Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Djevojka sa bazena

Bio je preljep dan i odlučio sam otići na bazen. Pošto većinom svuda idem sam tako sam otišao sam i na bazene. Obukao sam kupaće i na to navukao hlače i majicu, ručnik sam stavio u ruksak i uzeo kacigu. Zatim sam otišao van i sjeo na motor te došao do bazena. Odmah sam stvari stavio u hlad i počeo se skidati. Kada sam skinuo majicu i hlače nitko me nije ni opazio, ali čim sam izašao na sunce i krenio u bazen pogledi cura su se samo lijepili po meni. Otplivao sam par krugova u olimpijskom bazenu, a zatim i legao pored njega da se osunčam malo. Kako su sunčeve zrake padale po meni, moji dobro isklesani trbušnjaci su se još više ocrtavali. Skužio sam da cure pričaju o meni, ali nisam ništa htio reći. Otišao sam po svoj ruksak i iz njega izvadio smoothie koji sam si napravio prije puta. Kad sam se vratio do bazena, ušao sam u njega i opet malo otplivao.

Nakon plivanja, naslonio sam se na rub bazena i uživao u vodi. Ubrzo sam primjetio jednu djevojku, nije kao da ih nisam već sve odmjerio, ali ova je očito tek došla jer nju nisam vidio do sada. Djevojka je bila preslatka, imala je lijepo tijelo, kosu dugačku zlatne boje, oči boje plavog neba, a osmjeh koji ju je krasio privukao je moju pažnju. Rekao sam si da ni jedna druga cura nije imala takav utjecaj na mene, ali ona, ona je nešto posebno. Nisam se dugo nečkao, odmah sam joj prišao. Bila je s prijateljicama i prvo me nije htjela pogledati, čuo sam reakcije njezinih prijateljica, govorile su: "Ne budi blesaca, pa pogledaj ga samo, još je prišao baš tebi od svih onih cura". Nakon par mknuta nečkanja odlučil me pogledati i dala mi je priliku da popričamo.

Odvojili smo se od njenih prijateljica i rekao sam joj kako mi se jako sviđa. Nakon kratke priče vratili smo se njenim prijateljicama iotišli se kupati. Bilo je vrijeme da odemo kući, no ja nisam htio sa taj dan već završi pa sam pitao njezine prijateljice da li im ju mogu uzeti, na što su rekle da imam odobrenje. Pitao sam nju želi li ići samnom negdje, prvo se dvoumila i gledala prijateljice, a one su joj rekle neka ide. Otišli smo zajedno do mog motora i izvadio sam dodatnu kacigu koju čuvam uvijek u ruksaku. Sjeli smo na motor i krenuli do grada. Na samom ulazu u grad rekla mi je da vozim kod sebe, na što sam joj odgovorio da to i planiram.

Stigli smo kod mene, ponudio sam ju odmah sa pićem. Otišao sam po čaše i donio najfinije vino koje sam imao. Bilo je to naše domaće vino iz 1996. Popili smo par čaša i pričali o svemu. Opustili smo se jako brzo pa je razgovor postao još zanimljiviji. Kada smo bili vidno opijeni pustio sam nam laganu glazbu kako bi mogli plesati na nju. Dok smo plesali, gledao sam ju ravno u oči i nisam mogao odoljeti a da ju ne poljubim. Poljubio sam ju i zatim se odmaknuo te odmah ispričao, ali rekla je da je uredu što sam ju poljubio i uzvratila poljupcem natrag. Plesali smo još neko vrijeme, a zatim mi je šapnula kako nije bila s muškarcem već godinu dana, mislio sam kako je to nemoguće jer je preljepa djevojka. Objasnila mi je da je to zbog toga što stalno radi i izlazi s prijateljicama pa većinom odbija muškarce koji joj priđu.

Pitao sam ju: "Želiš li možda to promijeniti"? A ona je odgovorila: "Rado". Počeo sam ju ljubiti strastveno i dugo. Mazio sam ju po cijelom tijelu rukama. Skinuo sam majicu s nje i nosila je crni čipkasti grudnjak. Prije nego sam nastavio zastao sam na tren, a ona me upitala: "Nešto nije uredu"? Na što sam odgovorio da je sve uredu, ali sam morao zastati da se divim njezinom tijelu. Bila je prezgodna, iako sam ju već vidio na bazenima, i dalje mi je bila prezgodna. Zatim sam joj otkopčao grudnjak i njezine gole grudi su bile ravno ispred mojih očiju. Počeo sam ju ljubiti po vratu, ramenima, prsima, a zatim i po grudima. Lizao sam joj bradavicu kao i cijelu areolu. Počeo sam joj sisati bradavicu i slušati ju kako počinje stenjati. Zatim sam se podigao opet do njenih usana i poljubio ju.

Odveo sam ju do kreveta. Gurnuo sam ju na krevet i ona je legla. Skinuo sam košulju sa sebe i legao iznad nje. Počeo sam joj opet ljubiti grudi, a zatim se spuštao sve niže i niže. Ljubio sam ju po trbuhu i došao do njenih hlača. Otkopčao sam joj hlače i skinuo ih s nje. Zatim sam gledao njene gaćice i ono što skrivaju. Slatka tajna koja jedva čeka biti otkrivena. Počeo sam joj rukok prelaziti preko gaćica i osjetio sam da je več vlažna. Nasmijao sam se i pogledao ju u oči, a ona je samo nevino gledala u mene sa prstom na usnama i uzvratila osmjehom. Napokon sam svukao i gaćice s nje i njena pica je bila slobodna. Pica joj je bila lijepa, usnice joj nisu bile prevelike niti premale, vidjelo se da nije puno korištena. Spustio sam glavu dolje i poljubio ju. Počeo sam ju lizati, liza sam usnice i sisao ih. Jezikom sam ušao par puta u nju i osjetio njezin fini nektar. Bila je jako ukusna dolje. Popeo sam se malo do klitorisa i posvetio sam njemu pažnju koju treba. Sisao sam ga i vrtio jezikom po njemu i vidio da se počela tresti od užitka.

Polizao sam prste i počeo joj trljati picu rukom. Zatim sam gurnuo prste u nju i počeo ju prstenjačiti. Pokušavao sam pogoditi sve njene erogene zone, a u isto vrijeme sam joj lizao klitoris. Htio sam da me zapamti pa sam se i potrudio da se to ostvari. Gurajući prste u nju pogađao sam sva područja koja joj pašu, ali kad sam izvadio prste i polizao ih to ju je napalilo još više i ubrzo je počela svršavati, nisam očekivao to, ali pošpricala mi je facu svojim finim nektarom, osjećao sam se blagoslovljeno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija