Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Docek Nove 2023.

Doček nove godine 2023. će mi uvijek ostati u pamćenju zbog jedne djevojke. Ovako je to bilo. Radio sam u jednoj diskoteci, tu je bila jedna mala vrckava cura. Uski stomak sa perfektno oblikovanim sisama i savršenim dupetom. Lice kao u anđela sa plavom raspuštenim kosom. Ostavljala je sve bez daha, mene pogotovo. Imala je 19 godina i zvala se Iva. Radio sam u šanku kao barmen i u jednom trenutku Iva i Marta (njezina prijateljica) prilaze šanku. Naručile su dva shoota, ja nisam mogo maket oči s nje. Naravno počastio sam ih na što su one tražile jos jednu rundu ali da i ja popijem s njima sto sam i napravio. Namignula mi je okrenula se i izgubila u guzvi. Završio sam sa svojom smjenom od tolike rade i zaboravio na nju. Krenuo sam na party koji su moji prijatelji organizirali u jednoj kući izvan grada.

Party je bio brutalan oko 50ak ljudi vrela atmosfera i vrele cure. Stajao sam sa prijateljem Rokom i pio sam pivo. U jedno trenutku sam osjetio da me neko uhvatio za bok okrenuo sam se i to je bila Iva. Nisam mogao vjerovati da smo zavrsili na istom partyu. Pricali smo jedno drugom na uhu nakon čega smo otisli u kuhinju gdje je bilo mirnije. Malo smo pricali pa me ponudila tekilom. Krenuo sam da naginjem al me zaustavila. Uzela je limun iscjedila ga na moj vrat stavila limun u usta, polizala vrat gdje se nalazio limun i sol, zatim popila tekilu i krenula da cucla ostatak limuna koji je bio u mojim ustima. To je trajalo nekih 5 sekundi. Bio sam toliko napaljen da nisam znao sta da radim. Ona je uzela stvar u svoje ruke nakon toga. Odvela me nazad na plesni podij i pocela se vrtit oko mene.

Plesala mi je u krilu, ja tvrd kao stijena mislio sam da ce izletit kroz hlače. Šapnula mi je na uho da nam sad treba soba, nakon cega smo i otisli u jednu. Od samih vrata divlje, uhvatio sam je za guzove digao a ona je noge okomotala oko mene. Stavio sam je na stol i ljubio. Od jednom sam vratio kontrolu u svoje ruke. Skinuo sam joj suknjicu, gaćice sam joj makeo na stranu i poceo je prstenjacit i lizat. Vec je bila mokra i spremna za ulićanje. Bacio sam je na krevet sto joj je se jako svidjelo. I ja sam se skino a ona je samo gledala i čekala. Nije trebalo dugo da se skinem i odma akcija. Skidam joj gaćice lagano joj penetriram pičku i samo glavić guram a ona oce čitavog. U misionarskoj pozi sam joj raširio noge da bude sto šira. Njene noge su mi bile na ramenima a ja sam krenu da je jebem pravo.

Bila je jako uska sa rasirenim nogama. Stenjala je jako. U jednom trenutku je skupila noge toliko je bila uska da nisam mogao da izdržim pa sam morao da izvadim. Legao sam na leđa a ona je skočila na mene. Toliko joj je bilo drago sto ima kontrolu. Jašila me je sva sretna bez vađenja se okrenula leđima i prema meni okrenula svoje predivno dupe. Pljeskao sam je jako sto joj je godilo. Odlučio sam da joj oduzmem kontrolu pa sam je poceo jebat odozdo. Stenjala je jako, bila je blizu svršavanja pa sam jos brze jebao. Svršila mi je po kurcu, malo je i špricnula. Bacio sam je opet sa sebe i namjestio u pasju na rub kreveta. Nastavio sam da jebem, gurno sam joj prst u dupe nakon cega je vrisnula tako jako da mislim da su je dolje čuli. Nisam joj vadio prst iz dupeta, i nastavio sam da je jebem.

Glava joj je bila zabijena u jastuk a guzica joj je bila u najboljem izdanju. I ja sam bio blizu nakon cega sam ga izvadio. Pocela je da mi pusi. Osjetila je da sam blizu pa je rekla da joj ponovno stavim i svrsim u nju. Nisam se mislio ni sekunde, u misionarskoj pozi sam je nastavio jebat. Nakon nekoliko trenutaka sam svršio. Velika količina sperme je u njoj. Ja sam imao najbolji orgazam u zivotu. Ona se ustala a iz picke je curila sperma. Ušla je u tuš i zvala me da se pridruzim. Kad sam ušao kleknula je i opet pušenje odradila me ponovno ovaj put je se malo igrala sa spermom pa sve progutala. Sredili smo se i vratili u krevet. Ujutro mi je rekla da je noc bila prekrasna i da se ne brinem da je popila tabletu. Pitao sam je ocemo li ponovit ovo. Napisala mi je broj na ruku i reko da je nazovem.

Istog dana sam je zvao otisli smo na veceru nako cega je opet bila avantura.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija