Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Divovska stvar

Prvo nešto o meni, ja sam Sanja, 29 godina mlada, 160 cm visoka (ili niska, kako hoćete), poluduge plave kose, cice trojka. Moj muž kaže da imam lijepo, slatko, čvrsto, pomalo prćasto dupe i da ga podsjećam na borbenog kokotićka, on ima naime 190 cm. Brak nam je u redu i seks je potpuno dobar. Ponude i nabacivanja drugih muškaraca mi gode, priznajem. Prije svega primjećujem njihove poglede dok sam na poslu, ai oblačim se prilično otvoreno i obvezno imam rakopčana prva tri gumba na bluzi. Radim u tvrtki koje organizira širom zemlje catering i razne druge svečanosti uz koje idu organizacija hrana i piće, posluživanje i puno putujem.


Kad radimo nešto na terenu, na udaljenijem mjestu uvijek nas tvrtka smješta u lijepe hotel, 4 ili 5 zvjezdica. Sobu uglavnom dijelim s nekom kolegicom. Ponekad nas u sobi završi troje kada ili ona ili ja dovučemo nekog jebača sa sobom. Naravno da o tome ne pričamo našim muževima. Ovaj put sam, na žalost, bila sama. Šteta, al dobro, nikad se ne zna.


Ja sam bila ono, kako se kaže – „katica za sve“, organizacija, posluživanje, rad za šankom itd. , a ako treba i partnerica za plesanje. Stvar je vrlo jednostavna, što god treba ja to mogu riješiti. Oko podneva se spremim. Crvene cipele na visoke pete, crvena uniforma s V izrezom, tankim naramenicama i suknjom duljine do pola natkoljenice. Takav „outfit“ garantirano donosi više napojnice. Grudnjak nikada ne koristim, grudi mi još uvijek stoje same, ponekad me malo muči što mi se vide bradavice, ali bi se nazirale i da nosim grudnjak.


Zabava je bila u punom jeku, imala sam puno posla, ali sam i uz to su me, počesto zvali na plesni podij. Negdje kasnije popodne za ples me je tražio jedan tamnoputi muškarac, širokih ramena. Nikad još nisam plesala, niti imala bilo kakve veze s crncem. Dobro je plesao i lijepo me vodio, ali i držao me sasvim uz sebe i kroz tanku tkaninu odjeće osjetila sam pritisak dijela ispod njegovog trbuha, a osjetila sam da on tu unutra ima nešto moćno. Primijetio je da sam osjetila nešto i još me je jače pritiskao na sebe. Moje cice su se gnječile uz njegov prsni koš.


Govorio je samo engleski i bez imalo obazrivosti, nakon što me je u gužvi uhvatio za bokove i navukao na sebe pitao me:“Do you want to see him? “. U prvi sam tren ostala bez teksta. No znatiželja je prevladala. Istisnula sam iz sebe jedno „Yes“.


Potražili smo jednu mirno, praznu prostoriju i našli smo jednu na 1. katu. Ušli smo u nju i nakon što je zatvorio vrata bez imalo krzmanja i razvlačenja stao je ispred mene i svukao hlače i bokserice u jednom potezu. Ono što sam vidjela dovelo je u pitanje sve one kurce koje sam dosada u svom životu vidjela, dirala, imala u sebi, nadmašilo je sva moja očekivanja, oduzelo mi dah. Ova stvar, ova mrcina koja je visila njemu među nogama imala je u mirovanju najmanje 25 cm, možda i koji više i bila pravo debela, baš pravo debela


“Primi ga“ rekao je.
Polako sam došla k sebi, kleknula i počela ga dirati, tu divovsku, mesnatu neman, gladila sam ga rukom cijelom duljinom, nisam ga mogla obuhvatiti jednom rukom. Da bih ga mogla nadrkavati primila sam ga s dvije ruke i osjetila sam kako raste i ukrućuje se, ali se nije uspravio, kao što se normalni kurci usprave ukoso u odnosu na trbuh. Usprkos toga bio je pokretljiv. Odozgo me uhvatio za grudi i drepao ih, a bradavice su mi i bez toga već bile tvrde. Pokušavala sam ga obuhvatiti ustima, ali je bio predebeo i predugačak i nisam ih mogla toliko široko otvoriti da bih ga mogla cuclati, pa mi je preostalo samo lizati ga i drkati s dvije ruke.


Uskoro smo oboje shvatili da želimo i nešto više, da prijeđemo u sljedeću fazu. Otišli smo do pisaćeg stola, svukao mi je naramenice s ramena i moj haljetak je spao na pod. Još sam na sebi imala samo slip gaćice i štikle. Gaćice mi je smaknuo jednim potezom i tada me je okrenuo i polegao mi gornji dio tijela s mojim cicama na hladnu ploču pisaćeg stola. Stajala sam tako raširenih nogu dok se moja guza tako automatski isturila prema njemu, a vlažna i orošena pičkica mamila ga je da svoju mrcinu utrpa u nju.


Htjela sam reć „Pripazi“, ali je vrh njegove batine već bio na ulazu u moju vulvu. Lagano ga je gurao centimetar po centimetar u mene. Iako je bio je vrlo pažljiv pri tom zbog dimenzija, duljine i širine, to nije nikako bilo lagano i nije išlo kao podmazano. Osjećala sam se kao da ću se raspuknut po sredini. Oslonio se rukama na moje guzove i vrlo lagano, ali ustrajno ulazio je mic po mic u mene, pa bi ga malo povukao natrag i onda opet gurnuo unutra za još koji centimetar dublje. Strpljivo me je bušio i širio kako bi mogla primiti taj veliki kurac u sebe. Ta igra je potrajala. Jecala sam i stenjala, jaukala, ali sam ga sve bolje osjećala i sve manje sam mislila na bol, a sve više osjećala uzbuđenje i užitak.


Svoje šape je onda gurnuo pod moje cice i uhvatio ih tako čvrsto da mi je u prvi mah to pričinilo bol i neugodu da bi me istovremeno konačno počeo jebati kako treba, gurajući ga i izvlačeći u jednom bržem ritmu unutra pa van. Kako nije bio potpuno tvrd, već više mesnat, osjećaj je bio kao da zmija prodire u mene. Osjećala sam da me udara u maternicu, a to do sada nisam nikad doživjela, izvukao bi ga skoro do kraja da bi ga onda opet ugurao do korijena i tako redom, sve brže, oslonjen ponovo rukama na moje guzove. Guslao je po meni, a ja sam cvilila, vikala, stenjala, režala kroz stisnute zube.


Nikada se nisam osjećala tako ispunjenom i nikada mi orgazam koji sam doživjela nije bio praćen tako žestokim kontrakcijama moje pičke, niti mi se tijelo tako treslo i drhtalo dok je taj zmijoliki komad mesa burgijao po meni.. Izgledao je kao da je i on to osjetio i puhao je ko parnjača. Bila sam sva van sebe, nisam imala pojma što se događa oko mene, a on nije prestajao i uskoro me stresao 2. orgazam, još jači od prvog, noge su mi klegale, grčevoto sam se pridržavala za stol. Moja pičkica je lučila do tada neviđenu količinu sokova, curilo je iz mene kad god bi ga gurnuo u mene, sa strane su curili moji sokovi, kao da ih on potiskuje van


U jednom je trenutku zastao, izvukao ga van, podignuo me sa stola, okrenuo prema sebi. Mislim da sam osjetila što želi. Obuhvatila sam ga rukama oko vrata i naskočila na njega i obuhvatila ga nogama oko njegovih bokova. Uzeo ga je u ruku, podignuo ga i postavio na ulaz moje mačkice. Lagano sam se narihtavala pičkom na njegov glavić i on ga je onda lagano ali čvrsto ugurao u mene, učinilo mi se da sam na trenutak izgubila svijest. Navlačio me na svoj kurac kao da sam naprava za drkanje, gore, dolje, prodirao je potpuno u mene, imala sam osjećaj kao da će mi se utroba raspuknuti.


Nisam nikada očekivala da će ovakav komad mesa stati u mene. Čak i kad bi me podignuo visoko u zrak još bi znatan komad njegovog kurca ostao u meni, da bi me onda opet navukao na sebe i utonuo u mene do korijena. Jebavao me tako da sam izgubila osjećaj za vrijeme i nisam pojma imala koliko je sve to trajalo i upravo sam doživjela i 3. mega orgazam, kad je on riknuo poput bika, nabio me jednim snažnim potezom na sebe i osjetila sam kako me snažnim mlazovima guste vruće sperme puni u količinu koju još nikad nisam doživjela.


Kad je konačno završio i istresao se u mene spustio me je na dvosjed koji je bio pored stola dok je sperma još kapala iz njega. Sjeo je pored mene, teško je dolazio do daha, stvarno je dao sve od sebe. Tako uspuhani i zadihanio smo se odmarali, ali nekako sam slutila da to nije sve, da u njemu ima još dinamita za mene, a i u meni za njega.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija