Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobro djelo dobrom prijatelju

Moja žena i ja smo malo stariji i dugo smo zajedno. Kada se radilo o seksu bili smo potpuno otvoreni i probali smo druge, kako ona tako i ja. Imali smo dobrog prijatelja, kojega sam znao još iz djetinjstva. Neko smo vrijeme provodili zajedno i moja ga je žena znala jako dobro i oboje su se dobro razumjeli i slagali. Na žalost nikada nije upoznao pravu partnericu i bio je samac.


Jednom smo zajedno šetali s još nekim parovima, da bi zatim završili kod nas u kući na pivi. I dok je moja žena prošla u kuhinju po pivu Andrija mi je rekao:“znaš li ti kako je tvoja Marija pravi komad žene i da sam barem mogao takvu ženu upoznati. Da vi niste zajedno ili da se raziđete ja bih ju uzeo, bez daljnjega. Jasno da je znao mnoge detalje iz našeg seksualnog života, uz pivu bi mi se jezik razvezao i svašta sam mu znao ispričati o našim akcijama po krevetu.


Navečer u krevetu Marija mi je rekla:“čula sam što ste se razgovarali i što je Andrija rekao. Malo mi ga je žao. Kao što znaš on je meni drag i simpatičan. Ne bih li mu priredila jednu lijepu večer? “ Smješkala se dok je to govorila, počela me ljubiti i drkati kurac, našto je on reagirao tako da se odmah ukrutio. “On je ipak tvoj najbolji prijatelj, a onda i moj. Ponekad prijateljima treba učiniti neko dobro djelo“ dodala je. Prijedlog mi uopće nije izgledao loše i prepustio sam joj da plan pretvori u djelo.


Jedne večeri, nakon toga, dok je bio kod nas, pod izgovorom da imam nešto za obaviti rekao sam mu da moram van i da mora pripaziti na Mariju i činiti sve što mu ona kaže. Pogledao me je upitno. “Daj se iznenadit“ rekao sam mu na odlasku. Naravno da nisam otišao, sišao sam s kata u prizemlje otvorio i glasnije zalupio vratima te se potom tiho popeo na kat.


Marija se obukla veoma seksi i počela ga je zavoditi. Sjela se pored njega i priljubila mu se. Poljubila ga je i popila ga rukom po međunožju i ono što je osjetila pod rukom ugodno ju je iznenadilo. “ Andrija, pa tvoj je baš velik, mislim da ga moram malo bolje pogledati, svuci se! “ Oboje su se svukli i veliki i debeli kurac bio joj je na dohvat ruke i bila je očarana s onim što je ugledala. Počela mu ga je nadrkavati, gladiti ga po golom glaviću da bi ga onda uzela u usta. Cuclala mu ga je, lizala. Super je pušila i nije bilo kurca kojega nije mogla gurnuti duboko u usta, skoro do ždrijela. Andrija je uživao kako mu ga je obrađivala. „Bože, kako je ovo uzbudljivo, samo da Pajo još dugo ostane vani “ rekao je.


„Dođi, idemo gore u spavaću sobu, hoću da me ližeš i jebeš kako se spada“ rekla i povela ga u potkrovlje u kojem je bila spavaća soba. Prije nego su izašli iz boravka, sklonio sam se u jednu nišu u hodniku da me ne Andrija ne vidi.


Legla je na krevet i Andrija joj je lizao pičku toliko željno, strastveno, snažno da je vrlo brzo doživjela žestoki orgazam, da se sva grčila, tresla i vrištala. “ O kako je dobro, super si, daj mi zabi tu svoju vellku, debelu kurčinu i jebi me“ vikala je. Andrija je, oslanjajući se na ispružene ruke naslonio svoga glavonju na ulaz u pičku moje žene , ona ga je pridržavala i onda ga je lagano gurnuo u nju do kraja, ona je glasno jecala i rekla mu kroz skoro stisnute zube, zadržavajući dah:“brže me jebi i zabijaj ga do kraja, duboko i jako. Poslušao ju je i nije trebalo dugo da svrši po 2. puta, jednako žestoko i glasno.


Stajao sam u hodniku i gledao to kroz na pol otvorena ulazna vrata. To što sam vidio bilo je baš uzbudljivo i napaljivalo me je. Svukao sam hlače i gaće i drkao gledajući zbivanja u sobi. Iznenada je Andrija uzviknuo: “ne mogu više, ide mi, svršit ću, kamo ću špricati? “ vikao je i on, ne prestajući guslati po mojoj ženi. “Istresi se na moje grudi“ zavikala je Marija i ono što je uslijedilo bilo je zadivljujuće. Izvukao je svoju mrcinu iz njene pičke i istresao na njene velike grudi, u nekoliko mlazova , količinu sperme koja bi napunila čašu od pol deci, koju je ona razmazala po sebi kao da se radi o mlijek za sunčanje, a polizala je i izvukla iz njega do zadnje kapi sve što je ostalo u njemu.


Na moje iznenađenje i dalje mu je bio tvrd, dignut, nije splasnuo i mogao ju je odmah dalje jebati. Kleknula je na krevet i rekla:“jebi me s guza, zabi ga duboko, ne štedi me, nepoderiva sam. „ I poslušao ju je i nabijao ga joj je bjesomučno, lupao je svojim bokovima po njenim guzovima, a njoj je dolazi orgazam za orgazmom, samnom nikada nije tako svršavala, jedan za drugi i svaki jednako žestok, mislio sam da će se onesvijestiti, ona od svršavanja, a on od bjesomučnog, mahnitog jebanja, kao da je u transu.


U jednom ga je trenutku, nakon tek doživljenog orgazma rekla „jebi me u šupak. “ Nije odugovlačio, s palcem joj je raširio šupak i gurno joj svoju mrcinu u jednom potezu u guzu. Nije prošlo par sekundi i već je opet svršavala, dok je on guslao po njoj istim intenzitetom i snagom kao i u pičku prije toga. Nakon nekog vremena je i on počeo stenjati, jecati i grčiti se i konačno je i on svršio i istresao sadržaj svoji jaja duboko u njenu guzu. I tada sam ja ušao u sobu.


Ostao je osupnut i zaprepašteno me je gledao. „Vidim da si dobro pazio na moju Mariju, samo dalje tako“. Legao sam na krevet i Marija je sjela na mene i nabila se na moj dignuti kurac, naslonila se grudima na moje grudi i rekla mu:“ gurni ga u guzu i jebi me dalje, hoću da me jebete istovremeno, svaki u jednu rupicu“ I tako smo ju još neko vrijeme obojica jebali, još je nekoliko puta svršavala, išlo joj je, a i mi smo se pošteno istresli u nju, Andrija po treći, a ja po prvi puta. Bila je neopisivo zadovoljna i rekla mu je da i češće može tako pripaziti na nju, al barem 2 puta tjedno.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija