Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobra podstanarka

Već godinama iznajmljujem stan u gradu, uglavnom studentima, ali bi nakon njihova odlaska morao dosta uložiti u ponovno uređenje pošto baš i nisu pazili da li će šta potrgati ili razbiti. Zato sam sad odlučio iznajmiti stan nekom odraslom, bračni par ili kakav samac, bilo mi je svejedno. Objavio sam oglas i već isti dan po objavi javilo mi se nekoliko ljudi.
Svi su se lomili oko cijene, ali s obzirom kakve su bile cijene drugdje u gradu, nisam se baš obazirao. Na kraju se javila jedna ženska osoba, a po naglasku sam shvatio da nije odavde. Njoj cijena nije bila problem, samo je željela pogledati stan čim prije. Dogovorili smo da se nađemo za pola sata pred zgradom. Objasnio sam joj kako da dođe, te smo se našli nakon četrdesetak minuta, pošto je promašila ulicu. Nisam mogao ništa proturječiti toj ljepotici koja se pojavila. Nije bila visoka, oko 165 cm, ali je zato bila božanstveno građena. Imala je predivno tijelo, koliko se moglo vidjeti od odjeće, sa povečim grudima i izraženom guzom. Zvala se Alma, bila je iz Sarajeva, a tu je našla posao. Malo smo neobavezno razgovarali i dogovorili sve oko stanarine, te sam joj dao neke brojeve telefona u slučaju da dođe do nekog kvara, te moj broj mobitela. A ona je meni dala svoj, mislim, nazvala me sa svoga mobitela koji je tek kupila, pa nije znala broj napamet. Malo mi je bilo čudno, ali ono, tek je došla pa se još snalazi i nisam ništa više pitao. Odmah mi je platila predujam za naredna dva tjedna, a ostalo će uplaćivati na tekući račun.

Nisam Almu čuo ni vidio nekih tri tjedna dok me nije nazvala sva uplakana, pa sam rekao da ću brzo doći iako nisam ništa razumio preko telefona. Kad sam stigao bilo je zaključano, pa sam sa svojim ključem otključao. Ušao sam unutra i čuo prigušene jecaje iz pravca sobe, pa sam lagano pokucao na vrata i polako ušao. Alma je sjedila stisnutih nogu uz svoje grudi na krevetu i tiho plakala.

- Šta se desilo? -upitao sam zabrinuto, jer je sve sa stanom bilo naočigled u redu.

A onda je provalila bujica iz nje, pa sam saznao da ju progoni bivši dečko iz Sarajeva, koji je zamolio neke svoje poznanike ovdje u gradu da joj zaprijete, ali još nisu znali gdje stanuje, ili je barem tako mislila. Tad mi je rekla da ju je tukao, da je ispočetka sve bilo super, ali se nakon tri mjeseca veze promjenio. Počeo ju je tući, a kako je imao prijatelje u policiji, tako mu nisu mogli ništa. Nakon što joj je pretukao oca, majka ju je poslala ovamo, a sad je sazno da je u ovom gradu. Nije znala šta da radi jer je bila očajna. Ja sam šutio i samo ju privukao u zagrljaj, pa sam ju tako tješio, a onda sam donio odluku.

- Od sutra se seliš kod mene u kuću, pa ćemo vidjeti za dalje. -to smo i napravili, a ja sam odmah dao oglas za stan jer je stanarka otišla.

Alma je dala otkaz na poslu, pa je sad živjela kod mene, ali nije izlazila barem dok se situacija ne smiri. Čak su i do mene došli jer su saznali u čijem je stanu bila podstanarka. Rekao sam samo da mi je platila, pokupila stvari i otišla, ali nisam znao kamo, pa su me pustili na miru. Od tada je prošlo nekih mjesec dana i Alma se nekako udomaćila kod mene. Bila je dosta mlađa od mene, nekih 18 godina, ali je održavala kuću čistom, pa mi je nekako prirasla srcu. Doduše, nakon onoga što se desilo prije koji dan, još i više.

Vratio sam se kući sa posla i kad sam ušao osjetio sam miris ručka i nečega slatkoga, sa mirisom ruža. Volio sam njenu kuhinju iako je tvrdila da nema pojma o kuhanju, što je bilo daleko od istine. Sva se uzmuvala oko stola i sa posluživanjem, pa mi je bilo malo sumnjivo, a onda sam ju upitao:

- U čemu je problem? -pogledala me kao malo djete kad ga uhvatiš sa prstima u zdjeli sa bombonima.
- Ovaj.. ja.. eto, ništa.. -izmotavala se gledajući svuda po kuhinji, osim u mene, pa sam nastavio sa ispitivanjem.
- Nije ništa, jer znam da se ili nešto desilo ili trebaš nešto..
- Ma nije bona, ja.. -zastala je i gledala u svoj tanjur, a onda me pogledala onim svojim tamnim očima i raširila usne u osmjeh- Jel te mogu pitat nešto?
- Pitaj.. -rekao sam i gledao ju u oči, a ona se nasmješila i pocrvenila.
- Znam da živiš sam.. ali kako zadovoljavaš svoje potrebe? -sad sam ja ostao zbunjen i gledao kao tele u nju.
- Kako to misliš potrebe? ! ? !
- Pa ono.. znaš.. seks i to? -gledala me i crvenila.
- Khmm.. no da.. -sad sam se malo zakašljao i razmišljao o neugodnom pitanju- Ovaj.. pa eto, naleti ponekad nešto -lagao sam koliko sam dug i širok.
- Aha.. -gledala me i skužila je da ju muljam- De bona ne muljaj, reci da ne jebeš ništa i to je to!
- Paa.. ne.. ovaj.. -sad sam prešao u protunapad- A šta tebe zanima moj intimni život, ha? ? ?
- Pa i ja imam potrebe.. -tiho je rekla i nastavila- A ti mi se sviđaš, al ono pravo.. -kad je to rekla, ustala je od stola, došla do mene i sjela mi u krilo.

Osjetio sam toplinu njene guze na svojim nogama, pa mi se kurac počeo dizati, a to je sigurno osjetila, jer me zagrlila i malo se promeškoljila pa se moj kurac našao između njenih polutki. Privukao sam ju i poljubio joj sočne usne, a ona me zagrlila. Moje ruke su same krenule prema njenim grudima i osjetio sam čvrste grudi ispod majice, pa sam ih malo mijesio što je kod nje izazvalo stenjanje, a onda sam spustio ruku između njenih nogu i počeo joj trljati picu preko tajica koje je nosila. Sad je stenjanje postalo jače, pa sam joj počeo skidati majicu i grudnjak, a sise, lijepe četvorke su ispale van i sa tamnim bradavicama i kolobarima oko njih. Primio sam jednu i stavio ju u usta, a ona je zadahtala. Ljubio sam ju i grickao joj bradavicu, dok se ona meškoljila na mom kurcu. sad mu je bilo pretjesno, pa sam ju podigao sa sebe i ona je odmah povukla svoje tajice dolje i vidio sam šumarak njenih dlaka, ali uredno podšišan, a ja sam otkopčao svoje hlače i povukao ih naniže sa gaćama. Brzo me posjela natrag na stolac, primila mi kurac i malo ga trljala, pa me opkoračila i smjestila se na njega. Malo je teže ulazio u njenu picu, ali je napokon ušao do kraja i ona se odmah počela meškoljiti, ali sam zaključio da nas stolica neće podnijeti, pa sam ju podigao dok je još bila na mom kurcu i položio ju na prazni dio stola. Podigao sam joj i raširio noge, pa sam ju počeo žestoko jebati. Stenjala je kao luda dok je kurac ulazio u nju. Zabijao sam ga kao lud u nju, a s obzirom da smo oboje bili bez seksa jako dugo nije nam trebalo da počnemo oboje svršavati nekako istovremeno. Praznio sam se u njenu picu, dok je iz njene pice curilo kao ludo. Jaja su mi bila mokra od njenih sokova, a i moje sperme koja je sad izlazila iz nje. Ostali smo tako neko vrijeme, a onda sam izvukao kurac i pomogao joj da siđe sa stola, te sam ju poveo u svoju spavaću sobu.

Skinuo sam se do kraja i legli smo u krevet. Nastavili smo se ljubiti i ja sam joj počeo ljubiti sise i spuštati se preko trbuha do njene pice. Uzdisala je na svaki moj dodir, a kad sam joj ušao između nogu i počeo joj ljubiti i grickati klitoris samo je ciknula i primila se za plahtu, a ja sam joj lizao picu koja je bila zalivena miješanim sokovima. Bila je slankasta, ali mi je odgovaralo, pa sam ju lizao sve dok nije doživjela još jedan orgazam stisnuvši pritom butinama moju glavu. Kad me je pustila uspravio sam se i legao kraj nje, a ona se odmah popela na mene i brže bolje ugurala moj kurac u svoju picu, pa kliznula niz njega. Čim se smjestila na njemu počela se banijati na njega. Ja sam se uhvatio njenih sisa i počeo ih mjesiti. Stenjala je i nabijala se bez prekida, pa nas je uskoro ponovo dovela do orgazma. Ponovo sam ju punio vrelim sokovima iz svojih jaja, a njeni sokovi su zalili moja jaja. Izvalila se nakon toga na mene, pa smo ostali tako zagrljeni ležati. Na kraju smo i zaspali tako, a kasnije kad smo se probudili otišli smo pod tuš, povečerali i vratili se natrag u krevet. Cijelu noć nismo spavali jer smo uživali jedno u drugom, a od tog dana svaki dan nam je bio takav.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija