Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Dobrosusjedski odnosi

Živio sm u jednom manjem mjestu, bio sam u braku već 10 godina i do sada nisam imao nekih problema, osim uobičajenih bračnih nesuglasica oko gluposti koje bi riješavali navečer u krevetu vatrenim seksom.

Imali smo veliku kuću, dvoje klinaca, psa i oboje smo radili. Prvi susjedi su nam bili jedan stariji bračni par čija su djeca odselila, zadnje prije tri godine, te moj najbolji frend iz djetinjstva i njegova žena. Nisu imali djece, a kako mi se frend povjerio, on je bio kriv, jer njegovi spermići nisu bili dobri plivači. Čak su razmišljali i o umjetnoj oplodnji, ali s obzirom na liste čekanja i našu birokraciju, načekat će se.

Uglavnom, par puta sam se zagledao za njegovom ženom, zvala se Ivana, i na prvu nije bila bog zna kakav komad, ali imala je ono nešto. Tijelo je bilo prosječno, duge crne kose, plavih očiju, sisa trojka, zaobljena guza i malo deblje noge. Nije da mi se dizao na nju, ali što kažu 'i u nuždi bi bila dobra'.
Moj frend je bio vozač i nije ga bilo po cijele dane kod kuće, a dolazio bi samo u petak navečer, te i to samo do nedjelje navečer. Kad bi došao najčešće bi se našli, napravili neki roštilj i oblokali se sa još nekim frendovima. Cijelu nedjelju bi se treznio da ne plati kazne i izgubi dozvolu.
Bio je to još jedan uobičajeni vikend, a moja žena je rekla da će sa klincima malo kod starci jer joj je mama nešto loše, a ja ću ostati kod kuće opijati se sa Davorom i ekipom.
Kad sam došao kod njega on je stavljao cugu u frižider, a Ivana je u kuhinji pripremala meso za roštilj, pa mi je Davor rekao da joj pomognem, a da on ide još do dućana po neke stvari.

Pridružio sam se Ivani i pomogao joj oko mesa i priloga za roštilj. Bila je tiho i vidio sam da ju nešto muči, pa sam ju upitao:

- Treba li ti još kako pomoći ili možeš sa tim mesom i sama?
- Daj mi molim te povuci rukave gore da ih ne zaprljam sa marinadom -stajala je sa rukama iznad posude sa mesom, a ruke su joj bile zamrljane marinadom.

Stao sam krsj nje i povukao joj jedan rukav, a kako je stajala uza zid, za drugi sam morao stati iza nje i obgrliti je pošto joj se cijedilo sa ruku. Stao sam iza nje i rukama povukao rukav na gore, a kad sam to napravio ispalo je da sam ju malo jače povukao, pa se naslonila na mene, tj sa svojom guzom na moje prepone. Ja inače imam povećeg, a mislim da je i ona osjetila njegovu dužinu, jer me je nakon toga par puta šutke pogledala, prvo u oči, pa spustila pogled na moju trenirku. Bilo mi je malo neugodno, em smo prvi susjedi, em je žena od mog najboljeg frenda, a i ja sam u braku, pa ne bi baš bilo dobro to što je meni palo na pamet, a mislim da se i njoj to motalo po glavi.
Uglavnom, nakon toga sam se držao malo podalje od nje, što i nije bilo teško jer je ekipa bila raspojasana ovaj vikend, te je već oko 21 sat većina bila mortus pijana, a među njima i Davor. Oko 22 sata se ekipa razišla, te sam odvukao Davora u kuću, pa ga sa Ivanom pospremio u krevet. Kad smo se spustili u prizemlje htio sam otići, ali me Ivana zamolila da joj još malo pravim društvo, pošto ne može zaspati, a i Maja nije kod kuće, pa ne trebam žuriti kući.
Nisam imao nikakvog argumenta za protiv, pa sam se smjestio na trosjed, a ona nam je otišla po piće. Nakon nekih desetak minuta se vratila i donijela nam piće, ali se i presvukla u kućni ogrtač, te su se vidjela njena gola koljena i lijepo njegovani nožni prsti. Šutjeli smo svatko u svojim mislima i pijuckali piće, a onda se ona pomakla i sjela kraj mene, te me pogledala direktno u oči:

- Imam jednu želju.. .
- Da.. . -rekao sam suhog grla sa knedlom u grlu.
- Željela bih se sa tobom poseksati -stavila mi je ruku na nogu i išla njom od koljena do prepona, te se tu zaustavila.
- S.. s.. stvarno? ? ? -zamuckivao sam zbunjen, a kurac mi se počeo buditi i reagirati na njenu ruku na mojim preponama.
- Najstvarnije.. . -nagnula se prema meni i gricnula mi ušnu resicu, a onda primila moj kurac preko trenirke i rekla- Vidim da on nema ništa protiv toga..

Kurac mi je postao tvrd i sav alkohol je ispario iz glave. Nisam više čekao ni trenutak, a i povratio sam napokon kontrolu nad rukama, pa sam ju privukao k sebi i poljubio ju strasno. Uzvratila mi je i počela još jače stiskati moj kurac, a moja ruka je krenula ispod ogrtača i došla na golu sisu koja je bila tvrda i napetih bradavice. Počeo sam ju trljati što je kod nje izazvalo duboki uzdah i tihi jecaj. Ona mi je odvezala trenirku i izvukla mi kurac van, te ga počela trljati i natezati kožicu na njemu, dok sam joj ja skinuo ogrtač ispod kojeg nije imala ništa.

Ona se je sagnula i počela mi pušiti kurac. Pokušavala ga je progutati do kraja, ali nije mogla. Par puta se zagrcnula i onda mi pustila kurac, pa se uspravila suznih očiju, a ja sam ju privukao i poljubio joj sise i protrljao obrijanu picu. Kad sam prstom ušao u nju vidio sam da je potpuno mokra, a onda sam ju povukao na sebe. Opkoračila me je i namjestila kurac na ulaz u svoju pičku, te se polako spustila niz njega. Kad je došla do kraja samo je duboko uzdahnula i promrmljala:

- Uhhh.. . koliki je.. .

A onda se počela lagano micati na njemu, kružnim pokretima dok se ne privikne. Nije to dugo trajalo, a onda je počela nabijanje po cijeloj dužini. Dizala se skroz na njemu, pa je u par navrata prijetilo da će glavić ispasti iz pičke, ali se to nije desilo. Ja sam joj odlučio malo pomoći pa sam joj išao u susret kad god se spuštala na kurac. Tako sam joj ulazio do jaja u pičku, a ona je na svaki takav ubod stenjala. Zatim sam je podigao sa sebe i naslonio ju na nalon trosjeda, a ja sam stao iza nje i odmah joj ga zabio do kraja u pičku. Jebao sam ju žestoko i nabijao ga do kraja u njenu pičku iz koje je curilo i noge su joj bile mokre od njenih sokova. Znao sam da je već svršila par puta, a i meni je dolazilo da svršim pa sam ubrzao ubadanje u njenu pičku. Ona kao da je znala i samo je prodahtala:

- Ne vadi ga.. . ne vadi.. . napuni meeeee.. .

Uskoro sam počeo svršavati i počeo sam joj puniti pičku svojom vrelom spermom, a bilo je dosta toga i ubrzo je počelo curiti pomiješana sa njenim sokovima uz moj kurac koji sam nastavio zabijati i nakon svršavanja još koju minutu dok i ona nije ponovo svršila.

Ostali smo u toj poziciji još koji trenutak dok nisam izvukao kurac iz njene pičke, te joj ga dao da ga poliže. Učinila je to sa zadovoljstvom i ubrzo je bio očišćen od svih sokova. Poljubili smo se na rastanku i obećali si da se vidimo uskoro.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija