Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobar komad guzice!

Nije često da nečija djevojka ode iz stana i iznajmi ga prijatelju, a to se baš dogodilo Marku. Sanja je imala veliku borbu s njim i, iako je on pokušavao da je dobije na telefon već tri dana, u nadi da će pomirili, ona nije primala njegove pozive.

Iako je radio dan i noć na vrlo važanom projektu, on je odlučio da vozika njoj i da se vide licem u lice. S obzirom da je dugo radio stigao je jako kasno do njene zgrade.

S obzirom da je imao kljuć, ušao je na vrhovima prstiju u spavaću sobu. Prijateljica od njegove cure je spavala i tako je on skinuo svoju garderobu i polako se ušunjao kod nje. Prekrio ju je sa rukom, a drugom je stegao njezine grudi. Iako ju je malo milovao ona se nije probudila sve do jutra.

Marko je mislio da će se sa jutrom, kada se probude zajedno u naručju sve vratiti u normalu kao i prije. Međutim, probudio ga je nepoznat glas: \"Koji kurac radiš u mom krevetu.\"

Bila je Ana, Sanjina najbolja prijateljica, koja je također bila gola i u manjem šoku.

\"Gdje je Sanja,\" upitao je, gledajući oko sebe, kao da je ona mogla skočiti iz ormara u svakom trenutku.

\"Ona je otišla - kod svoje majke.\"

\"Kada se vraća\", upitao je, pokušavajući da ne pogleda Anine sise koje su se vidjele usprkos njezinom pokušaju da ih malo sakrije pokrivačem.

\"Ona kaže da se nikada neće vratiti -. Nije li ti rekla\"

\"Ne - ona ne odgovara na moje pozive.\"

\"Pa ona je jučer otišla\", rekla je Ana, \"Ona me je nazvala i pitala da li bih željela da živim tu, jer sam bila kod svoje majke koja me je izluđivala, ali nisam znala da i vi dolazite skupa sa stanarinom. \"

\"Znaš da imam svoje mjesto, ali ja ostajem ovdje samo vikendom.\"

\"Je li to ono što je problem, dobra je za jebanje, ali nisi želio kompromis.\"

\"Na neki način.\"

\"Ona je bila dovoljno dobra da se jebe, ali ne dovoljno dobro da učini kompromis također?\"

\"Sranje - Znam da zvuči loše, ali ja sam sasvim sigurana da Sanja nije takva. Seksualno se to ne može poredit, ali mi je ipak stalo za nju.

\"Ah ah - ovo postaje vrlo zanimljivo - šta si ti želio-? Nabiti je u guzicu, ili šta?\"

\"Samo sam htio to češće nego što je ona bila spremna da uradi to, i ja bih volio da bude malo više entuzijazma kada se jebemo.\"

\"Kako ste radili to - pokaži mi.\"

\"Kako to misliš,\" upitao sam malo zbunjen.

\"Recimo da želite da se oraspoližite.\"

\"Pretpostavljam da bih ti prvo dao poljubac.\"

Ona napuči usne i čeka njegov prvi korak.

Ana je stvarno dobra djevojka ali mu je bila neka vrsta prijatelja i on je bio pomalo stidljiv da je ljubi, posebno što je bila gola. Uprkos njegovoj rezervaciji nagnuo se naprijed i stavio joj svoje usne na njene. Bilo je tako dobro da ju je uzeo za glavu i gurnuo jače prema sebi, a onda je i jezik stavio u njezina usta.

Stvari su počele da se budu ozbiljnije. Sjedeći rukama počeo je da joj miluje sise, a onda je sagnuo glavu i počeo sisati bradavice. One su bile velike i uspravne, te ih je počeo i grickati.

Ana koja je bila samo poznanica, sada se činilo kao da uživa u svakom trenutku ove male avanture i dok je sisao njezine sise ona je rukom obgrlila njegov kurac. U ovom trenutku Marko je izgubio sve svoje sposobnost koncentracije. Ana je drkala snažno njegov kurac da je se počeo tresti.


Kad je stala na trenutak on je nestrpljivo preselio svoju guzicu gore i počeo je jebati u usta.

\"Wow - što ti je tvrd kurac\" reče, dok mu je kurac jako ulazio u njeno grlo, a ona mu je zaglavila jedan prst u dupe.

Marko nikada ranije nije imao sex u dupe, i to mu je jako prijalo. A on ju je nastavio jebati tako jako u usta da je jedva disala, te je nakon nekoliko minuta svršio ne govoreći ništa u njena usta i napunio je vručom spermom.

\"Kako je bilo?\", Upitala je.

\"Savršeno\".

\"U redu sada je tvoj red da me oduševiš,\" rekla je, a uz sve to, ona je uzela bocu dječjeg ulja i počela da podmazuje njegov kurac koji je ubrzo počeo da povrati svoju krutost.

\"Sada želim da me napuniš u dupe\", rekla je ona, brzo ustade i stavi nagne se naprijed preko stola spremajuči svoje dupe za penetraciju.

\"Nikada nisam učinio analni sex ranije\", promrmljao je, malo nesiguran kako da će to uraditi.

\"Nisam ni ja - tako da će biti iskustvo za nas oboje.\"

Marko se ustao iz kreveta i prvo ju je zagrlio sa ozada i milovo joj sise koje su visile kao zrelo voće. Tada je oprezno skliznuo njegov kurac u njen šupak. Čak i sa svim podmazivanjem da bude krut trebalo je vremena da ga ugura skroz u nju, čak je i on stenjao.

Sa svojim rukama i dalje umotanim oko njezinih sisa jako je počeo jebati je u dupe, toliko da je se svaki put čuo udarac njegovih jaja o njezino dupe.

\"O moj bože, ovo je dobro\", jecala je.

Nije se činilo da dugo treba da iz njegovog čvrstog i toplog kurca potekne sperma i rasturi joj dupe. Iako se činilo da Ana uživa u jebačini nije imala orgazam. Da bi se situacija popravila Marko je zgrabi, baci na krevet i uglavi njegovo lice između njenih bedara.

Čim mu jezik počeo da ulazi u njezinu pičku počela je da stenje, i vrišti glasno.

\"O jebote,\" plakala je dok se njegov jezik kretao gore i dolje u istom ritmu, \"Jebote, razjebi me, aaaaaah.\"

Nije prošlo dugo prije nego što joj je sevcijelo tijelo počelo tresti i onda nagno zavali dupe na njegovu glavu i doživi masivni orgazam. Nakon toga Ana se samo držala za njega i ljubila mu vrat, ramena i usne. Oboje su bili u stanju blaženstva - to je bilo sve dok nisu čuli buku van i se na vratima pojavi Sanja.

\"O Marko, ti si ovdje\", uzviknula je, \"Pokušavao sam da ti cijelo jutro objasniti, ali telefon ti je bio isključen, žao mi je - želim da stvari budu kao što su .... \"Njen glas utihnuo dok je stajala i pored njega ispod pokrivača ugledala najbolju drugaricu.

\"Koji kurac vas dvojica radite goli ????\"

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija