Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Divlji sex sa djevojkom

Skupili smo se jednom baš dobro drušvo na vikendici da posjedimo malo uz alkohol i već kako to sve ide. Bili smo većina parovi i mogli smo opuštenije da se ponašamo. Bila je zima pa smo zapalili kamin i okupili se oko njega i svi legli na jednu deku, smijali se pricali i polako pijuckali. U jednom momentu osjetio sam kako mi djevojka lagano ide rukom butinom ka kiti, pošto je ležala na mom krilu niko to nije mogao vidjet.

Sve više i više je povlačila rukom sve dok je nije stavila na kurac, iskreno na početku mi je malo bilo neugodno jer su možda ostali mogli primjetiti, ali eto sreća nisu. Kako je noć odmicala počeli smo polako i da se razilazimo svako svojim kućama. Ostali smo ja i moja djevojka i još jedan par čija je ustvari i bila vikendica. U pola noći i taj drugar je htjeo kući pa mi je ostavio ključeve da mogu zaključat pošto smo ja i djevojka još planirali ostati.

Kad smo ostali sami, ona je legla pored mene a ja sam je pitao za onu scenu zašto je to uradila jer je mogao neko da vidi, a ona mi je samo kroz smjeh odgovorila zato što sam navlažila već odavno. Nije mi bilo jasno od čega i kako al eto .
Krenula je da me ljubi lagano , pa je počela sve strastvenije, grickala mi je usne i grebala po stomaku, u jednom trenutku mi je zavukla ruku u trenerku i počela da mi drka. Popeo sam se na nju i počeo je skidat, na tangicama je se vidjelo koliko je ustvari vlažna pošto su bile sive. Krenuo sam da je ljubim po vratu pa se lagano spuštao ka stomaku, sve dok nisam došao do njene pičke. Krenuo sam da joj ližem prvo lagano pa sve brže, gurao sam joj jezik u pičku i tako nabijao ga u nju.

Ona me je uhvatila za glavu i nabila između svojih nogu da jezik još više uđe, a ja sam tako vrtio glavom i jezikom oko njenih nogu sve dok u jednom trenutku nije počela drhtat. Kroz par minuta ona je zaskočila mene skinula me čitavog i krenula lagano da mi drka i puši, mogao sam da osjetim njen uzdah. Prvo me je grickala po glaviću pa je ga stavljala čitavog u usta. Držao sam je za kosu dok je ona klizila po mom kurcu od glavića do jaja.
Podigla se malo uzela mi ponovo kurac u ruke i lagano nasadila na svoju pičku, počela je nenormalnom brzinom da se nabija i da mješa na mojoj kiti. Grebala me je po stomaku, grizla po vratu i tražila da je lupkam po guzi.
Nabijala se dobrih 10 minuta naravno alkohol je učinio svoje, a onda je tražila da promjenimo pozu, ustala je naguzila se i izbacila guzu koliko je mogla, ja sam je zgrabio za kukove i nasadio na kitu, prvo sam želio a je jebem polako ali ona je sama od sebe govorila da želi brze i da je lupkam po guzi.
Mogao sam čuti kako moja jaja udaraju od njenu pičku nenormalnom brzinom, vrištala je i uzdisala najače što je mogla, okrenula se prema meni naglo i uhvatila me za kurac, a drugom rukom za jaja i polu nagužena krenula da mi puši.
Prvo ga stavi u usta čitavog i onda ga tako drži par sekundi pa naglo izvadi i krene drkat, a to me je nenormalno napalilo, zgrabio sam je za kosu i ponovo stavio čitavog sve do jaja u njena usta, mislim tako sam joj pomagao. A ona kad ga izvadi i drka govorila mi je To želim da mi razvališ i grlo i pičku, bacio sam je na pod raširio joj noge i krenuo nabijat sve do jaja, ulazio sam u nju nenormalnom brzinom, na vrhuncu pitao sam je gdje bi volila da joj svršim a ona je rekla da želi po pički.
Posle par trenutaka jebavanja izvadio sam iz nje i krenuo sam sebi drkat, a ona je raširila pičku rukama koliko je mogla jer je znala da ću brzo svršiti. Što je na kraju tako i bilo svršio sam joj po pički i onako se bacio samo pored nje. Dok je se ona igrala sa spermom koja je bila na njoj, prvo je namazala po prstima pa gurala sebi prst u pičku, pa kad bi izvadila stavljala bi sebi u usta, i tako se smješkala sa pitanjima jel bilo dobro i jel bila ona dobra.
Obrisali smo se pošto nismo imali trenutno tu da se istuširamo i otšli kući, kad sam došao kući prije spavanja sam se istuširao i krenuo da legnem.
Kad sam legao u krevet htjeo sam prvo da se čujem sa njom dad je pitam kako je njoj bilo, a ona meni salje sliku pičke koja je razvaljena maximalno i sa pitanjem ispod slike " Šta misliš kako je bilo ? " i na to stavila smješka. Znao sam da je uživala isto koliko i ja ako ne čak i više.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija