Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Divlja plaža 2

Polako sam se okrenio na bok kako bi imao jos bolji na Majino golo tijelo. Prstom sam joj pomaknio kosu sa njenih preljepih očiju i polako se spustio niz njen nos do prekrasnih usta. Vrhom prsta sam prelazio preko usnica Polako je prst usisala u usta. Vrhom jezika kruzila je po jagodici i pocela da mi pusi prst. Drugom rukom lagano sam se spustao niz njeno tijelo. Dodirivajući njene predivne grud stomak spuštajući se prema obrijanoj pici. Prelazio sam preko nabubrelih usmina lagano ih gnječeći ih. Polako sam ih prstima raširio. Svatila je moju namjeru i jezikom mi je naslinila prst. Izvadio sam prst iz njemih ustiju i lagano ga spustio između njenih vlažnih usmina. Polako sam prstom prelazio citavom dužimom njene pičke. Istovremeno sam grickao joj vrat. Polako sam se poljupcima počeo spuštat niz vrat . Jezikom sam kružio oko nabubrele bradavice. Lagano sam je počeo grickat. Dok sam prstom kružio oko klitića. Maja se potpuno prepustila.

Nastavio sam se spuštat poljupcima niz njeno tijelo jezikom sam kružio oko pupka. Jezikom sam klizio niže nosnice mi je ispunio slankasti miris pice. Maja je lagano privukla noge sebi i još ih lagano raširala. Prstima je raširala usmine a ja sam se glavom namistio između njenih nogu. Vrhom jezika klizio sam čitavom dužinom njene vlaže pice. Uživao sam u okusu njenog nektra koji sam hlapljivo kupio. Obožavam okus picinog soka koji se polako spušta niz moj jezik grlo. Maja je polako prstima pronašla klitić i lagano se počela igrat s njim. Vrhom jezika kružio sam oko ulaza u njenu picu. Polako sam jezikom ušao u nju. Osjetio sam kako pička pulsira oko jezika. Polako sam jezikom ulazio i izlazio iz njene mace. Maja je ubrzala pokrete prstiju po kliticu. Drugom rukom je milovala grudi. Osijetio sam kako joj tijelo podrhtava a iz pice su joj sve više tekli božanski sokovi. Znao sam da doživljava vrhunac. Jezik sam izvadio iz pice da bi jos jednom prešao čitavom njenom dužinom. Maja je pomakla prste iz pice a ja sam vrhom jezika kružio po klitiću da bi sljedećeg trena usnama počeo grickat.

Maja se uvijala od ugode. Polako sam se poljupcima počeo penjat uz njeno tijelo. Lagano se zaustavljajući se da jezikom se poigram sa njenim bradavicama preko vrata do nenih prekrasnih usana. Po prvi put sam Maju poljubio u usta gurajući joj jezik duboko i usta. Neko vrijeme smo se strasno ljubili. Polako se oporavljajući se od tek doživljenog orgazma. Uskoro me je okrenila na leđa. Kurac mi je potpuno bio ukručen lagano me je zakoračala. Rukom je namjestila glavić na ulaz u picu. Polako se počela spuštat. Osjetio sam kako joj pica pulsira oko mog spolovila. Uskoro sam čitavom dužinom bio u njoj. Privuko sam noge bliže sebi i na taj način joj dao oslonac a ona se rukama oduprela od mojih prepona. Polako je počela sa svojim plesom gore dole ljevo desno. Rukama sam obuhvatio prekrasnr grudi i lagano ih gnječio. Maja se u početku polako nabijala a onda sve brže i brže. Rukom mi je pronašla jaja i lagano ih gnječila . Rukama sam klizio niz njeno tijelo uživajući kako joj sise poskakuju. Uskoro sam je privuko sebi pri cemu sam usnama grickao bradavice.

Uskoro smo se okrenili. Nastavio sam je brzo jebavat a ona me obuhvatila nogama oko guzova. Osijetio sam kako mi se blizi vrhunac. Ljubeci je po vratu dao sam joj do znanja da cu uskoro svršit. Samo je rekla slobodno svrši nemoj ga vadit. Još par jakih pokreta i svršio sam duboko u njenoj pički. Te sam uskoro čitavom dužinom legao na nju. Uživao sam kako njena pica pulsira oko mog polu ukručenog kurca i kako ga uz karakterističan zvuk izbacuje iz sebe. Neko vrijeme smo tako ležali da bi otišli zatim u more. Nakon kračeg kupanja izašli smo a šta je kasnije bilo nastavak sljedi

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija