Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobrosusjedski odnosi

Živio sm u jednom manjem mjestu, bio sam u braku već 10 godina i do sada nisam imao nekih problema, osim uobičajenih bračnih nesuglasica oko gluposti koje bi riješavali navečer u krevetu vatrenim seksom.

Imali smo veliku kuću, dvoje klinaca, psa i oboje smo radili. Prvi susjedi su nam bili jedan stariji bračni par čija su djeca odselila, zadnje prije tri godine, te moj najbolji frend iz djetinjstva i njegova žena. Nisu imali djece, a kako mi se frend povjerio, on je bio kriv, jer njegovi spermići nisu bili dobri plivači. Čak su razmišljali i o umjetnoj oplodnji, ali s obzirom na liste čekanja i našu birokraciju, načekat će se.

Uglavnom, par puta sam se zagledao za njegovom ženom, zvala se Ivana, i na prvu nije bila bog zna kakav komad, ali imala je ono nešto. Tijelo je bilo prosječno, duge crne kose, plavih očiju, sisa trojka, zaobljena guza i malo deblje noge. Nije da mi se dizao na nju, ali što kažu 'i u nuždi bi bila dobra'.
Moj frend je bio vozač i nije ga bilo po cijele dane kod kuće, a dolazio bi samo u petak navečer, te i to samo do nedjelje navečer. Kad bi došao najčešće bi se našli, napravili neki roštilj i oblokali se sa još nekim frendovima. Cijelu nedjelju bi se treznio da ne plati kazne i izgubi dozvolu.
Bio je to još jedan uobičajeni vikend, a moja žena je rekla da će sa klincima malo kod starci jer joj je mama nešto loše, a ja ću ostati kod kuće opijati se sa Davorom i ekipom.
Kad sam došao kod njega on je stavljao cugu u frižider, a Ivana je u kuhinji pripremala meso za roštilj, pa mi je Davor rekao da joj pomognem, a da on ide još do dućana po neke stvari.

Pridružio sam se Ivani i pomogao joj oko mesa i priloga za roštilj. Bila je tiho i vidio sam da ju nešto muči, pa sam ju upitao:

- Treba li ti još kako pomoći ili možeš sa tim mesom i sama?
- Daj mi molim te povuci rukave gore da ih ne zaprljam sa marinadom -stajala je sa rukama iznad posude sa mesom, a ruke su joj bile zamrljane marinadom.

Stao sam krsj nje i povukao joj jedan rukav, a kako je stajala uza zid, za drugi sam morao stati iza nje i obgrliti je pošto joj se cijedilo sa ruku. Stao sam iza nje i rukama povukao rukav na gore, a kad sam to napravio ispalo je da sam ju malo jače povukao, pa se naslonila na mene, tj sa svojom guzom na moje prepone. Ja inače imam povećeg, a mislim da je i ona osjetila njegovu dužinu, jer me je nakon toga par puta šutke pogledala, prvo u oči, pa spustila pogled na moju trenirku. Bilo mi je malo neugodno, em smo prvi susjedi, em je žena od mog najboljeg frenda, a i ja sam u braku, pa ne bi baš bilo dobro to što je meni palo na pamet, a mislim da se i njoj to motalo po glavi.
Uglavnom, nakon toga sam se držao malo podalje od nje, što i nije bilo teško jer je ekipa bila raspojasana ovaj vikend, te je već oko 21 sat većina bila mortus pijana, a među njima i Davor. Oko 22 sata se ekipa razišla, te sam odvukao Davora u kuću, pa ga sa Ivanom pospremio u krevet. Kad smo se spustili u prizemlje htio sam otići, ali me Ivana zamolila da joj još malo pravim društvo, pošto ne može zaspati, a i Maja nije kod kuće, pa ne trebam žuriti kući.
Nisam imao nikakvog argumenta za protiv, pa sam se smjestio na trosjed, a ona nam je otišla po piće. Nakon nekih desetak minuta se vratila i donijela nam piće, ali se i presvukla u kućni ogrtač, te su se vidjela njena gola koljena i lijepo njegovani nožni prsti. Šutjeli smo svatko u svojim mislima i pijuckali piće, a onda se ona pomakla i sjela kraj mene, te me pogledala direktno u oči:

- Imam jednu želju.. .
- Da.. . -rekao sam suhog grla sa knedlom u grlu.
- Željela bih se sa tobom poseksati -stavila mi je ruku na nogu i išla njom od koljena do prepona, te se tu zaustavila.
- S.. s.. stvarno? ? ? -zamuckivao sam zbunjen, a kurac mi se počeo buditi i reagirati na njenu ruku na mojim preponama.
- Najstvarnije.. . -nagnula se prema meni i gricnula mi ušnu resicu, a onda primila moj kurac preko trenirke i rekla- Vidim da on nema ništa protiv toga..

Kurac mi je postao tvrd i sav alkohol je ispario iz glave. Nisam više čekao ni trenutak, a i povratio sam napokon kontrolu nad rukama, pa sam ju privukao k sebi i poljubio ju strasno. Uzvratila mi je i počela još jače stiskati moj kurac, a moja ruka je krenula ispod ogrtača i došla na golu sisu koja je bila tvrda i napetih bradavice. Počeo sam ju trljati što je kod nje izazvalo duboki uzdah i tihi jecaj. Ona mi je odvezala trenirku i izvukla mi kurac van, te ga počela trljati i natezati kožicu na njemu, dok sam joj ja skinuo ogrtač ispod kojeg nije imala ništa.

Ona se je sagnula i počela mi pušiti kurac. Pokušavala ga je progutati do kraja, ali nije mogla. Par puta se zagrcnula i onda mi pustila kurac, pa se uspravila suznih očiju, a ja sam ju privukao i poljubio joj sise i protrljao obrijanu picu. Kad sam prstom ušao u nju vidio sam da je potpuno mokra, a onda sam ju povukao na sebe. Opkoračila me je i namjestila kurac na ulaz u svoju pičku, te se polako spustila niz njega. Kad je došla do kraja samo je duboko uzdahnula i promrmljala:

- Uhhh.. . koliki je.. .

A onda se počela lagano micati na njemu, kružnim pokretima dok se ne privikne. Nije to dugo trajalo, a onda je počela nabijanje po cijeloj dužini. Dizala se skroz na njemu, pa je u par navrata prijetilo da će glavić ispasti iz pičke, ali se to nije desilo. Ja sam joj odlučio malo pomoći pa sam joj išao u susret kad god se spuštala na kurac. Tako sam joj ulazio do jaja u pičku, a ona je na svaki takav ubod stenjala. Zatim sam je podigao sa sebe i naslonio ju na nalon trosjeda, a ja sam stao iza nje i odmah joj ga zabio do kraja u pičku. Jebao sam ju žestoko i nabijao ga do kraja u njenu pičku iz koje je curilo i noge su joj bile mokre od njenih sokova. Znao sam da je već svršila par puta, a i meni je dolazilo da svršim pa sam ubrzao ubadanje u njenu pičku. Ona kao da je znala i samo je prodahtala:

- Ne vadi ga.. . ne vadi.. . napuni meeeee.. .

Uskoro sam počeo svršavati i počeo sam joj puniti pičku svojom vrelom spermom, a bilo je dosta toga i ubrzo je počelo curiti pomiješana sa njenim sokovima uz moj kurac koji sam nastavio zabijati i nakon svršavanja još koju minutu dok i ona nije ponovo svršila.

Ostali smo u toj poziciji još koji trenutak dok nisam izvukao kurac iz njene pičke, te joj ga dao da ga poliže. Učinila je to sa zadovoljstvom i ubrzo je bio očišćen od svih sokova. Poljubili smo se na rastanku i obećali si da se vidimo uskoro.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija