišo iz moru u trenutku kad je stigla Maja.

Stavila je ručnik kraj mog. Prilikom pozdrava spustila je ruku na moj kurac koji se počeo ukručivat. Samo je rekla ugodno se namjesti. Spustio sam se na ručnik nakon što me poljubila u usta poljupcima se počela spuštat niz vrat prsa stomak prepone. Jezikom je klizala niz kurac a kad je usnama počela grickat jaja zakoračala me tako da mi je njena pička bila poviše glave. Uživao sam u slankastom mirisu napaljene pičke jezikom sam klizio između njenih nabubrelih usmina dok je ona jezikom kruzila po glaviču lagano drkajuči kurac. Uskoro je glavić u usta i nastavila brže da mi nateže kožicu. Dok sam ja hlapljivo kupio njen nektar. Uskoro sam osjetio kako mi kurac podrhtava te sam uskoro svršio u njenim ustima.

Nastavio sam lizat njenu pičku koja je sve više i više vlažila a Maja je vrtila guzama te sam i ja nju uskoro doveo do vrhunca. Nakon što smo pričekali malo da dođemo sebi otišli smo se okupat. A tek je počeo dan a već sam uživao u najboljoj pozi na svijetu. Nakon što smo izašli iz mora legli smo na ručnike jedno kraj drugog. Nastavak mog druženja s Majom pročitaj te drugom prilikom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija